Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 canım abimm benim.... gelemiyorum ne zamandır...bi sana da uğrayım dedim.... iyisindir inşallah... Abinin bugünlerde pek yazası yok kelebeğim..Ama merak etme iyiyim Allah'a şükür.. sevgili dostum çok uzun zaman oldu buralara uğramayalı iyisindir inşallah.. Özlettin kendini be Sayman'cım..Şöyle bir gece denk getirip eskisi gibi dağıtalım he.. Sevgiler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 umarım dün sular kesilmiştir birşeye inandığın zaman başka doğru yok değil mi ne moralimizi bozup buhar oluyorsun Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 taurus yoksa sedelinanın dediği gibi buhar mı oldun...? forum oyunları seni bekliyor...fazla bekletme ....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 umarım dün sular kesilmiştir birşeye inandığın zaman başka doğru yok değil mi ne moralimizi bozup buhar oluyorsun Doyamadın keklerime.. :D taurus yoksa sedelinanın dediği gibi buhar mı oldun...? forum oyunları seni bekliyor...fazla bekletme ....... İzliyorum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 hayatta değerler vardır başkalarına değişilmez yürekler vardır başkasını görmez arkadaşlığın ve dostluğuna teşekkürler seninle görüşemiyoruz kardeş özlettin kendini sevgi ve dostluk adına ne varsa sende sevgiler arkadaşım ve dostum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Abicim görüşemiyoruz uzun zamandır..İnşallah herşey yolundadır..Özlettin kendini... Aynalar, bakmayın yüzüme dik dik; İste yakalandık, kelepçelendik! Çıktınız umulmaz anda karsıma, Başımın tokmağı indi başıma. Suratımda her suç bir ayrı imza, Benmişim kendime en büyük ceza! Ey dipsiz berraklık, ulvi mahkeme! Acı, hapsettiğin sefil gölgeme! Nur topu günlerin kanına girdim. Kutsi emaneti yedim, bitirdim. Doğmaz güneşlere bağlandı vade; Dişlerinde, köpek nefsin, irade. Günah, gunah, hasad yerinde demet; Merhamet, sucumdan aşkın merhamet! Olur mu, dünyaya indirsem kepenk: Gözyaşı döksem, Nuh tufanına denk? Çıkamam, aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan; Beni beklemeyin, o bir hevesti; Gelemem, aynalar yolumu kesti. Necip Fazıl KISAKÜREK Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 hayatta değerler vardır başkalarına değişilmez yürekler vardır başkasını görmez arkadaşlığın ve dostluğuna teşekkürler seninle görüşemiyoruz kardeş özlettin kendini sevgi ve dostluk adına ne varsa sende ... sevgiler arkadaşım ve dostum ... Bir insan görmeden anca bukadar sevilebilir ve bir insana görmeden anca bu kadar güvenilebilir.Senin gibi bir arkadaş kazandığım için mutluyum.Umarım görüşmekte nasip olur birgün.. Abicim görüşemiyoruz uzun zamandır..İnşallah herşey yolundadır..Özlettin kendini... Aynalar, bakmayın yüzüme dik dik; İste yakalandık, kelepçelendik! Çıktınız umulmaz anda karsıma, Başımın tokmağı indi başıma. Suratımda her suç bir ayrı imza, Benmişim kendime en büyük ceza! Ey dipsiz berraklık, ulvi mahkeme! Acı, hapsettiğin sefil gölgeme! Nur topu günlerin kanına girdim. Kutsi emaneti yedim, bitirdim. Doğmaz güneşlere bağlandı vade; Dişlerinde, köpek nefsin, irade. Günah, gunah, hasad yerinde demet; Merhamet, sucumdan aşkın merhamet! Olur mu, dünyaya indirsem kepenk: Gözyaşı döksem, Nuh tufanına denk? Çıkamam, aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan; Beni beklemeyin, o bir hevesti; Gelemem, aynalar yolumu kesti. Necip Fazıl KISAKÜREK Adana'nın en güzel kızı beni merak etmiş he.. Onur duydum.. Bir süre sadece izlemeyi tercih ettim Gece'm.Ama artık yazmaya başlıycam sanırım.