Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Ey yaşamın anlamını arayan delikanlı Kendi içine bak! Nice kentler kuruldu orada.. niceleri yıkıldı Bin yıl önce özgürce uçardı rüzgar uğuldayarak Onu da zincir vurdular-beton duvarlara geldi çakıldı. Gayri tüm bakışlar yitirdi büyüsünü Yüreklerin yerinde donenip durur dişli çarklar Aşklar ki yitireli çok oldu düşünü türküsünü Ve utanır gibi taşların arasına saklandı parklar... Tüm bunları kendi içinde gör ey delikanlı Sen karanlık gecelerde kesemezsin bilek damarlarını Zamk koklayan çocuklar- ve yüreğini satanlar için Ağartmak onurdur saçlarını Oturup da bir köşede ağlayamazsın Sevgileri mezatlarda satılan ahaliden öç alamazsın... iyi bak yüreğinin aynasına Bilirsin ki piyonluğa mahkum olmuş canları Göremeyen milyonlar var onları piyon yapanları... Karanlığın ortasında umudu haykır yangınlarla Sana kalmış kendini bağışlaman Ama bağışla piyonları... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 canlarım teşekkür ederim zahmetler etmişsiniz... yumotem, cankuşum, çalıkuşum ne güzel şey seni görmek diloşum aşağıdaki sözler felsefem... teşekkür ederim birtanem iyi bak yüreğinin aynasına Sana kalmış kendini bağışlaman Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Adını anarken daldım düşlere Özünden gözüme yaş düştü anne Giderken baharı saldın kışlara Bağrıma sabırdan taş düştü anne Sevgiyi öğretti saran bakışın Bendim, işlediğin dantel nakışın Duru bir su gibi bana akışın Şefkatli duyguna eş düştü anne Koklasam sineni bir ömür boyu Duayla yoğurdun bu asi soyu Seni anlatmaya yetmez beş duyu Yoksul kalemime iş düştü anne Saçının telinden salıncak kurdun Uykular tutmadı rabbına sordun Yavrular ağlarken kedere durdun Adın yüreğime hoş düştü anne Sana gelen yollar çabuk açılsın Başına taç olsun güller saçılsın Değer diye sana cennet biçilsin Bana da yavruma koş düştü anne baktım da yazmamışmıyım hiç dedim...kızdım kendime...ama aslında iyi oldu...neden diye sorarsan annem içimdeki sevgin birikti...dağ gibi oldu.....kelime bulamıyorum ki seni ifade etmek için... Sen ağlama canım, Ben senin yerine ağlarım. Kederinle yüreğimi dağlarım. Varsın kararmış ruhum, Biraz daha kararsın. Yeter ki, o güzel yüzünde Gonca güller açsın.. evet annem...sakın ağlama sen emi...bir anne hiç ağlamasın....sen ağlama...annem ağlamasın....bazen annemle tartıştığımız oluyor normal olarak....onu okadar çok seviyorum ki kıyamıyorum onun kalbi kırılıcak diye...ama beni o kadar çok seviyor ki...ben seviyormuyum acaba onu onun beni sevdiği kadar diye düşünüyorum....şu dünyada her zaman uğruna gözünü kırpmadan ölüceğim içimden küçücük bir şey geçmicek olarak ölüceğim annem var...babam...onun da yeri ayrı.....onu da çok seviyorum....hele babamın eğlenceli tarafına aşığım...o kadar tatlı kii...annemle o ikisi birlikte o kadar güzzeller ki...ben ve kardeşimde onların minik meyveleriyiz.... tıpkı senin miniklerin gibi....sana annem demem kimsenin garibine gitmesin....benim anne sevgim çok ayrı...ve seni gerçekten çok sevdiğimden söylüyorum bunu...annem demek yadırganmamalı benm bi tane annem olabilir...uğruna gözümü kırpmadan canımı verebiliceğim...ama benim canım diyebiliceğim çok annem var...sevdiğim....masum bir evladın sevgisi gerçekten içimdekii... Sen sevda perimsin. Gülüşünle güzelsin. Hassas ruhunla, Bende özelsin. Semadan yere inen, Tanrının lûtfu, İyilik meleğimsin.. iyilik meleği....bir anneye ne kadar da çok yakışıyor...hiç bi üşenmeden seversiniz siz evlatlarınızı...hiç mi yaa....sizin hakkınız....ben düşündükçe ağlıyorum yaa...bir gün annemsiz kalıcağım günü düşündükçe ağlıyorum hıçkıra