Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 kardeşim taurus nasılsın bakalım ne zamandır denk gelemiyoruz özledim arkadaşım sohbetini ve seni görüşmek üzere kendine iyi bak Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sevgili arkadaşlarım;Burayı çok ihmal etmişim,hepinizden özür dilerim.. canım dedemmmm ... Deden kurban sana.. türkü severmisin arkadaşım biz türkü söylüyoruz buda sana gelsin ... Sevmem mi.. Teşekkürler.. seveceğini düşündüm... Şşşt..Düldül görürse kıskanır.. Teşekkürler.. sevgili arkadaşım, içimden geldi, bunu da sana yazdım Bu güzel akrostij için teşekkür ederim arkadaşım.. abiciğimm.. seninn eşsizz sohbetini özledimm yaaa.. görüşemioss..umarımm herşeyy iidirr hayatındaa... şiirr gönderiomm sana Necip Fazıl'dan... ... Çok severim Necip Fazıl'ı,Teşekkür ederim prenses.. Ağabey Sana bir şeyler yazmak istedim ... ... ... Seni çok ama çok seviyorum ağabey. ozan gölge Sanki bana hitap ediyormuş gibi hissettim Kaan'cım.Çok güzel bir şiir.NBana layık gördüğün için teşekkür ederim.. Abicigim su anda iki dilim yemis ve bu yaziyi yazdiktan sonra birden fazla dilim daha yiyecek oldugum sey ne?.. MELEK KEKI.. Sonunda yapmaya muvaffak olabildim ve sanirim dogru yapabildim,sonuc nefis gercekten.. emegin icin tekrar tesekkur ederim,cok faydali oldu.. bu arada insallah iyisindir,gorusemiyoruz Kabiliyetli kardeşim benim.. Afiyet şeker olsun,umarım zahmetine değmiştir.. dedecim nasılsın aaa dedem beni yoksa hiç özlemedi mi ama ben ösledim onu çok hem deeee sevgiler dedecim Deden seni özlemez mi hayatım..Beklenilen gelmiştir diye umup sevinmiştim senin için.Yanılmadım umarım.. kardeşim taurus nasılsın bakalım ne zamandır denk gelemiyoruz özledim arkadaşım sohbetini ve seni görüşmek üzere kendine iyi bak Hep buralardayız Murti'cim..Ben de sizi özledim,herşey gönlünce olsun arkadaşım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bak çok hızlandım birden ..üşengeçliğim falan kalmadı..birileri hep yazsa...ben yazmasamda..bana kızmasa sevinirim tabi.. her zaman beklerim..karala defterimi.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 arkadaşımmmmmm, bak bu şarkının sözlerini sedelina, erbay ve kendi adıma sana ithaf ediyorum Yetişmiyor sana sesimiz Bekliyoruz gelmiyorsun Yıllar geçti mevsim mevsim Bekliyoruz gelmiyorsun Dağlar yüce, beller ırak Günler, aylar, yıllar ırak Bu kadar mı yollar ırak Bekliyoruz gelmiyorsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 arkadaşım anı defterime geldiğine sevindim . teşekkürler kendine dikkat et . Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Aç yüreğinin perdelerini, açıl yeni ufuklara anların coşkusuyla gülümse kaderine erken insede karanlık, üzülme dön yüzünü güneşe gülümse aynadaki aksine varoluşun bir armağan, yaşa! hisset! gülümse yalnızlığına ırmak ol çağla. deniz uzak değil, ak akabildiğince gülümse yaşam sevincine yaşa yaşat gül gülebildiğince yıldız ol parla, ışığınla mutluluk saç etrafa gülümse, gül, paylaş hayatla sen ol kendin ol gülümse dünyaya, güzelliklerinle.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Asıl seni sormalı abim benim nasılsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bak çok hızlandım birden ..