Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 ablammmmm..... seni çokk seviyoorum... bitanemmm benim ben de seni çok seviyorum... güzel tatlı kardeşim benim birtanemsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 sevgılı glorıa bı fıncan kahvenı ıcmeye geldım ayy ayy ay kimler gelmişşş ne demek... ne demek.... kahvenin lafı mı olur... Buyur kahveni Jöncüğüm aaa kurabiyesiz olmaz di mi... bunları da senin için yaptım AFİYET ŞEKER BAL OLSUNNNN Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 ayranda içmedik ama niye ayrı düştük abla.... tatlımmmm... hiç insan kardeşinden ayrı duser mi? sen benim canım kardeşimsin biliyorsun... şartlar kimi zaman boyle araya özlemler koyar ama ayrılıklar koyamaz... Ben seni özledim canım kardeşim Ama senden ayrı falan düşmedim Bu çiçekler senin için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ilahi sardunyam... çok güldüm bu şiire bee en çok da elektronik eşk hoşuma gitti... kız allah seni iyi etsin emi öpüyorummmmmmm yanaklarındann böyle bakk mucccukkk diyeeee El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah. beter komik değilmi bende okuduğumda resmen karın ağrısıyla güldüm ya gözlerimden yaş gele gele kıss Allah senide iyi etsin sarı lalem aldım öpücüğünü bende öptüm seni arkadaşım Bir sır daha var çözdüklerimizden başka Bir ışık daha var,bu ışıklardan başka Hiçbir yaptığınla yetinme geç öteye Bir şey daha var bütün yapıtlardan başka (hayyam) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 tatlımmmm... hiç insan kardeşinden ayrı duser mi? sen benim canım kardeşimsin biliyorsun... şartlar kimi zaman boyle araya özlemler koyar ama ayrılıklar koyamaz... Ben seni özledim canım kardeşim Ama senden ayrı falan düşmedim Bu çiçekler senin için bunlarda sana ablacım...görüşmek üzere...enişteye selam... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ben sizin ikinizi de yerim haaa.. çıtır çıtırrrr Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 iyi gün kötü gün farketmez de çiçeğim asıl dostluk kötü günde ama değil mi.... gülmek kolay gülersin kahkahalar atarsın ve biter eğlenirsin.... kötü günde konuşmak zordur yüktür bazen ve karşındaki daha iyi hissedene dek kalkmaz üzerinden o yük ve ne zaman bir tebessüm geldi dünyalar senin olur benim olur..... o tebessümü alamayan o kadar çok insan varken hem de...... tebessümün yeter çiçeğim. ben seni biliyorum sen beni. seni seviyorum ben de.... hem de çok ..... dostluk güzeldir nolursa olsun.... dost olabilmek değil, dost kalabilmektir zor olan. dost kalacağımıza inanıyorum çiçeğim. öpüyorum seni Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 iyi gün kötü gün farketmez de çiçeğim asıl dostluk kötü günde ama değil mi.... gülmek kolay gülersin kahkahalar atarsın ve biter eğlenirsin....kötü günde konuşmak zordur yüktür bazen ve karşındaki daha iyi hissedene dek kalkmaz üzerinden o yük ve ne zaman bir tebessüm geldi dünyalar senin olur benim olur..... o tebessümü alamayan o kadar çok insan varken hem de...... tebessümün yeter çiçeğim. ben seni biliyorum sen beni. seni seviyorum ben de.... hem de çok ..... dostluk güzeldir nolursa olsun.... dost olabilmek değil, dost kalabilmektir zor olan. dost kalacağımıza inanıyorum çiçeğim. öpüyorum seni CANIMMMM... SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ablacım tsk ederım hem kahve hemde kurabıyeler ıcın nefıs olmus elıne saglık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ablacım tsk ederım hem kahve hemde kurabıyeler ıcın nefıs olmus elıne saglık afiyet olsun canımm benimmmmm ne zaman istersen uğra bi dahakine havuçlu kek de yaparım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tsk ederım ablacım sen bana boyle davranırsan ben bundan sonra burda yatar kalkarım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen Sevdiklerimdensin.. Çünkü;Böyle bir zeka,güzel yürek ve muhteşem arkadaşlık biraraya zor gelir.Her konuda güvenebileceğimi bildiğim arkadaştan öte dost olarak gördüğüm,sarı lalesin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen Sevdiklerimdensin..