Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tan_Vakti arkadaşımızı ilk defa bu forumda tanıdım :P kendisi nasıl biri pek bir fikrim yok :devil:

şaka bir yana, Tan iyi yürekli bir insan, Fenerbahçeli olsada :P duygusal, vicdanlı, merhametli, şakacı ve birazda yaramaz... :D

güzel kalbin gibi, hayatında güzel geçsin inşallah ve sağlıkla, mutlulukla dolu bir ömür geçirmeni isterim, bana göstermiş olduğun anlayış için, sabır için, destek için teşekkürler...

Seni iki gün önce çok fena keklemiştim bende. Ve o halin hala gözümün önünden gitmiyor :devil::w00t: çok komikti, hala gülüyorum... keklenmeye müsait bir yapın var arkası gelecek bu keklerin dikkatli olmanı tavsiye ederim. :excl:

mutluluklar, başarılar ve sağlık diliyorum sana da :clover:

• Cevaplar 75
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

tan vakti burda tanıdığım dürüst ve kişilik anlamında sayılı ender dostlardan birisi kalbi çok temiz bir arkadaşım karşındaki insanlara saygısını bozmayan anlayışlı ve karakterli birisi senide iyiki tanımışım dostum Allah sizleri korusun :clover:

Gönderi tarihi:

Hani bazen bir dosta ihtiyaç duyar ve kapısını çalmaktan çekinemeyeceği bir dostu verdır insanın, işte size hiç çekinmeden kapısını çalacağınız, bir sızcak muhabet edebileceğiniz ve insan olmanın yüreğini o hana serebileceğiniz ender dostlardan biri ve işte Tan_Vakti.

Sadece geceye alternatif değil, insanın gözünede görebileceğiniz ender bir insanseverlik örneği olan bir ışıktır onun cömert bakışları...

Tıpkı Şafakta yola çıkmaya hazır bir emekçi gibidir fedakar ve yürekten sevgisi...

Seni sevmek için bir okyanusa taş atmak gerekmiyor aslında...

Sadece bir damlaya bakmak yeterli bence...

İyi varsın dostum...

Seni ve aileni seviyorum... :):clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Tan _ Vakti yada Tan abim :)

Foruma geldiğin ilk günden bu yana saygınlığını ve sevgini esirgemediğin gibi forum olarak hem sevilip hemde saygı kazandın..Ve birgün büyük bir sürprizle Sardunyam ablamın eşi olduğunu öğrendim :stuart: Hayat sürprizlerle dolu demi :P

Allah mutluluğunuz daim etsin...Allah'a Emanet Ol Sevgili Tan_Vakti abim :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Tan abim, eniştem benim

benim hiç abim olmamıştı :( size abi diyebilirmiyim. :whistling: biliyormusun, abicim

bir abim bile yok derken sen geldin, kanatsız melek abim. :)

daha ne diyim bilmiyom, çok zormuş bir anı defterine yasmak. :D neyse sen zaten biliyorsun seni çok sevdiğimi. aklıma gelince gene yazarım bişeyler. :P

Allah'a emanet ol.

Gönderi tarihi:

tan cım , ne yazayım ben buraya şimdi :)

arkadaşlığın o kadar değerliki , seni ve aileni tanımak çok mutluluk verici , hayatıma katılan kocaman bir + sınız benim için :) herzaman dostluğunuz yanımda olur inşallah , ben zaten istediğinizde hep yanınızdayım ;)

sewgiyle ve mutlulukla kalın :wub::clover:

Gönderi tarihi:

forumda çok sevip ve saydığım gerçek hayattada yüz yüze görüştüğüm çok değerli abim senin gibi düzgün insanla tanıştığım için gerçekten mutluyum şu an trabzondayım döndüğüm zaman hepberaber bi ziyafet yapıcaz abicim...sevgi ve saygılarımla... :clover:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

iyiki varsın diyorum,bana verdiğin moral ve desteğin yerini hiç unutmayacağım..

ve bide şu sözünü,çiğ köfte gerçekten çok çığ olmuş dediğin günü :D

sardunyam ve sana ömür boyu mutluluklr diliyorum..

inşallah dede olduğundada hep hayatımda olursun..benım için çok değerlisin :clover:

Gönderi tarihi:

iyiki varsın diyorum,bana verdiğin moral ve desteğin yerini hiç unutmayacağım..

ve bide şu sözünü,çiğ köfte gerçekten çok çığ olmuş dediğin günü :D

sardunyam ve sana ömür boyu mutluluklr diliyorum..

inşallah dede olduğundada hep hayatımda olursun..benım için çok değerlisin :clover:

canım kardeşim sedelina sana herzaman bir abi olarak destek vermekten ötürü mutluluk duyacağımı bilmeni isterim. sende benim için iyiki varsın çünki benim için çok degerli bir kerdeşsin .

herşey gönlünce olur inşallah.

Gönderi tarihi:

abilerin abisi

içtensin dostsun neşelisin ablamın eşisin bi nevi eniştesin

sana ne deyim ben ya

sen biricik abimsin

hastayken üzgünken bana destek oldun güldürdün

Allah da seni ve aileni güldürsün

ömür boyu mutlu olun

hakediyorsunuz çünkü

her şey gönlünce olsun :)

Gönderi tarihi:
abilerin abisi

içtensin dostsun neşelisin ablamın eşisin bi nevi eniştesin

sana ne deyim ben ya

sen biricik abimsin

hastayken üzgünken bana destek oldun güldürdün

Allah da seni ve aileni güldürsün

ömür boyu mutlu olun

hakediyorsunuz çünkü

her şey gönlünce olsun :)

aha coştu bu :D

Gönderi tarihi:
dur kız ciddi takılıyom bugün :P

yarın görürsün cıddı takılmayı hehe semıner kabusuuuuuuuuuu :lol:

Gönderi tarihi:
noluyor buralarda bakayım, Yumote bu Sedelina seni rahatsız mı ediyor? :shuriken: Atayım onu topicten :angry::P:devil:

at hadi zaten kendımı ordan oraya atasım varrr..nereye atcan beniiii :lol:

Gönderi tarihi:

Eserli bir yerlere mi atsam acaba? :unsure:

Sen ne yana atılmak istiyon bakem :P

evet esen bı yer olsun belkım içim açılır gııı :D

Gönderi tarihi:

tamam attım seni bu topicten, esertepeye doğru gidiyorsun... :P

onun eseceği felan yok artık,hava durdu rüzgar gelmıo..kar gelıo kar :crying:

Gönderi tarihi:

onun eseceği felan yok artık,hava durdu rüzgar gelmıo..kar gelıo kar :crying:

Eser gelirse seni gerçekten sevmiştir, eğer esmiyorsa o rüzgar onu özlemeye hiç değmez... Bırak nereye esmek isterse oraya essin... :)

Gönderi tarihi:

Eser gelirse seni gerçekten sevmiştir, eğer esmiyorsa o rüzgar onu özlemeye hiç değmez... Bırak nereye esmek isterse oraya essin... :)

:crying:bu dahada acı,gelmıyorsa sevmıyor demek ve buna ınanmak

Gönderi tarihi:

:crying:bu dahada acı,gelmıyorsa sevmıyor demek ve buna ınanmak

Bu daha da acı olmasın, bu sana güç versin. Sevmediğini bilmek ya da düşünmek ilk başta acı verir sonra ise çok acayip kine dönüşür. :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.