hıçkıra...onun yüreğine sarılınca ağlıyorum zaten...anneme ne zaman sarılsam gözlerim doluyor...diyorum o sarıldığın başkasında hissetmediğin sıcak kalbi ne de çok kırdın diye ve onu üzmemek adına içime atıyorum gözyaşlarımı...sonra veryansın ağlıyorum.... her gece dua ediyorum ailemden ayrılmamak için...ve düşünüyorum bu kadar sevgi varken kalbimde acaba diyorum nazar değdiririm de kaybeder miyim onu.... o kadar üzülüyorum ki..insanın korktuğu başına gelir hhesabı diyorum ve eğer öyle bişey olursa Allah'ım sabır versin bana hemde ne kadar büyük bir sabır gerekiyorsa o kadar....yoksa ben kendi halimi düşünemiyorum...ona muhtaç olduğum bi anda kopmasın benden inşallah...sırf bunun için dua ediyorum.... ve annem diyorum sana da ablacım...annem diyorum çünkü iki küçük evladın var..çünkü annesin..bir annenin yüreğinde taşıdığı sevginin en yücesinden biri sen de var...seni çokkk seviyorum annem... çok mu duygusal yazdım bilmiyorum..ama inan annem içimdekiler bu..şu internet güvenilir bi yer değil...düşünüyorumda acaba duygularımı yadırgayanlar oluyor mu diye...ama kimse yadırgamasın...çok duygusalım ve bunu kelimelerime atabiliyorum... Sen ağlama, Hüzün gözlüm. Hep gül şiir sözlüm. Yüreğim dayanmaz, Bir damla gözyaşına, Ölürüm! ve gerçekten annem için ölürüm....onu kimsenin inciltmesine müsade etmem.... sende üzülme emi annem....çocuklarınla birlikte ol....şimdi onlar minikler henüz...sana karşı bu cümleleri kurucak kadar büyük değiller ama sevgileri ne kadar da kocamandır kim bilir.... ve gerçekten büyüyünce anneme olan sevgimden farklı olmıcaktır sana duydukları...diyorum ya bu sıcaklık sendekii öyle işte annem...gecenin bir saati sana geldim..ilk defa geldiğime kızdım ve biirikmiş sevgimi anlatmaya geldim... seni çok seviyorum annem....annem diyecek kadar.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 abla nedir bu senin forum kızlarından çektiğin ağlama duvarı gibi oldun valla yaw hee :P Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 güzel kızım sen estikçe bu forum titriyor meleğim neler yazmışsın sen öyle o kadar duygulandırdın ki beni anlatamam çok teşekkür ederim bütün sıcaklığın için bütün sevgin için o güzel kalbin hiç kirlenmesin... bu kadar temiz duyguları barındırıyorken kolay kirleneceğini sanmıyorum ama yine de diliyorum hep öyle tertemiz kalsın. kızım ve oğlumla günde en az 100 defa sarılırırz birbirimize sarılmak çok önemli... sana sarılmamın pek imkanı yok buradan ancak sözcüklerle ifade etmeye çalışıyorum duygularımı ve eminim sen hissediyorsundur... çünkü ben hissediyorum senin o güzel berrak sevgini... binlerce teşekkür ederim... anne demeye layık gördüğün için ve bana bu duyguları yaşattığın için. melek kızım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 egzorsist'cim canım kardeşim melek kızım çok duygulandırdı beni sende çok güldürdün... iyiki varsınız ya, bu forum sizinle bir başka anlam ifade ediyor benim için... inşallah kem gözlerin nazarı değmesin bize... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 YALAN Yer yok, Mekan önemsiz, Zaman sıfır... Bana şah damarımdan daha yakın olana sığınarak!.. Hala acının acemisiyim ve hala sensizliğe bakamaz gözlerim. Kaybolmuyorsun, Bitmiyorsun, Çoğalmıyorsun, Eksilmiyorsun. Çıkmaz bir vuslata sürüklenen yüreğimde sen yanıyorsun! Bu gün kelimelerin tutsaklığına yer yok yüreğimde; ister anla, ister es geç ve vur sensizliği yalnızlığıma. Çiğne kalabalığımı, tıkansın yürüyüşlerimi ve duyma ayak seslerimi gidişinin ardından. Gittin, durdum. Duydum, sustum. Konuştun, kırıldım. geldin, yıkıldım. Susturduğum sabır taşı bu gün dillendi. Ah, zaman!... Nereden