Çünkü;Böyle bir zeka,güzel yürek ve muhteşem arkadaşlık biraraya zor gelir.Her konuda güvenebileceğimi bildiğim arkadaştan öte dost olarak gördüğüm,sarı lalesin.. canım benim teşekkür ederim sen de benim sevdiklerimdensin... dediğin herşey zeka, güzel yürek, muhteşem arkadaşlık hepsi hepsiii senin için de geçerli, sanırım iki iyi dost olmamız ortak özelliklerimizden dolayı seni cok seviyorum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 canımsınnn bitanem. seni çok seviyorum, çokk çok seviyorum hem de Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 galoria öncelikle yaşamış olduğun bu olay umarım sonu güzel olacaktır. hayatta zorluklar,hüzün ve sevinç hep bir arada bu sıkıntılar geçecek ve güzel günlere en kısa zamanda kavuşursunuz .Dualarımız sizinle Allah'a emanet olun..! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 galoria öncelikle yaşamış olduğun bu olay umarım sonu güzel olacaktır. hayatta zorluklar,hüzün ve sevinç hep bir arada bu sıkıntılar geçecek ve güzel günlere en kısa zamanda kavuşursunuz .Dualarımız sizinle Allah'a emanet olun..! Teşekkür ederim murticimm, umarım bu durumu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde atlatacağız. BU kadar güzel duaya atlatırız diye umuyorum zaten hoşçakal Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 O MAVİ GÖZLÜ BİR DEVDİ O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Kadının hayali minnacık bir evdi, bahçesinde ebruliii hanımeli açan bir ev. Bir dev gibi seviyordu dev. Ve elleri öyle büyük işler için hazırlanmıştı ki devin, yapamazdı yapısını, çalamazdı kapısını bahçesinde ebruliiii hanımeli açan evin. O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Mini minnacıktı kadın. Rahata acıktı kadın yoruldu devin büyük yolunda. Ve elveda! deyip mavi gözlü deve, girdi zengin bir cücenin kolunda bahçesinde ebruliiii hanımeli açan eve. Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev, dev gibi sevgilere mezar bile olamaz: bahçesinde ebruliiiii hanımeli açan ev.. Nazım Hikmet’in hayatını anlatan “Mavi Gözlü Dev” filmi 9 Mart’ta vizyona giriyor. Senaryosu 4 yılda tamamlanan ve Metin Belgin tarafından yazılan filmde ünlü şairi Yetkin Dikinciler oynuyor. Filmin başrolünü oynayan Yetkin Dikinciler Babam ve Oğlum adlı filmdeki rolüyle de dikkat çekmişti. Filmdeki rolünde Nazım Hikmet’e benzemek için kilo veren Dikinciler ve usta makyöz tarafından yaratılan diğer karakterlerle birlikte filmin geçtiği platolar aslına uygun olarak düzenlendi. Özellikle Nazım Hikmet’in kendi yaptığı bir resimden esinlenerek Bursa Cezaevi Beykoz’da kurulan bir platoda yeniden canlandırıldı. Film müziklerinin yanı sıra “Davet” adlı şiir bir kez daha bestelendi. Filmin post-production işlemleri ise İstanbul’la birlikte Atina’da yapıldı. bugün gitmeyi çok istedim ama gidemedim fakat hafta sonu mutlaka gideceğim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 O MAVİ GÖZLÜ BİR DEVDİ O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Kadının hayali minnacık bir evdi, bahçesinde ebruliii hanımeli açan bir ev. Bir dev gibi seviyordu dev. Ve elleri öyle büyük işler için hazırlanmıştı ki devin, yapamazdı yapısını, çalamazdı kapısını bahçesinde ebruliiii hanımeli açan evin. O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Mini minnacıktı kadın. Rahata acıktı kadın yoruldu devin büyük yolunda. Ve elveda! deyip mavi gözlü deve, girdi zengin bir cücenin kolunda bahçesinde ebruliiii hanımeli açan eve. Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev, dev gibi sevgilere mezar bile olamaz: bahçesinde ebruliiiii hanımeli açan ev.. Nazım Hikmet’in hayatını anlatan “Mavi Gözlü Dev” filmi 9 Mart’ta vizyona giriyor. Senaryosu 4 yılda tamamlanan ve Metin Belgin tarafından yazılan filmde ünlü şairi Yetkin Dikinciler oynuyor. Filmin başrolünü oynayan Yetkin Dikinciler Babam ve Oğlum adlı filmdeki rolüyle de dikkat çekmişti. Filmdeki rolünde Nazım Hikmet’e benzemek için kilo veren Dikinciler ve usta makyöz tarafından yaratılan diğer karakterlerle birlikte filmin geçtiği platolar aslına uygun olarak düzenlendi. Özellikle Nazım Hikmet’in kendi yaptığı bir resimden esinlenerek Bursa Cezaevi Beykoz’da kurulan bir platoda yeniden canlandırıldı. Film müziklerinin yanı sıra “Davet” adlı şiir bir kez daha bestelendi. Filmin post-production işlemleri ise İstanbul’la birlikte Atina’da yapıldı. bugün gitmeyi çok istedim ama gidemedim fakat hafta sonu mutlaka gideceğim Yarın c.tesi ve mutlaka sinemadayım.... Gloria (sanıyorum bu defa doğru yazdım) O birtane ve inanılmaz hayat dolu bir insan... Onunla ne zaman en ufak bir iletişimde olsan her keresinde inanılmaz mutlulut duyuyorum... O sadece her ortamda mutlu olmayı becerebilen en nadide kızımız... Vee inanılmaz fedakar bir yapısıyla karşımızda bi duvar gibi dimdik duran duruşu ile ona kardeş demekten, abla demekten onur ve güven duyduğum tek insan.. Onu tanıyan biri olarak (bir dost ve ağabisi olarak) çok seviyorum.. İyiki var dediğimiz en güzel insan o.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yarın c.tesi ve mutlaka sinemadayım....Gloria (sanıyorum bu defa doğru yazdım) O birtane ve inanılmaz hayat dolu bir insan... Onunla ne zaman en ufak bir iletişimde olsan her keresinde inanılmaz mutlulut duyuyorum... O sadece her ortamda mutlu olmayı becerebilen en nadide kızımız... Vee inanılmaz fedakar bir yapısıyla karşımızda bi duvar gibi dimdik duran duruşu ile ona kardeş demekten, abla demekten onur ve güven duyduğum tek insan.. Onu tanıyan biri olarak (bir dost ve ağabisi olarak) çok seviyorum.. İyiki var dediğimiz en güzel insan o.... canım abicimmmm, bu arada evet bu sefer ismimi doğru yazmışsın Abim, benim için yazdıgın her bir cümle, sarfettiğin her bir kelime için sana ne kadar teşekkür etsem az biliyorsun degil mi? Sesindeki coşku var ya abim, ben de seninle her konustugumda inanılmaz pozitif bir enerji alıyorum, sanki günün geri kalan yarısı daha kolay gececekmiş gibi geliyor. varlığından mutlu oldugum insanlaran birisisin. Seni çok seviyorum canım abimm Öptüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sarı lalem canım arkadaşım;işte bugünde beceremedim gelmeyi.. Oysa ki sizi görebilmeyi ne çok istiyordum bugün.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sarı lalem canım arkadaşım;işte bugünde beceremedim gelmeyi.. Oysa ki sizi görebilmeyi ne çok istiyordum bugün.. napalım arkadaşım, olmuştur bir terslik gelememişsindir, üzme sen kendini, günler çuvala girmedi ya, gelirsin elbet... sen gelmezsen biz geliriz ne olacak ki? dimi ama? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sorumu öksüz bıraktın ya,helal olsun ha.. Gel çöz şunu ya,akıllı sarı lale.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 çözcem çözcem merak etmeeee sadece müsait degilim bugun cok mesgulum hatta bu hafta Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.