Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Ben ne zaman papatya görsem toplayıp sana getirmek istiyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 @@Radya kız canımsın sen benimmmmm Ne güzellll kokar onlar şimdi, çok seviyorum seni beeee Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 pişşşt ben yeni dahil oldum buraya.. seviyorum seni menengiç kadan, bordonun beyazla uyumu kadar hep gül lütfen .... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Biz unutmuşuz buraları sağolsun @@Radya cım bir güzel hatırlattı bu akşam Dur komşu gelim de bir hoşgeldin diyeyim madem sana Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2013 Kendime armağan ediyorum: Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya... Aşktan gözlerim yaşlı olsa da o derya göz yaşımı nerden bilir? Başımı o denizden çıkarayım desem, balığım ya; Nefesim kesilir...! 1 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Selam Gloria, nasılsın? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gayet iyiyim uzun zaman sonra yeniden gelince ilk seni gördüm bir selam vermek istedim. Sen de sağol. Alıntı
Φ Yeliz_Akman Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Çok güzel beğendim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Bir sevgilim olaydı bugün kendisinden bana çikolatalı sufle almasını dilerdim... Ama yok.. Olsun olsun pişman değilim zaten ben bunları anı olsun diye yaşadım... Neyseeeee! Kendi kendimin sevgilisiyim ben ve kendi kendime bugün çikolatalı sufle hediye edeceğim. Forumun facebook sayfasında da gördüm bizim forumda tarifi de varmış ilgilenenlere yani... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 İnsan şurada bana bir sufle hediye ederdi, yok anam yokkkkkk bunların hiçbirinden hayır yok... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 İnsan şurada bana bir sufle hediye ederdi, yok anam yokkkkkk bunların hiçbirinden hayır yok... tamam beaaa yaparız beaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 oooovvvv çok güzel bu ama yaaaa... Bayıldım, çok zevkli kızımmmmm Teşekkür ederim. 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2013 Güzel insan seni tanıdığım için çok mutluyum ..Gösterdiğin yakın ilgi ve sıcaklığa da çok teşekkür ederim...İyi ki varsın ... Taksim emin ellerde ..gözümle gördüm..içim rahat.. kendinize dikkat edin ...sizler bizim için çok ama çok önemlisiniz... Seni ve arkadaşlarını sevgiyle kucaklıyorum...Yanınızda olduğumu bir kez daha bilmenizi istiyorum ve sizi takip etmeye devam diyorum... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2013 Güzel insan seni tanıdığım için çok mutluyum ..Gösterdiğin yakın ilgi ve sıcaklığa da çok teşekkür ederim...İyi ki varsın ... Taksim emin ellerde ..gözümle gördüm..içim rahat.. kendinize dikkat edin ...sizler bizim için çok ama çok önemlisiniz... Seni ve arkadaşlarını sevgiyle kucaklıyorum...Yanınızda olduğumu bir kez daha bilmenizi istiyorum ve sizi takip etmeye devam diyorum... Ben de seni tanımaktan dolayı çok mutluyum, iyi ki varsın. Varlığınla bana verdiğin güç içime yeminle deli gibi doluyor... Arkadaşlarımla da konuştum az once telefonda, yazdıklarını okudum onlara, her birinin de sana selamı var. Sana selamlarını ve sevgilerini iletmemi istediler. Evim sana her daim açık, yerin her daim hazır En kısa sürede yeniden görüşmek üzere Kocamaaaaaaannnn öpüyorummmmmmmmmm 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2013 Canımmmm, sıra sende biliyorsun...Balıklarla ancak sabah tanışabildim....o temizlikçilerden anlarsın ya....hahaha...kedilerlede taksi gelene kadar idare ettim....taksi çağırmam da ayrı bir olaydı ya neyse ....bunları sana anlatacağım bilahare....çok koşuşturuyorsun ve yoruluyorsun diye sana kıyamıyorum...geniş zamanlarımızda ... pisikoloğuma söylermisin...her an hazır beklesin lütfen ...sonra iş işten geçebilir.. bi.....bi .... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2013 Bir yerden sana iyi geceler diyecektim...sonunda burayı buldum.. iyi geceler canım.) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Canımmmm, sıra sende biliyorsun...Balıklarla ancak sabah tanışabildim....o temizlikçilerden anlarsın ya....hahaha...kedilerlede taksi gelene kadar idare ettim....taksi çağırmam da ayrı bir olaydı ya neyse ....bunları sana anlatacağım bilahare....çok koşuşturuyorsun ve yoruluyorsun diye sana kıyamıyorum...geniş zamanlarımızda ... pisikoloğuma söylermisin...her an hazır beklesin lütfen ...sonra iş işten geçebilir.. bi.....bi .... aaa bunu yeni gördüm Balıklarımdan biri yine vefat etmiş, ben geçen hafta Samsun'dayken ve yine Hakan mevzusu... Dun artık ona dedim ki; ben şimdi gidiyorum her gittiğim hafta bir balık kaybettiğimize göre döndüğümde sanırım hiç balığım kalmayacak.... Çocuğun sanssızlığı mıdır nedir yoksa balıklarım beni göremeyince birbirilerini mi yiyorlar ben anlamadım. Ama döndüğümde ciddi endişelerim var... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Bir yerden sana iyi geceler diyecektim...sonunda burayı buldum.. iyi geceler canım.) Ben de sana o zaman buradan gunaydın diyeyimmm Gunaydın canım Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 tabii ben görene kadar tünaydınlık olmuş ama yinede iyi dilekler bir türlü ulaşıyor insana.. sevgiler canım. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 aaa bunu yeni gördüm Balıklarımdan biri yine vefat etmiş, ben geçen hafta Samsun'dayken ve yine Hakan mevzusu... Dun artık ona dedim ki; ben şimdi gidiyorum her gittiğim hafta bir balık kaybettiğimize göre döndüğümde sanırım hiç balığım kalmayacak.... Çocuğun sanssızlığı mıdır nedir yoksa balıklarım beni göremeyince birbirilerini mi yiyorlar ben anlamadım. Ama döndüğümde ciddi endişelerim var... Bence de balıklar seni görmeyince yemeden içmeden kesiliyorlar ...hakanın suçu yok bunda ..bak şimdi gözümün önüne geldiler. böyle öpecek gibi dudaklarıyla cama yaslanışları.. canım balıklarım..... ya çöpcümü gitti yoksa...biliyorsun ona göz koymuştum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Kendim için bir şarkı çalayım, seviyorum ya kendisini, ondan gelsin o zaman... 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 forumda tanıma isteği uyandıran sevgili arkadaşım gloria : ) umarım birgün tanışırız. http://www.youtube.com/watch?v=UqRhXo56-UM&feature=share 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Oooooo jehan Barbur, en sevdiğim seslerden birisi.. Teşekkür ederim ve ayrıca mutlaka tanışalım, çok sevinirim buna Çünkü ben de senin için aynı düşünüyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.