Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ooooyyyyyy 21 sayfa olmuşşşş iyi insan sevilen insan nasıl belli oluyor benim daha yarım sayfaaa ahhaaa ben 22 yaptım :D Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Şey hıııı, anladımmmm ben bi müsadenizle iki saat kadar bi şeye gitcem, sonra gelcem, geldigimde hala burda oluyorsanız, eeeee ıııı o zaman yeniden konusuruz sayın Radya hanfendi, eee söylemeyi unuttumdu da koltukların ortusunu yeni değiştirdimdi, hanii diyorum ki patilerine dikkat edersin dimiii Bütün kırılmışlığımla beni başbaşa bırakıp gidiyomusun yani Alacağın olsun gırrrrrrrrrrrrrr (bu smiley'lı kullanmıyorum diye üzülüyodum bak iyi oldu yakıştı buraya ) Korkma hanfendicim benim patilerim nereye çizeceğini iyi bilir Sakın geç kalma erken gel,sakın geç kalmaaa erkennn gellll Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ooooyyyyyy 21 sayfa olmuşşşş iyi insan sevilen insan nasıl belli oluyor benim daha yarım sayfaaa ahhaaa ben 22 yaptım :D ben de diyordum acaba kim 22 yapacak benim bu sayfayı 22 ayy cok teşekkür ederim, ne katkılı bi insansın sen ya... İyilik senin iyiliğin de diyim adettendir hani... sayfanı da merak etme en kısa sürede biz onu 23 yaparız Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Bütün kırılmışlığımla beni başbaşa bırakıp gidiyomusun yani Alacağın olsun gırrrrrrrrrrrrrr (bu smiley'lı kullanmıyorum diye üzülüyodum bak iyi oldu yakıştı buraya) Korkma hanfendicim benim patilerim nereye çizeceğini iyi bilir Sakın geç kalma erken gel,sakın geç kalmaaa erkennn gellll geldim geldim de gitcem neyse koltuklar iyi durumda, gerçekten de senin patiler ne yapması gerektiğini biliyorlarmış hehehe seni seviyorum beeee Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 mrhb gloria ben geldim . kahveni icmeye geldim ama ben deniz_kizi gibi fal bakamıyorum o gelince ikimize birden baksın umarım iyi birgündür senin icin görüşmek üzere .cicegini aldım okadar güzelki tıpkı sahibi gibi tşkler . Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Offf var ya ne iyi ettin, şu an bir kahveye hayatta hayır demem O halde buyur şöyle baş köşeye geç de kahvemizi yudumlayalım... Evde kedim var bir tane, koltuklarımı azcık çizdi ama hoşgörüver artık... Rad_ya pisi pisi gel kedicim, sana da kahve yaptımmm Gel hem misafirimle tanış Çok seveceksin bakkk Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 gloria zevkine hayran kaldım bende cok severim böle uyumlu fincanları .güzelligin zevkine yansımış desem yeridir. valla harika görünüyor teşekkür ediyor geldim seninle karşılıklı kahve icmek harika gercekten .aa burada mrhb radya yeşimin ablasıyla tanışıyoruz da bu kedicige nasıl döndü Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 gloria zevkine hayran kaldım bende cok severim böle uyumlu fincanları .güzelligin zevkine yansımış desem yeridir. valla harika görünüyor teşekkür ediyor geldim seninle karşılıklı kahve icmek harika gercekten .aa burada mrhb radya yeşimin ablasıyla tanışıyoruz da bu kedicige nasıl döndü seninle de kahve içmek harikaydı, yine bekliyorum tamam mı Bu arada; RADYA, RADYAYDI SONRA BİRDEN BUGÜN KEDİ OLUVERDİ… BAK CANIM AYNEN BOYLE OLDU Gloria sana bişey sölememe gerek var mı Kıs bak aklıma bişey geldi geçende;şimdi ben kedileri çok seviyorum ya, ama onlarda beni çok seviyor inanki,nereye gitsem etafım kedi dolar benim. Hep bu yüzden acaba daha önceki hayatımda kedimiydim ki sorusu kafama takılır durur Söle şimdi: Kedi olsaydım da severmiydin beni? sen ne demek istiyorsun hııııı? Yoksa sen bana bir kedi oldugunu mu soylemeye calışıyorsun, yoksa yoksa, sen bu zamana kadar beni hep kandırdın mı? bana hep kandırık mı attın, naptınnnn soyle sen, naptınnnnnn Kedi misinnnn hııı sen kedi misinnnnnn? Kediysen de severimmmmmm ben seni yaaaaaa... KEDİYSEN BİLE SEVERİM KEDİ OLSAN BİLE SEVERİM SENİ BEN ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM Tamam itiraf ediyorum o zaman ben kedi kızım MİYAWWWWWWWWWWWWW bak bunlarda ikimiz Şey hıııı, anladımmmm ben bi müsadenizle iki saat kadar bi şeye gitcem, sonra gelcem, geldigimde hala burda oluyorsanız, eeeee ıııı o zaman yeniden konusuruz sayın Radya hanfendi, eee söylemeyi unuttumdu da koltukların ortusunu yeni değiştirdimdi, hanii diyorum ki patilerine dikkat edersin dimiii Bütün kırılmışlığımla beni başbaşa bırakıp gidiyomusun yani Alacağın olsun gırrrrrrrrrrrrrr (bu smiley'lı kullanmıyorum diye üzülüyodum bak iyi oldu yakıştı buraya) Korkma hanfendicim benim patilerim nereye çizeceğini iyi bilir Sakın geç kalma erken gel,sakın geç kalmaaa erkennn gellll Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Offf var ya ne iyi ettin, şu an bir kahveye hayatta hayır demem O halde buyur şöyle baş köşeye geç de kahvemizi yudumlayalım... Evde kedim var bir tane, koltuklarımı azcık çizdi ama hoşgörüver artık... Rad_ya pisi pisi gel kedicim, sana da kahve yaptımmm Gel hem misafirimle tanış Çok seveceksin bakkk Kızım kediler kahve içermi bıyıklarım çıkmaz sonra kahve içincemidi o Ay ne diyom ben böle,terapiye ihtiyacım var galiba Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 her zaman gelirim tabiki sana .radya kendisi istemiş kedi olmayı ama herşekilde seviyor insan onu sevgisini öylesine sunmuş ki sizlere kedi olsa da degişen birsey omluyor yani . harika kahven icin tşk ederim ... ama deniz_kızı da kahveye dayanamaz o da ister gelince haberin olsun . