Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 y/k (24) sibel1 (32) yakışıklı ve karizmatik adam y/k doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice seneler sibel1 seninde doğum günün kutlu olsun nice senelere Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 yakışıklı ve karizmatik adam y/k doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice seneler Ayyy çok tenkü tenkü... Hiç beklemiyordum. Hep güzel ve iyi kal. Tekrar teşekkürler Sibel sanada nice mutlu seneler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Ayyy çok tenkü tenkü... Hiç beklemiyordum. Hep güzel ve iyi kal. Tekrar teşekkürler bişey değil görevimis sende hep böyle kal, beklemediğin bişi olduğunda yanakların hep kızarsın ben teşekkür ederim ... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Nice mutlu yıllara... Sağlık,mutluluk ve huzur dolu... Doğum Günün Kutlu Olsun Y/K Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Teşekkürler Gece Yağmuru En güzel günler seninle olsun. (Ulen bi tuhaf oldum. Bugün ilk kutlayan sizlersiniz) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Rica ederim Sevgili y/k hepimizin olsun inşallah Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sevgili y/k ve sibel1 nice mutlu yıllara , sağlık ve başarılarla Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sevgili Y/K doğum günün en içten dileklerimle kutlarımmmm... Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim sana... Herşey gönlünce olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.