Üstad Necip için teşekkürler.. Bak seeen,hemen hemen herkese bir kısaltma yapmışımdır.Ama ilk defa biri nickini değiştirdi.. Karikatür çok hoş,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Celladıma Gülümserken Çektirdiğim Resmin Arkasındaki Satırlar Ben İsmet Özel, şair, kırk yaşında. Her şey ben yaşarken oldu, bunu bilsin insanlar ben yaşarken koptu tufan ben yaşarken yeni baştan yaratıldı kainat her şeyi gördüm içim rahat gök yarıldı, çamura can verildi linç edilmem için artık bütün deliller elde kazandım nefretini fahişelerin lanet ediyor bana bakireler de. Sözlerim var köprüleri geçirmez kimseyi ateşten korumaz kelimelerim kılıçsızım, saygım kalmadı buğday saplarına uçtum ama uçuşum radarlarla izlendi gayret ettim ve sövdüm bu da geçti polis kayıtlarına. Haytanın biriyim ben, bunu bilsin insanlar ruhumun peşindedir zaptiyeler ve maliye kara ruhlu der bana görevini aksatmayan kim varsa laboratuvarda çalışanlara sorarsanız ruhum sahte evi Nepal'de kalmış Slovakyalı salyangozdur ruhum sınıfları doğrudan geçip gerçekleri gören gençlerin gözünde. Acaba kim bilen doğrusunu? Hatta ben kıyı bucak kaçıran ben ruhumu sanki ne anlıyorum? Ola ki şeytana satacak kadar bile bende ondan yok. Telaş içinde kendime bir devlet sırrı beğeniyorum çünkü bu, ruhum olmasa da saklanacak bir şeydir devlet sırrıyla birlikte insanın sinematografik bir hayatı olabilir o kibar çevrelerden gizli batakhanelere yolculuklar, lokantalar, kır gezmeleri ve sonunda estetik bir idam belki! Evet, evet ruhu olmak bütün bunları sağlayamaz insana. Doğruysa bu yargı bu sonuç bu çıkarsama neden peki her şeyi bulandırıyor ertelenen bir konferans geç kalkan bir otobüs? Milli şefin treni niçin beyaz? Ruslar neden yürüyorlar Berlin'e? Ne saçma! Ne budalaca! Dört İncil'den Yuhanna'yı tercih edişim niye? Ben oysa herkes gibi herkesin ortasında burada, bu istasyonda, bu siyah paltolu casusun eşliğinde en okunaklı çehremle bekliyorum oyundan çıkmıyorum korkuyorum sıram geçer biletim yanar diye önümde bir yığın açalya bir sürü çarkıfelek gergin çenekli cesetleriyle önümde binlerce çiçek korkuyorum sıra sende sen de başla ve bitir diyecek. Yo, hayır yapamaz bunu, yapmasın bana dünya söyleyin aynada iskeletini görmeye kadar varan kaç kaç kişi var şunun şurasında? Gelin bir pazarlık yapalım sizinle ey insanlar! Bana kötü bana terkettiğiniz düşünceleri verin o vazgeçtiğiniz günler, eski yanlışlarınız ah, ne aptalmışım dediğiniz zamanlar onları verin, yakınmalarınızı artık gülmeye değer bulmadığınız şakalar ben aştım onları dediğiniz ne varsa bunda üzülecek ne var dediğiniz neyse onlar boşa çıkmış çabalar, bozuk niyetleriniz içinizde kırık dökük, yoksul, yabansı verin bana verin taammüden işlediğiniz suçları da. Bedelinde biliyorum size çek yazmam yakışık almaz bunca kaybolmuş talan parayla ölçülür mü ya? Bakın ben, bir çok tuhaf marifetimin yanısıra ilginç ödeme yolları bulabilen biriyim üstüme yoktur ödeme hususunda sözün gelişi üyesi olduğunuz dernek toplantısında bir söyleve ne dersiniz? Bir söylev: Büyük İnsanlık İdeali hakkında! Yahut adınıza bir çekiliş düzenleyebilirim kazanana vertigolar, nostaljiler karasevdalar çıkar. Yapılsın adil pazarlık yapılsın yapılacaksa işte koydum işlemeyi düşündüğüm suçları sizin geçmiş hatalarınız karşısına. Ne yapsam döl saçan her rüzgarın vebası bende kalacak varsın bende biriksin durgun suyun sayhası yumuşatmayı bilen ateş öğüt sahibi toprak nasıl olsa geri verecek benim kılıcımı. İsmet Özel Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Şiir için teşekkür ederim Diloş.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Bir insan görmeden anca bukadar sevilebilir ve bir insana görmeden anca bu kadar güvenilebilir.Senin gibi bir arkadaş kazandığım için mutluyum.Umarım görüşmekte nasip olur birgün.. sağol arkadaşım bende seni tanıdığıma çok seviniyorum. nasip olursa yaza gelebilirim belki orada dayımlar var. ama bakalım herşey nasip ,bende seni görmek ve tanımak isterim arkadaşım nasip olursa görüşürüz arkadaşım. kendine iyi bak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 sevgili taurus abi, sen tanıdığım nadi de fenerlilerden birisin olayı maç muabbetine bağlamak değil amacım yanlış anlama ama gerçek.. seni bu yüzden seviyor ve taktir ediyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 sağol arkadaşım bende seni tanıdığıma çok seviniyorum. nasip olursa yaza gelebilirim belki orada dayımlar var. ama bakalım herşey nasip ,bende seni görmek ve tanımak isterim arkadaşım nasip olursa görüşürüz arkadaşım. kendine iyi bak Başımın üstünde yerin var arkadaşım,misafir etmekten gurur duyarım.. sevgili taurus abi, sen tanıdığım nadi de fenerlilerden birisin olayı maç muabbetine bağlamak değil amacım yanlış anlama ama gerçek.. seni bu yüzden seviyor ve taktir ediyorum Canımsın.. Hayatını bağlamadan,zevk alarak yapılan taraftarlıktan yanayım..