Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2014 Doğru: Tuhaf Yanlış: Tuaf tuhaf sıfat Arapça 1. sıfat Acayip"Nahit'in onda hiç görmediği bir tuhaf hâli vardı." - T. Buğra 2. Şaşılacak, garip 3. Güldürücü"Kibirli, alıngan olmayan, tuhaf ve nükteli bir adammış." - A. Ş. Hisar 4. Gülünç"Bu kıyafetle tuhaf oluyorsun." 5. Anlaşılmaz"Tuhaf çocuk, günü gününe uymuyor." ,6. ünlem Şaşılan bir şey karşısında söylenen söz"Tuhaf! Her yerde olduğunun aksine, burada şehirden uzaklaştıkça binaların güzelliği artıyor." - A. Haşim Alıntı
Φ abdullahseref Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2014 Bunu bilmeyen yoktur sanırım. Daha karışık kelimeler var aslında. onları yayınlamanız daha iyi olur. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2014 Admin Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2014 Bunu bilmeyen yoktur sanırım. Daha karışık kelimeler var aslında. onları yayınlamanız daha iyi olur. Unutmayın birşeyi siz biliyorsunuz diye başkalarınında bildiğini sanmanız normal. Bu tür şeyler kafa karıştıran şeylerdir en basit diye düşündüğünüz şeyler bazıları için en karmaşık olanıdır... Saygılar Örnek: http://www.turkish-media.com/forum/topic/271678-yanlis-mi-yalnis-mi/?p=1105665 1 Alıntı
Φ abdullahseref Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Haklısınız,muhalefet amaçlı söylememiştim.Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Haklısınız,muhalefet amaçlı söylememiştim.Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın Kusuru mu olur canım... Sadece açıklamada bulunma gereği duydum. Kendime iş edindim diyebilirsiniz... YSG! Alıntı
Φ abdullahseref Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Kusuru mu olur canım... Sadece açıklamada bulunma gereği duydum. Kendime iş edindim diyebilirsiniz... YSG! Sorun değil:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.