Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Sana ne oldu ne görünüosun ne görüosun Unuttun mu bizi yahu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 slm tarus'cum sağolasın ben iyiyim. bu aralar girebilirim ara ara ,ama bir ay sonra sanırım giremiyeceğim artık . seni anı defterimde görmek güzel . Umarım sende iyisindir.kendine iyi bak görüşmek üzere ....!!! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Defterime yazan tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.. Cevap vermekte bu kadar geciken bir adamın defterine yazma zahmetine giriyorsunuz..Hepinize teşekkürler.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 küçük göründüğüne bakma benim kedim senin kedini döver Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Senin kedine bişi yapmaya kalkarsa,ben benim kediyi döverim asıl.. Ne tatlı bakmış o öyle yaa.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Nice mutlu bayramlara... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 abicim hayırlı bayramlar... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Taurus abi bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun taurusmutis Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın kutlu ve Mutlu olsun Taurus hemşerim. Nice huzurlu ve mutlu bayramlar göresin inşallah.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Taurusmutis oğlun ve sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu ve güzel bir bayram geçirmen dileğiyle..iyi bayramlar.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Sevgili arkadaşım, ailenle ve sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram diliyorum sana Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Elini öpmeye geldim Bayramın mübarek olsun abiciğim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gece'm,Şüheda,Sardunyam,Zeynep,Erbay,Gloria,Diloş,Melkor,Egzo,Birce ve Leylam; Hepinize teşekkür ederim,İyi bayramlar.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım Mutlu bir bayram dilerim bende sevdiklerinle,bayramın mübarek olsun Tauruscum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Abicim bayramın mübarek olsun Kocaman sewiyorum seni Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 iyi bayramlar dedem Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmuş gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmiş tenime tüm rüyalarım artık seninle ben üstüne yalvardım dağlara sessizce eğsin başını diye bu hasret çekilmiyor yol versen yüregime seslendim dün gece sevda yeline savurdu sesimi kendisiyle birlikte olduğun yere git dedim gör onu benim gözlerimle tembihledim sıkıca ulaştımı bilmem sana uzat ellerini aşkım umudun tozu avuçlarımda... iLyAdA Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı... Bayram sabahı küçük kız paketi getirip "Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü, acaba gereğinden fazla mi tepki göstermişti kızına... Bir gece önce yaptığından utandı... Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızına gene bağırdı: - Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun?! Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı: - O kutu boş değil ki baba, dedi. "İçini öpücüklerimle doldurmuştum" Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar. Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.