Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Taurusmutis eski dostum teşekkür ederim bende bir kaç isim yazmak isterim figaro tengeriin boşig taurusmutis frozen diloş sardunyam Sevgili Keskinkalem.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli..beni listenize alarak gururlandırmanızdan ne denli mutluluk duyduğumu anlatamam..özlemişiz sizi.. bende listenizdeki arkadaşlara artı sizin isminizi ilave ediyorum.. ha bu arada bi dipnot; figaro çift g ile olacak..yani Figgaro.. teşekkürler.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 8 sayfayı didik didik ettim kendimi bulamadım sen estikçe ben titrerim aça taurusmutis bide samaroglani Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 samaroğlanıda iyiymiş Diloş "g" ye dikkat ederim. Bu arada bende sizi özlemişim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar Tşkler... Senin nickinde güsel bu arada Yazmadığın kaldı mı ? Hala mı kıskanıon nattiii Teşekkür ederim..Bir de sarışmış kuzum.. Dedeye torpil var sanırım ama teşekkür ederim Naty'm.. Hoşgeldin,teşekkür ederim.. Benim birkaç tane beğendiğim nick var.. Gece yağmuru.. Gloria..(Kayıp sarı lale.. ) Natalia (Böyle yazmak acayip geldi.. ) Naty'm.. Keskinkalem.. Yumote..(Özledim ayrıca..) Focal.. Sedelina..(Sedoş diyebildiğim için.. ) Aça..(Biricik kedim.. ) Ege'm.. (Bi'şey yazmama gerek var mı.. ) Tşk ederim abicim Bende senin nickine bayılıom Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 en beğendiğim nick verdinaz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 en beğendiğim nick verdinaz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gece_Yağmuru, Taurusmutis, Natalia, Yeşilsu, Lilac, Aysum, Kız Kurusu... Bunlar aa benim nickimde varmış beğenen çıktı yanii teşekkür ederim senin nicinde çok güzel benim beğendiklerimde gece yağmuru frozen natalia sardunyam tengeriin boşig Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 en beğendiğim nick verdinaz en beğendiğim nick verdinaz Kısım niye 2 defa yasıon yoğurt çorbası mı bu Ayrıcaaaa o nicki ben sana göstermesem sen nerden görüpde beğenecektin aa benim nickimde varmış beğenen çıktı yanii teşekkür ederim senin nicinde çok güzel benim beğendiklerimde gece yağmuru frozen natalia sardunyam tengeriin boşig Tşk ederim tatlım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 en beğendiğim nik "verengül" Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Kısım niye 2 defa yasıon yoğurt çorbası mı bu Ayrıcaaaa o nicki ben sana göstermesem sen nerden görüpde beğenecektin heee sanane 2 de yasarım 3 de yasarım sen göstermeden önce de biliyodum ben zati, hemide çok beğeniyodum en beğendiğim nik "verengül" hee bak erbayum onuda beğendim da Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Natalia senin nicki al eurovision'a git rusya'yı temsil etsin isim olarak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.