sürgülendiğini bir bilsem. Derdim ne seninle, ne de sensizliğe... Sürülsem kendimden ve benliğim el sulieti gibi yansısa aynalardan. Ve hırçın bir fırtına sonunda durulsa içim. Seni düşünmedim, Yalan! Seni beklemedim, Yalan! Seni hiç önemsemedim, Koca bir yalan!... Böyle düşünmemiştim hiç. Ne seni, ne kendimi ve ne de bu vakitsizliği... Akrep sancılanmayacaktı zamanda ve akrep umursamaz dönecekti kolumda. Denizine açtım gözlerimi. Varlığın ne zaman süzüldü içime? Zamansızlığındaki çokluğun ve yalnızlığımdaki azlığın... Neden bu kadar zorsun? Uzaklarda dolanışım varlığına duyumsadığım ihtiyaçtan ve senden bana arta kalan, durgun anlarımın yalnızlığına... Söylemediğim Ve Söyleyemeyeceğim Sadece iki kelimeyle... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 güzel kızım sen estikçe bu forum titriyor meleğim neler yazmışsın sen öyle o kadar duygulandırdın ki beni anlatamam çok teşekkür ederim bütün sıcaklığın için bütün sevgin için o güzel kalbin hiç kirlenmesin... bu kadar temiz duyguları barındırıyorken kolay kirleneceğini sanmıyorum ama yine de diliyorum hep öyle tertemiz kalsın. kızım ve oğlumla günde en az 100 defa sarılırırz birbirimize sarılmak çok önemli... sana sarılmamın pek imkanı yok buradan ancak sözcüklerle ifade etmeye çalışıyorum duygularımı ve eminim sen hissediyorsundur... çünkü ben hissediyorum senin o güzel berrak sevgini... binlerce teşekkür ederim... anne demeye layık gördüğün için ve bana bu duyguları yaşattığın için. melek kızım... bilmez olur muyum annem....zaten seni içimde bu kadar hissetmesem o kelimeleri nasıl söliyim kii... ruhumuz sarılıyor annem bizim...bununla da yetinicez artık... bende her teşekkürün için öpüyorum seni öpücük yağmuruuuuuuuuuuuuuu... bazen çocuk olmak ne kadar da güzel...senin yanında bir çocuk kadar hafif yüreğim... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki... çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM SARDUNYAMM ABLAMM.. BANA SEVGİNİ HİSSETTİRDİĞİN İÇİN.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 minex'im canım ne güzel bir şiir ve ne güzel bir yazı... bende seni seviyorum ve sende bana hissettiriyorsun sevgini canım benim... bir insanı sevmek çok güzel bir duygu ve onun tarafından da sevildiğini bilmek bu güzelliği daha da arttırıyor. sağol meleğim... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gülüşün eklenir kimliğime...... Gün biter gülüşün kalır bende anılar gibi sürüklenir bulutlar Ömrümüz ayrılıklar toplamıdır yarım kalan bir şiir belki de Aykırı anlamlar arayıp durma güz bitip sular köpürür de kapanmaz gülüşünün açtığı yara uçurum olur zaman her gece Her gece yeni bir savaş baslar acı ses olur, ses deli yağmur Sığındığım her yer adınla anılır ben girerim sokağı devriyeler basar Bir de gülüşün eklenir kimliğime. Ahmet Telli. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 minex'im canım ne güzel bir şiir ve ne güzel bir yazı... bende seni seviyorum ve sende bana hissettiriyorsun sevgini canım benim... bir insanı sevmek çok güzel bir duygu ve onun tarafından da sevildiğini bilmek bu güzelliği daha da arttırıyor. sağol meleğim... canımm aplammm... insanınn ruhunu okşayann bir kalbinn varr... ve benimm ruhumu öyleee hoşş okşuyor kii o güsell kalbinn... sennn herşeyinn en iyisineee layıksınn güselll ablacımmm benimmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Allah nazarlardan saklasın sizi suheda ve minex... güzel kalbiniz hiç kırılmasın... minexim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim sende öylesin... mutlu ol meleğim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 güzel arkadaşım ...bugün