üşengeçliğim falan kalmadı..birileri hep yazsa...ben yazmasamda..bana kızmasa sevinirim tabi.. her zaman beklerim..karala defterimi.. Tamam arada bir çiziktiririm bişiler.. arkadaşımmmmmm, bak bu şarkının sözlerini sedelina, erbay ve kendi adıma sana ithaf ediyorum Yetişmiyor sana sesimiz Bekliyoruz gelmiyorsun Yıllar geçti mevsim mevsim Bekliyoruz gelmiyorsun Dağlar yüce, beller ırak Günler, aylar, yıllar ırak Bu kadar mı yollar ırak Bekliyoruz gelmiyorsun E hadi ben gelmiyorum,siz niye gelmiyorsunuz yaa.. arkadaşım anı defterime geldiğine sevindim . teşekkürler kendine dikkat et . Valla mahçubum arkadaşım.Daha sık gelmeye gayret edicem.. Aç yüreğinin perdelerini, açıl yeni ufuklara anların coşkusuyla gülümse kaderine erken insede karanlık, üzülme dön yüzünü güneşe gülümse aynadaki aksine varoluşun bir armağan, yaşa! hisset! gülümse yalnızlığına ırmak ol çağla. deniz uzak değil, ak akabildiğince gülümse yaşam sevincine yaşa yaşat gül gülebildiğince yıldız ol parla, ışığınla mutluluk saç etrafa gülümse, gül, paylaş hayatla sen ol kendin ol gülümse dünyaya, güzelliklerinle.... Millet;Duyan duymayan kalmasın.Bu esmer şeker benim canımdır.. Asıl seni sormalı abim benim nasılsın İyiyim tatlış.Sen nasılsın..?Bu arada ''Fotoğrafları Konuşturalım'' topicine bir göz at bence.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Sayın Taurusmutis... Sizinle olan diyaloğumuz çok hoş... Her ne kadar farklı düşündüğümüzü söylesenizde, İnsan olarak bir farklılığımız yok değil mi? Çok sıcaksınız ve bunun "Müzisyen/Sanatçı" kişiliğinizden kaynaklandığını düşünüyorum... Saygılarımla... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Sayın Taurusmutis...Sizinle olan diyaloğumuz çok hoş... Her ne kadar farklı düşündüğümüzü söylesenizde, İnsan olarak bir farklılığımız yok değil mi? Çok sıcaksınız ve bunun "Müzisyen/Sanatçı" kişiliğinizden kaynaklandığını düşünüyorum... Saygılarımla... Sevgili Tengeriin boşig; Öncelikle anı defterime hoşgeldin.Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Elbette farkımız yok,farklar insanların yaklaşımıyla ortaya çıkar.Bana atfettiğin sıcaklık sende daha da fazla arkadaşım.Bu üslup ve yaklaşımla,sana ters düşen birinin kendini sorgulaması gerekir bence.. Saygı benden ve sevgilerimle lütfen.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 :clover: :clover: :clover: Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 bir açıklaması olacakmış........... sanki itiraf topiğinde açıklayamaz.............katlettin topiğimi........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yumoş'um;Ne güzel gifler buluyorsun böyle.. Kleopatra;Çemkirmesene be.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dost hani vardir ya her yerde hissetmek istersin onun varligini hani hep yanibaşindaymiş sanip ismini söylersin dalginlikla her an berabersinizdir yaninda oldugunu unutuverirsin bir anda sonra, sonra üzüldügünde o simsicak kollarini açar sana sarilir aglarsin omuzunda doya doya senin sorununu kendi sorunu gibi benimser bir kolun bir bacagin olur adeta ayrilmak istesen de koparip atamazsin bir türlü sevindiginde ise senden fazla mutluluk duyar o senin için farklidir bütün insanlardan tabii sen de onun için aranizdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz kimse bozamaz aranizi kimse araya girmeye dahi cesaret edemez ne zaman yardima ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyaciniz olsa hep yanyana bulursunuz kendinizi adeta zaman sizin için ayarlanmiştir beraber gülüp beraber aglarsiniz daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize o sana gülmeyi ögretir sen ona kahkaha atmayi o sana emeklemeyi ögretir sen ona yürümeyi o sana okumayi ögretir sen ona yazmayi ve bu böyle sürüp gider işte bunun adina DOST derler