Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya şimdi şole bi harput köfte olsa..yanına kuru patlıcan dolması.......cola...ne iyi olurdu bee..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 abi kurt gibi acıktım ne olsa yerim.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hiç bir iftarda bu dediklerinizden yiyemedim kahvaltı yapıyorum.midem de bir sorun var ama ne bilmiyorum yemek yiyemiyorum 2senedir iftarda.aç karnına yemek dokanıyo:D sahurda kahvaltı iftarda kahvaltı ooff offfff Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hiç bir iftarda bu dediklerinizden yiyemedim kahvaltı yapıyorum.midem de bir sorun var ama ne bilmiyorum yemek yiyemiyorum 2senedir iftarda.aç karnına yemek dokanıyo:D sahurda kahvaltı iftarda kahvaltı ooff offfff kıyamam sana....bak bende artık bunları yemeyecem.,kahvaltı yapcam....(sanki biz yedik sen kaldın allam yaa) şaka bir yana geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende yiyemiyorum benim de midede problem var......insanın istediğini yiyememesi çok kötü.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 saol made ya.15 gün var daha ramazanın bitmesine Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 az kaldı dayan..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 şole güzel bi karnıyarık olsada yesem........... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 off offff şole bol acılı bi güveç....... meyhane pilavı salata tatlıda fırında bol cevizli bi sütlaç...... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Un helvası istiyorum.... Biri yapıp getiriverse..... Alıntı
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hmm iftarda ziyafet var evde annem misafir cagirmis yer bulursam bende yerim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 MERCİMEK ÇORBASI YAPRAK SARMA MEYHANE PİLAVI SALATA TATLI OLARAKTA İNCİR TATLISI AFİYET OLSUN.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Bu topicin Ramazan boyu süresince kapatılmasını talep ediyorum ... Bu ne yaw acıkıyo insan Alıntı
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bugün yine ziyafetteyim aksama Parkorman Pine Club'de yemekteyiz iftar menüsünü de önceden sectik iftar tabagi( icinde kahvaltilik fln türü bi ben yokum ), zeytinyagli yaprak sarma , kirmizi mercimek corbasi(acaip krotonlu mu ne), Begndili dana et(soslu flnmis ), cevizli kabak tatlisi , icecekler birde boza var icsem mi Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Bugün Mönü de yayla corbasi köfte bulgur pilavi cacik buz gibi Cola vee Kazan dibi var... afiyet ossung Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 bu gidişle yarın iftarda djakmanı indirecem mideye.........................isteyenler gelebilir Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 turşu ve patates kızartması yemek isterdim.ama maaleseff yiyemiyom yaaaaa Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 RAMAZAN BOYUNCA BURAYA YAZIP TOPİĞİME RENK KATAN HERKESİN YÜREĞİNE SAĞLIK..ALLAH BAYRAM GÜZELLİĞİNİ HİÇ EKSİK ETMESİN YAŞANTINIZDAN.... SEVGİLER Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Terbiyeli tavuk çorbası Sulu köfte sebzeli pilav ...ve kadayıf Hayırlı iftarlar afiyet olsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 benim canım günlerdir bal kabaklı pie çekiyor Ezo gelin çorba Köfte-patates Pilav Çoban salata Bir de bal kabaklı pie Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Bütün canlılardan sadece kedi...yemek için köleliği kabul etmeyen tek canlıdır... Ama şöle gloria'nın yapacağı.. Bol etli,hafif acılı,azdoğranmış patatesli bir güvece hayır diyemem.? Eğer yok derse onun için en zor şey karanlık bir odada bir karakedi bulmasıdır. Zavallım çok acıkmıştır... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Sebze çorbası Patates oturtma Tavuklu,nohutlu bulgur pilavı E mutlaka salatamız Tatlı olarakta revani...... Benim akşam yiyeceğim yemekler Hayırlı İftarlar... