Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bu sene oscar adayı filmlerinden birisi olan Whiplash'i geçenlerde izledim. Kim ne düşünüyorsa düşünsün, ben bu filmi çok çok beğendim, müthiş bir sonu var ki benim için bir filmi güzel yapan en önemli kriterlerden birisi de sonunun iyi olmasıdır. Üzerine filmi bir kez daha izlemek istiyorsam, aklımdan çıkaramamışım, paylaşmak istiyorum demektir ki hafta sonu arkadaşlarımla bir kez daha izledim. Hatta aslında filmi bitirmeyle tekrar baştan izlemek istedim.

Tutku ve hırs ve hatta kin işte bu üç duyguyu içinde barındırıp çok da güzel dillendiren filmin konusuna gelince ülkenin en iyi müzik okullarından birisinde okuyan Andrew, caz alanında usta bir baterici olmak ister. Bunun için de yine aynı okulun en iyi hocalarından birisi olan Fletcher ile çalışması gerektiğine inanır. Fletcher nihayetinde Andrew'i keşfeder ancak ikisi arasındaki inanılmaz bir çatışma yaşanmaya başlar.

Bence kaçırmayın izleyin.

whiplash.jpg

A promising young drummer enrolls at a cutthroat music conservatory where his dreams of greatness are mentored by an instructor who will stop at nothing to realize a student's potential.

Director:Damien Chazelle
Writer: Damien Chazelle
Stars: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Burada gösterime girmesini bekleyemedim ve izledim. Sinema'da bir kere daha izlerim çünkü çok beğendim. Oscardan boş çıkmayacaktır..

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin

Senaryosu ve yönetmenine tam puan verdim ayrıca J.K. Simmons oyunculuğu çok ustaca ama Miles Teller yapmacık bir baterici / davulcu / drummer olmuş, bir baterici / davulcu / drummer'ı tam olarak oynayamamış bir çok insan gibi bende aynı düşüncedeyim. Özellikle bir baterici / davulcu / drummer'ın stress altındaki davranışlarını sergileyememiş...

Ayrıca belirteyim bence (başkalarıda buna katılabilir) eğer Miles Teller rolüne tam otursaydı bu film birdman (Atmaca) aynı kulvarda yarışacak senaryoya sahip....

Ve film sonu senaryosunun ne kadar güzel yazıldığını gösteriyor...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.