(Ama yine de bi şampiyon olucaz..) Bende seni seviyorum,sevgiyle kal.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 tabii eksik yazmışım sen bu forumdaki saygıyı hak eden insanlardan birisin, bilgin,aklın,hoşgörünle herkese örnek bir insansın burda olduğun için mutluyum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 tabii eksik yazmışım sen bu forumdaki saygıyı hak eden insanlardan birisin, bilgin,aklın,hoşgörünle herkese örnek bir insansın burda olduğun için mutluyum Mahçup ediyorsun Egzo'cum.. Düşüncelerimiz karşılıklı.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 arkadaşım geçerken bi uğrayayım dedim nasılsın umarım iyisindir.kendine iyi bak görüşmek üzere sevgiler...... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 -forumda fikirlerine saygı duyduğum zeki, hoşgörülü ,her durumda sağduyulu olmayı başarabilen ender insanlardan birisin....sevdiklerinle mutlu yaşa....... mutlu yıllar.. . Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Bak seeen,hemen hemen herkese bir kısaltma yapmışımdır.Ama ilk defa biri nickini değiştirdi.. Demek onun ilk olduğunu sanıyorsun abicim Zerarı yok öyle sanmaya devam etsen olabiler.. Doğum günün buradan da kutlu olsun,iyisindir insallah gelmedin mi daha sen de? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 arkadaşım geçerken bi uğrayayım dedim nasılsın umarım iyisindir.kendine iyi bak görüşmek üzere sevgiler...... Yatıya da beklerim.. Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 -forumda fikirlerine saygı duyduğum zeki, hoşgörülü ,her durumda sağduyulu olmayı başarabilen ender insanlardan birisin....sevdiklerinle mutlu yaşa....... mutlu yıllar.. . Teşekkür ederim Kleo.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Demek onun ilk olduğunu sanıyorsun abicim Zerarı yok öyle sanmaya devam etsen olabiler.. Doğum günün buradan da kutlu olsun,iyisindir insallah gelmedin mi daha sen de? Leyla'cım;Ben orada kendi isim taktıklarımı veya kısalttıklarımı kasdetmiştim.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 buradan hem senin hemde forumdaki tüm fenerlilerin şampiyonluğunu kutlarım taurus abi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 çoktandır görüşemiyoruz sevgili arkadaşım ..unuttunmu yoksa bizleri..ve nostalji köşesini.. Binlerce Kez Büyümek Binlerce Başka Dilde Fotoğraftan çıkıp gelmiş karşıma Ayakları sıska, boyu kısacık Saçları iki yandan örgülü Bir çocuğu gözlerimle kovalıyorum. Boyveriyor yeniden kurumamış teriyle Yanakların alı, diri canıyla Tüneğime konmuş görünce onu A canım, nerden böyle apansız Geldin diyemiyorum. Elleri emek emek büyümüş Yüreği insan, insan. Özünde yanıtlarım, özünde sorum Gözleri yüzyıllarca ilerde Bu çocuğu içimden bırakmıyorum. Güngör GENÇAY Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 [ son zamanlarda pek fazla rastlaşmıyoruz...iyisinzdir inşallah...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 buradan hem senin hemde forumdaki tüm fenerlilerin şampiyonluğunu kutlarım taurus abi Teşekkür ederim Kartal kardeşim.. çoktandır görüşemiyoruz sevgili arkadaşım ..unuttunmu yoksa bizleri..ve nostalji köşesini.. Binlerce Kez Büyümek Binlerce Başka Dilde Fotoğraftan çıkıp gelmiş karşıma Ayakları sıska, boyu kısacık Saçları iki yandan örgülü Bir çocuğu gözlerimle kovalıyorum. Boyveriyor yeniden kurumamış teriyle Yanakların alı, diri canıyla Tüneğime konmuş görünce onu A canım, nerden böyle apansız Geldin diyemiyorum. Elleri emek emek büyümüş Yüreği insan, insan. Özünde yanıtlarım, özünde sorum Gözleri yüzyıllarca ilerde Bu çocuğu içimden bırakmıyorum. Güngör GENÇAY Unutur muyum hiç yaw.. Pek sık giremiyorum sadece..Beni hatırlayıp andığın ve şiirin için teşekkür ederim.. [ son zamanlarda pek fazla rastlaşmıyoruz...iyisinzdir inşallah...... Allah'a şükür iyiyim,valla görüşemiyoruz ama reçel meçel iyi gidiyorsunuz siz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.