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 evet evet bende istiyorum kahve neden bensiz ictiniz ki insan bekler demi aaa bu ne şirin bir pisi pisi sanki tanıyor muyum nedir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 O pisi, Radya canım, hemen tanıdın dimiiiii dur sana da kahve yapayım, ya ben de bu aradabir türlü açılamıyorum, uyku halimden, normal hayatıma geçiş evrem bugun biraz zorladı beni nedense Evet evet Kahve içelim, hatta siz beni yormayın, herkes kendi kahvesini alsın... herşey hazır orda önce şu dolaptan bir kahve fincanı alın, sonra da yan taraftan kahvenizi olsun bitsin... deniz kızı sen şu bardaklardan birini al, digeri de benim, sonra gelenler kendi kahvelerini alsınlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 O pisi, Radya canım, hemen tanıdın dimiiiii dur sana da kahve yapayım, ya ben de bu aradabir türlü açılamıyorum, uyku halimden, normal hayatıma geçiş evrem bugun biraz zorladı beni nedense Evet evet Kahve içelim, hatta siz beni yormayın, herkes kendi kahvesini alsın... herşey hazır orda önce şu dolaptan bir kahve fincanı alın, sonra da yan taraftan kahvenizi olsun bitsin... deniz kızı sen şu bardaklardan birini al, digeri de benim, sonra gelenler kendi kahvelerini alsınlar Allahım aynı ben,asla kimseye misafir muamelesi yapmam böle işletirim aynen Günaydınnnnnnn Ama ben türk kahvesi istiyorum, nolcak şimdiiiii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Öğleden sonra birileri yapar canım türk kahvesi yaaa, şimdi ugrastırma beni be yaaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 türk kahvesi mi dediniz benden güzle yapabilen bulabilemezsiniz ki iki güzeller güzeline haa kahve demişten dün ben etrafına tamamen kahve yapıştırılmış mum aldım oda hep kahve kokuyor ikiniz için ben akşam üstü gelirim yanınıza Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 resmini çekip gondersene, merak ettim ya ben onu, cok iyi bir fikir, çok hoşuma gitti, ben de bulabilsem keşke, nerden aldınnn Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 resmini çekip gondersene, merak ettim ya ben onu, cok iyi bir fikir, çok hoşuma gitti, ben de bulabilsem keşke, nerden aldınnn şştt sağda solda takılma. bak yazdım oraya, yarın da istiyorum kahveeee.....şştttt Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 evet evet yarında istiyoruz burada da içebiliriz yaniii 23. sayfa olur mu şimdi olmadı beee Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 gloria bende kahve içmeye geldim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 evet evet yarında istiyoruz burada da içebiliriz yaniii 23. sayfa olur mu şimdi olmadı beee Dur bakalım bi de ben deniyeyim. .........olmadı godzi sayfa sayısına fena takmış durumda. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 resmini çekip gondersene, merak ettim ya ben onu, cok iyi bir fikir, çok hoşuma gitti, ben de bulabilsem keşke, nerden aldınnn gloriamm senn bana adres söyle ben sana gönderirim evet cok güzel birsey bende görünce bayıldım şuan pc ye atamam eve gidince atabilirim odada sürekli bir kahve kokusu olması cok güzel bence de Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 şştt sağda solda takılma. bak yazdım oraya, yarın da istiyorum kahveeee.....şştttt anaaaammm bunlara da elini ver kolunu kaptır tamam tamam yarın size poğaça getircem sabah kalkınca yersinizzz evet evet yarında istiyoruz burada da içebiliriz yaniii 23. sayfa olur mu şimdi olmadı beee tamam buraya da biraz bırakırım, olmadı senin orda doymazsa karnınız gelir burakilerden de yersiniz geç kalkmayın heee, poğaçalar soğumasın sonra Dur bakalım bi de ben deniyeyim. .........olmadı godzi sayfa sayısına fena takmış durumda. ayy benim canım arkaaşlarım, nasıl da ugraşıyorlar benim için, raitingimi yükseltme çaba ve gayretinizi karşılıksız bırakmayacağım, size poğaçalarla birlikte bir de kek yapacağım beeeee.... HEYTTT BEEEE ARKADAŞLARIM BENİMMMMMMMM Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 gloria bende kahve içmeye geldim canım içebildin mi bari buraya iki hortumcu arkadaş dadandı da kahve kaldı mı size bilmiyorum onlardan neyse kalmadıysa yarın sabah erken gel, gel de erkenden ye iç... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 beeee bbeenn bana yok mu pugaça cay da isterim ben ikisini de mümkün se Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 beeee bbeenn bana yok mu pugaça cay da isterim ben ikisini de mümkün se tamam canım yarın sabah ugra buraya hepsi hazır olacak ama erken gell haaa... şimdi ben gideyim yatayım, sabah erken kalkacağım ve size poğaça yapacağım, iyi geceler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.