senin için Atilla İlhan'ın çok sevdiğim bir şiirini seçtim...Aysel git başımdan.. Aysel git başımdan ben sana göre değilim Ölümüm birden olacak seziyorum. Hem kötüyüm.. karanlığım.. biraz çirkinim Aysel git başımdan istemiyorum. Benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün Dağıtır gecelerim sarışınlığını Uykularımı uyusan nasıl korkarsın, hiçbir dakikamı yaşayamazsın. Aysel git başımdan ben sana göre değilim. Benim için kirletme aydınlığını, hem kötüyüm.. karanlığım biraz.. çirkinim Islığımı denesen hemen düşürürsün, gözlerim hızlandırır tenhalığını Yanlış şehirlere götürür trenlerim. Ya ölmek ustalığını kazanırsın, ya korku biriktirmek yetisini. Acılarım iyice bol gelir sana, sevincim bir türlü tutmaz sevincini. Aysel git başımdan ben sana göre değilim. Ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm.. karanlığım biraz.. çirkinim. Sevindiğim anda sen üzülürsün. Sonbahar uğultusu duymamışsın ki içinden bir gemi kalkıp gitmemiş, uzak yalnızlık limanlarına. Aykırı bir yolcuyum dünya geniş, Büyük bir kulak çınlıyor içimdeki. Çetrefil yolculuğum kesinleşmiş. Sakın başka bir şey getirme aklına. Aysel git başımdan ben sana göre değilim, ölümüm birden olacak seziyorum, hem kötüyüm.. karanlığım biraz.. çirkinim. Aysel git başımdan.. Seni seviyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 aysel benmi oluyorum diloş başından gitmemimi istiyorsun yoksa yoksa sen başkasını mı buldun? Aysel git başımdan hala burdamısın aysel aysel sen laftan anlamıyon mu bir kıtlık söz konusu galiba anlayışında aysel? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Nietzsche’nin sevgilisi Salome’ye gönderdiği bir mektuptan : Öyle bir hayat yaşıyorum ki , Cenneti de gördüm , cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm ,pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayati en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki , Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki "söz ver kendine" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayati seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki , son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman, Hep acele etmem bundan, anladım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 o duruşunu yerim ben senin canımsın yaaaa....şimdi ben birisini daha ekledim canımı acıtabilecekler listesine...galiba ben akıllanmıycam...gısss ben heç sevmiyom seni.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 listeye eklenen benmiyim yoksam yani piyango bana vurdu galiba ama ben üzmemki seni zararsızım ben küçükken aldılar dikenlerimi kimseye batmasın diye... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 eyi bari.... bedenim balmumundanmış gibi....canım yanarak eriyorum....canım yanarak eriyorum.....ve kimse görmüyor bitişimi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 ama neyin var msn açıyorum konuşalım mı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 bana gelir arada böyle hayatla savaşmaktan yorgun düştüğümde....konuşacak bi şey yok ama çok istiyorsan aç.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 açtım... konuşulacak bişey yoksa buluruz başka bişey Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Allah nazarlardan saklasın sizi suheda ve minex... güzel kalbiniz hiç kırılmasın... minexim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim sende öylesin... mutlu ol meleğim... canımmm canımmm canımmm aplacııımm benimm... meleğim diyişinnn beniii öylee mutluu ediyor kii anlatamamm... gönlüü tertemizz ablacımmm sennn deee hep mutluu oll inşallah... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.