Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Daha önce düşmüşmüydün eşekten.. Nasıl bir duygu bu..? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ve sonra biri çıksın ve tüm güzelliği büyüyü mahvetsin bende eşekten düşmüşe döneyim yine aman eşşeğe bişey olmasında.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 allammm yaaa ben sedoşumu şimdiden özledim. Gelip de foruma onu goremeyince bi kötü oldum yaaaaaaaa.... Ne zaman doncek bu kız yaaaa? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sayman bilmem kaç eşeğe bu ilgi neden ve kral(! ) bu ünlem yeter sana Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yetmedi bi ünlem daha rica edeyim.. Bana gök yüzü kadar açık ol bayan ville... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sayman bilmem kaç eşeğe bu ilgi neden ve kral(! ) bu ünlem yeter sana 22 yazıylada tekrarlıyım belki matematiğin zayıftır..." yirmi iki " eşşekleri severim çünkü kendi kendilerine köy kasaba felan olmaslar ..tanımadıklarına hatta sana bile saygı gösterirler.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 22 yazıylada tekrarlıyım belki matematiğin zayıftır..." yirmi iki " eşşekleri severim çünkü kendi kendilerine köy kasaba felan olmaslar ..tanımadıklarına hatta sana bile saygı gösterirler.. ben bir ..... kadar olamadım ha sayman22 canın sağolsun iyi geceler Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ben bir ..... kadar olamadım ha sayman22 canın sağolsun iyi geceler iyi geceler.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Burada sular baya ısınmış.. Kimseye kırıcı söz söyleme niyetimiz yoktur.. Bazen şakalar şamataya dönüşüverir.. Zaten hep bu yüzden bu kırgınlıklar.. Sanırm önce kendimizi kontrol etmeyi öğrenmemiz lazım.. Lazım değil şart.. Neyse.. herşey bir kurguydu.. Kimimiz aktrist kimimiz figuran.. Sen üzülme dogville Böye döner gider bu devran Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 zaten bende bu saldırının sebebini hala annamış değilim canım gerçekten çok sıkıldı.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 zaten bende bu saldırının sebebini hala annamış değilim canım gerçekten çok sıkıldı.. üzülme sayman en iyi rol bende sayılmaz eşek kadar bile olamama ben bu yazıyı şimdi gördüm ama hala canlı bir şekilde tartışmayı sürdürme aşkımı görüyosunuz değilmi intikamla yanış ikinci bölüm açılmasın kusura bakma sayman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ahhh ahh benim canımın içi gidiyomuş içim kan ağlıyo kısss hakkaten içimde bi burukluk var yaa,sanki bidaha görüşemiycezde.bilmiyorum sevemedim ayrılığı ben yaaa...canım yolunuz açık olsun dilerim tatilin çok güzel geçerde moralin mükemmel olur forumu altüst edersin yine.seni sevmeyen gittiğine üzülmeyen yoktur sanırım,yokluğun açıkça belli olacak bunu biliyorsun eminim.ama ben yinede söyliyim. Gittiğin yerlerde bizleri unutma,ve çok geç kalma yoksaaa , ben bilirim yanına gelince ne yapcağımı.seni çokk seviyorum canım.Allah,a emenet ol hayırlı yolculuklar bitanem Kısım sen kendi adına konuşsana Yahu bu Sedelina İstanbuldan usaklaştı ama bana yakın oldu birgün çıkıp gelecek diye uykularım kaçıyor ne zaman bitcek bu kabusss Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yahu bu Sedelina İstanbuldan usaklaştı ama bana yakın oldu birgün çıkıp gelecek diye uykularım kaçıyor ne zaman bitcek bu kabusss Çok ösledim ben Sedoşu yaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bende öğle arası buluşsakmı acaba yok yok böyle ii Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Kıs sedoooooooş nereye gittin kıs??? Bende diyodum bu kıs nerde işlerimi çok yoğun diye.. Halbukim 2 ay yokmuş.. Valla billa yeni gördüm bu topici.. Canım benim hiç unuturmuyus bis seni..Şimdiden çok ösledik hemde.. (Nasıl ama benim pc çökmes dimi.. Sağlama aldım kendimi.. ) Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 He bu arada sedoşcum sakın bir yanılgıya düşüpte cadı yağmurla buluşmaya kalkma.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 He bu arada sedoşcum sakın bir yanılgıya düşüpte cadı yağmurla buluşmaya kalkma.. inşallah ben o hataya düşmem ne diyorsun sen Niye yahu ne kötülüğümü gördünki Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 daha yenı gordum bende dıyom sedelına nerde ıyı tatılller Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sedoş aplam bu topigi açmış ben daha yeni gördüüm bende tatildeydiim çakışamadık çok öslettin kendini çabuk döön olarmıı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ösledim gııııı öpüyom çokk çok çabuk gel sağ salim gel Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Arkadaşlar sedelinanın hepinize çok çok selamı var.sıcakta bunalıyomuş bizimki bide bizi özlemiş .hem gider hem özler işte bu böyle canım benim,bende seni çokk özledim diyerlerini bilmemdee bi gelsen kafanı şişircem yineee yaaa.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Demek seni aradı he Kıs sedoş şebekemi çekmiyo he Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Demek seni aradı he Kıs sedoş şebekemi çekmiyo he kıss kıskandınmıııı bana söyledi şebeke sizin tarafa bakmadan geçiyomuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Ne kıskanacam bea çok şükür diyorum Şebekiyi ben bosdum zaten Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Ne kıskanacam bea çok şükür diyorum Şebekiyi ben bosdum zaten yok kısss sevinme hemennnn seni sona saklıyomuş,malum tatlılar en son Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.