Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben ne zaman papatya görsem toplayıp sana getirmek istiyorum..:)

gloriab.jpg

Gönderi tarihi:

@@Radya kız canımsın sen benimmmmm :) Ne güzellll kokar onlar şimdi, çok seviyorum seni beeeewub.png

Gönderi tarihi:

Biz unutmuşuz buraları sağolsun @@Radya cım bir güzel hatırlattı bu akşam :) Dur komşu gelim de bir hoşgeldin diyeyim madem sana islik.gifwub.png

Gönderi tarihi:

Kendime armağan ediyorum:

Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya...

Aşktan gözlerim yaşlı olsa da o derya göz yaşımı nerden bilir?

Başımı o denizden çıkarayım desem, balığım ya;

Nefesim kesilir...!

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bir sevgilim olaydı bugün kendisinden bana çikolatalı sufle almasını dilerdim...

Ama yok..

Olsun olsun pişman değilim zaten ben bunları anı olsun diye yaşadım...

Neyseeeee!

Kendi kendimin sevgilisiyim ben ve kendi kendime bugün çikolatalı sufle hediye edeceğim.

tumblr_m583k1lQ191rv8q4wo1_500.jpg

Forumun facebook sayfasında da gördüm bizim forumda tarifi de varmış ilgilenenlere yani...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

İnsan şurada bana bir sufle hediye ederdi, yok anam yokkkkkk bunların hiçbirinden hayır yok...

Gönderi tarihi:

oooovvvv çok güzel bu ama yaaaa... Bayıldım, çok zevkli kızımmmmm wub.png Teşekkür ederim.

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Güzel insan seni tanıdığım için çok mutluyum ..Gösterdiğin yakın ilgi ve sıcaklığa da çok teşekkür ederim...İyi ki varsın ... Taksim emin ellerde ..gözümle gördüm..içim rahat.. kendinize dikkat edin ...sizler bizim için çok ama çok önemlisiniz... Seni ve arkadaşlarını sevgiyle kucaklıyorum...Yanınızda olduğumu bir kez daha bilmenizi istiyorum ve sizi takip etmeye devam diyorum...

Gönderi tarihi:

Güzel insan seni tanıdığım için çok mutluyum ..Gösterdiğin yakın ilgi ve sıcaklığa da çok teşekkür ederim...İyi ki varsın ... Taksim emin ellerde ..gözümle gördüm..içim rahat.. kendinize dikkat edin ...sizler bizim için çok ama çok önemlisiniz... Seni ve arkadaşlarını sevgiyle kucaklıyorum...Yanınızda olduğumu bir kez daha bilmenizi istiyorum ve sizi takip etmeye devam diyorum...

Ben de seni tanımaktan dolayı çok mutluyum, iyi ki varsın. Varlığınla bana verdiğin güç içime yeminle deli gibi doluyor... Arkadaşlarımla da konuştum az once telefonda, yazdıklarını okudum onlara,  her birinin de sana selamı var. Sana selamlarını ve sevgilerini iletmemi istediler. Evim sana her daim açık, yerin her daim hazır :) En kısa sürede yeniden görüşmek üzere :)

Kocamaaaaaaannnn öpüyorummmmmmmmmm hug.gif

Gönderi tarihi:

Canımmmm, sıra sende biliyorsun...Balıklarla ancak sabah tanışabildim....o temizlikçilerden anlarsın ya....hahaha...kedilerlede taksi gelene kadar idare ettim....taksi çağırmam da ayrı bir olaydı ya neyse ....bunları sana anlatacağım bilahare....çok koşuşturuyorsun ve yoruluyorsun diye sana kıyamıyorum...geniş zamanlarımızda ... pisikoloğuma söylermisin...her an hazır beklesin lütfen ...sonra iş işten geçebilir..kahkaha.gif bi.....bi ....

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Canımmmm, sıra sende biliyorsun...Balıklarla ancak sabah tanışabildim....o temizlikçilerden anlarsın ya....hahaha...kedilerlede taksi gelene kadar idare ettim....taksi çağırmam da ayrı bir olaydı ya neyse ....bunları sana anlatacağım bilahare....çok koşuşturuyorsun ve yoruluyorsun diye sana kıyamıyorum...geniş zamanlarımızda ... pisikoloğuma söylermisin...her an hazır beklesin lütfen ...sonra iş işten geçebilir..kahkaha.gif bi.....bi ....

aaa bunu yeni gördüm :)

Balıklarımdan biri yine vefat etmiş, ben geçen hafta Samsun'dayken ve yine Hakan mevzusu... Dun artık ona dedim ki; ben şimdi gidiyorum her gittiğim hafta bir balık kaybettiğimize göre döndüğümde sanırım hiç balığım kalmayacak.... Çocuğun sanssızlığı mıdır nedir yoksa balıklarım beni göremeyince birbirilerini mi yiyorlar ben anlamadım. Ama döndüğümde ciddi endişelerim var...

Gönderi tarihi:

Bir yerden sana iyi geceler diyecektim...sonunda burayı buldum.. iyi geceler canım.smile.png)

Ben de sana o zaman buradan gunaydın diyeyimmm :) Gunaydın canım :)

Gönderi tarihi:

aaa bunu yeni gördüm smile.png

Balıklarımdan biri yine vefat etmiş, ben geçen hafta Samsun'dayken ve yine Hakan mevzusu... Dun artık ona dedim ki; ben şimdi gidiyorum her gittiğim hafta bir balık kaybettiğimize göre döndüğümde sanırım hiç balığım kalmayacak.... Çocuğun sanssızlığı mıdır nedir yoksa balıklarım beni göremeyince birbirilerini mi yiyorlar ben anlamadım. Ama döndüğümde ciddi endişelerim var...

Bence de balıklar seni görmeyince yemeden içmeden kesiliyorlar ...hakanın suçu yok bunda islik.gif ..bak şimdi gözümün önüne geldiler. böyle öpecek gibi dudaklarıyla cama yaslanışları.. canım balıklarım..... ya çöpcümü gitti yoksa...biliyorsun ona göz koymuştum..laughing.gif

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Kendim için bir şarkı çalayım, seviyorum ya kendisini, ondan gelsin o zaman...

Gönderi tarihi:

Oooooo jehan Barbur, en sevdiğim seslerden birisi.. Teşekkür ederim ve ayrıca mutlaka tanışalım, çok sevinirim buna alkis.gif  Çünkü ben de senin için aynı düşünüyorum. hug.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.