Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 hayat okulu mezunu+gamsız+paylaşmayı seven+plansız+hayalsiz+neşeli+bol gezer..vs.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 pepeo fırçamla fırçalarsam çamur kalmaz merak etme.. teşekkürler beni düşündüğün için ama biz batmışız bikere çamura hayat işte Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 yok yok hayatta battığın çamurlarıda çıkarır.. dedimya özel bir fırça.. topic kimsin sen-di..bizim sayemizde fırça markası oldu.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yeni mezun-kafası karısık-aşka meşke zamanı olmayan-GS fanatiği-eğlenceli biri işte Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 yf sen sadece burada kendini tanıt sağa sola çamur atmayı bıraksan delikanlıyız lafın gerçekten komik , iyi sallıyon yani sende şunu ikide bir destekleyip durma yahu iyice sımaracak yoksa bak şimdi murti_san şurda 2 hadtadır giremiyoz diee ayıp oluyo yane harbiden delikanlıyım yanlız bu ööle erkek gibi konuşan anlamında değilll.. laflarım we çoğunlukla davrannışlarım konusunda.. anlarsan tabe murti_san hıh Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Barışı seven,savaşları anlamayan.Sevip sevilmekten mutlu olan.Sıradan biriyim yani.... Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Ben sanırım herşeyin altında mantık arayan biriyim kendimde mantıksız hareketlerde bulunursam kendimle savaşırım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Anlaşılmaz, kıskanç, tembel, sorumsuz ve saygısız biriyim. Eğer kaynaşma şansımız olursa iyi özelliklerimi zaten herkes öğrenir. kıskanç olduğu konusunda kendisine katılıyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kendinden bahsetsene..gizemmidir avucunda tuttuğun..yoksa dışadönüklüğünmüdür seni şirin kılan..yaşam çıtasında nedir yerin..yoksa en güzel yerin gözlerin mi... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 iyilik, kötülük,başarı,hüzün,sevinç,din,doğru,yalan v.b kavramları aşk ve parayla çarptığında herzaman aynı sonucu alamayan birisi..(yanımda bayan iş arkadaşımın düşünceleri..) Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 güçlü-uzak-bilinmeyen.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 güçlü-uzak-bilinmeyen.. çarpıcı bir metafor.. Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 çarpıcı bir metafor.. dimi ?? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Sevmemem gereken kişileri seven,gerçekçi ve az bulunan bi kişiliğim var(ben neymişim beee... ) Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Allahtan başka kimseden korkmayan. Ki zira bir tek ondan korkulur. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Kilimcinin kör oğlu Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 babamın kızı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ben hiçbirşeyim,çünkü böyle mutluyum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ben buyum... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 pehhh ayaklı ölüyüm beeennn.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 pehhh ayaklı ölüyüm beeennn.. kankimmmmmmmmmmmmmmm... :hug: kıs hoşgeldin bidenem... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 kıs bu msjı nezman yazdın yeni görüyom the witch of caribbean ım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kıs bu msjı nezman yazdın yeni görüyom the witch of caribbean ım Birinin bana dediği gibi sende bakar körlerdensin kankim.. senin bir üst iletini yazdığın zaman yazdım..çok oluyo yani.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kişinin kendini tarifi çok zor bence..Ayrıca kendimize karşı ne denli objektif olabiliriz acaba?Bizi en iyi dışımızdakiler tanıtır..Hem öyle zamanlar olur ki kişi kendini anlayamaz hale gelir..Herneyse..Muammayım anlayacağınız ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.