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 bakmaz olaydım bu topiğe yaa Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 et güveç börek tatlı olarak hafif birşey olsun yalancı tavuk göğsü mesela afiyet olsun Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 et güveçbörek tatlı olarak hafif birşey olsun yalancı tavuk göğsü mesela afiyet olsun Bugünlerde seni takip ediyorum biraz...Yakında vazgeçerim merak etme... İftarı biraz sert yapmıyor musun...Güveç ve börek...Hadi çorba ve güveç olsa birşey demeyeceğim de... Aslında ben güvecin yanında başka bir yemek tasavvur edemem. Sıcak lavaş ekmeği, acı yeşil biber ve acı kırmızı soğan... Mercimek Çorbası Tarifi: Yok daha neler... Düdüklü tencereye çok az birşey yağ koyun. Önceden yıkayıp süzdüğünüz kırmızı mercimeği biraz bu yağda pişirin. Üzerine suyunu ekleyin. Et bulyon sallayın miktara göre bir iki adet, biraz karabiber, çok az biraz kimyon ve biraz da tuz. Herşey göz kararınca. Mercimeğin şaftı kayıp tamamen moleküllerine ayırana kadar pişireceksiniz. Ayıkladığınız sarımsakları ezin. En küçük tavanıza biraz yağ koyun ardından içine sarımsakları sallayın ve hemen ardından bir miktar salça sallayın ve pişmeye yakın birazcık kırmızı pul biber. Düdüklü tenceredeki mercimekten kaselere boşaltın ve tavanızdaki "avcar" dan mercimeklerin üzerine gezdirin. Yanına bir de limon ilave ederseniz muhteşem olacaktır. Mercimekleri ayarlayamayıp suyunu az koyanlar korkmasınlar düdüklü tencerenin ağzını açtığınızda mercimeğe sıcak su ekleyerek inceltebilirsiniz. Maklube ve (sadece maklube'de olur) Tatlımız- Künefe (Hatay)/Kadayıf-ama illaki Diyarbakır usulü...İsteyenler fırın sütlaçda yapabilirler ama bugün biraz fazla acıktım internette börek tariflerine bakarken o yüzden illaki sert birşeyler de lazım... Börek tarifleri de Sahur için di... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Bugünlerde seni takip ediyorum biraz...Yakında vazgeçerim merak etme... İftarı biraz sert yapmıyor musun...Güveç ve börek...Hadi çorba ve güveç olsa birşey demeyeceğim de... Aslında ben güvecin yanında başka bir yemek tasavvur edemem. Sıcak lavaş ekmeği, acı yeşil biber ve acı kırmızı soğan... Mercimek Çorbası Tarifi: Yok daha neler... Düdüklü tencereye çok az birşey yağ koyun. Önceden yıkayıp süzdüğünüz kırmızı mercimeği biraz bu yağda pişirin. Üzerine suyunu ekleyin. Et bulyon sallayın miktara göre bir iki adet, biraz karabiber, çok az biraz kimyon ve biraz da tuz. Herşey göz kararınca. Mercimeğin şaftı kayıp tamamen moleküllerine ayırana kadar pişireceksiniz. Ayıkladığınız sarımsakları ezin. En küçük tavanıza biraz yağ koyun ardından içine sarımsakları sallayın ve hemen ardından bir miktar salça sallayın ve pişmeye yakın birazcık kırmızı pul biber. Düdüklü tenceredeki mercimekten kaselere boşaltın ve tavanızdaki "avcar" dan mercimeklerin üzerine gezdirin. Yanına bir de limon ilave ederseniz muhteşem olacaktır. Mercimekleri ayarlayamayıp suyunu az koyanlar korkmasınlar düdüklü tencerenin ağzını açtığınızda mercimeğe sıcak su ekleyerek inceltebilirsiniz. Maklube ve (sadece maklube'de olur) Tatlımız- Künefe (Hatay)/Kadayıf-ama illaki Diyarbakır usulü...İsteyenler fırın sütlaçda yapabilirler ama bugün biraz fazla acıktım internette börek tariflerine bakarken o yüzden illaki sert birşeyler de lazım... Börek tarifleri de Sahur için di... Bekir'im sen beni takip et pişman olmazsın yemek konusunda hem iddialıyımdır hemde damak zevkim iyidir.. Ramazanda herşeyi yiyeceğini sanıp en az üç-dört kilo eksikle çıkanlardanım.. seninde şu mercimek çorbası tarifin hiç fena değil hani ama benim acıyla pek aram yok,daha doğrusu severimde mide sakat.. Yalnız merak ettim künefede Diyarbakır usulu nasıl birşey olaki?(of şimdi ne güzel yenirdi) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.