alıntı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dost hani vardir ya her yerde hissetmek istersin onun varligini hani hep yanibaşindaymiş sanip ismini söylersin dalginlikla her an berabersinizdir yaninda oldugunu unutuverirsin bir anda sonra, sonra üzüldügünde o simsicak kollarini açar sana sarilir aglarsin omuzunda doya doya senin sorununu kendi sorunu gibi benimser bir kolun bir bacagin olur adeta ayrilmak istesen de koparip atamazsin bir türlü sevindiginde ise senden fazla mutluluk duyar o senin için farklidir bütün insanlardan tabii sen de onun için aranizdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz kimse bozamaz aranizi kimse araya girmeye dahi cesaret edemez ne zaman yardima ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyaciniz olsa hep yanyana bulursunuz kendinizi adeta zaman sizin için ayarlanmiştir beraber gülüp beraber aglarsiniz daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize o sana gülmeyi ögretir sen ona kahkaha atmayi o sana emeklemeyi ögretir sen ona yürümeyi o sana okumayi ögretir sen ona yazmayi ve bu böyle sürüp gider işte bunun adina DOST derler alıntı Bunu bu sayfaya yazman bana bakış açını gösterir.Beni böyle gördüğün için çok teşekkür ederim sevgili Şüheda.Sen de benim için öylesin.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bu şiiri okur okumaz sen geldin aklıma...çok hüzünlü ama paylaşmadan edemedim.. On Derste Birisi Ölünce Ne Yapmak Gerekir 1- ve içerki odaya koş yatağın üstünde zıplamaya başla bağır ki o yok artık dünyadaki bütün gözyaşlarıyla beraber gitti 2- ölüm benim neyimdir adamın biri olarak en sevdiğim ön koltuk minübüs yolcusu “bir edirnekapı uzatır mısınız” matematik bilen biri o yüzden mi hep üşürdü elleri 3- dünyaya yenilmenin de vahşi bir tadı var uygun adam olmanın ve bir gece ayakta ölmenin 4- oğluyla vedalaştırılmamış bir adam mı ölür yoksa bir “ulan tonton yanak” efsanesi mi aniden 5- bu solmuş çiçeklerin altında kimse yaşayamaz gösterişli yırtılmalar bundan böyle bir beden bol gelsin cüzdanında iki yaprak glayöl taşıyan bir çocuğa “-niye?” “-ne niye?” 6- peki hanginiz vidalayacak beni bu dünyaya bu ölüme bu matematiğe? 7- taşa saplı bir kılıcı kanırtmak gerekir 8- ölüm oyunu bıraktı “saklambaç oynayan kaleye mum diksin” burnu yerine ölümü karıştıran bir çocuk kelime oyunu sandı arkadaşları 9- geri geri zıplayan zaman, bütün bunları ezberle dur durak bil ve hatırlan, şiire yol aç: annem seni istiyordu sen beni istemiyordun 5'imde vardın da neden 15'imde yoktun o kadar hızlı geçmeseydin belki duyardın dediğimi “seni özleyebilir miyim baba baba baba” 10- ben bugün babamdan öldüm bunu bana on gün söylemediler oğlum doğana kadar tuttum ağlamamı şimdi ne zaman uzanıp oğlumu öpsem alnıma sakalları batıyor babamın Enis AKIN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yolcu Görüyorum ki, bir an önce varmak istiyorsun oraya. Gerginsin kıpır kıpırsın, soluk soluğasın, yay gibisin ey yolcu coşkunluğun ne güzel, öfken ne güzel Sana selam, sana saygı ey yolcu Fakat düşündün mü yolunun uzunluğunu ? Neler var yolunun üstünde, düşündün mü? Koşar-adım aşabilecek misin şu dağı, geçebilecek misin bu hızla şu beli, tırmanabilecek misin bu solukla şu sırtı ? Ovada dikenler yollara uçmuştur, kuru dereleri seller basmıştır, kar yağmıştır belki o tepelere ? Böyle, uçar gibi geçip gidebilecek misin oralardan, hemen varabilecek misin oraya ? Belki sırtlanlar üşüşmüştür leşlere, kuzgunlar tutmuştur belki yolları. Belki silinmiştir ayak izleri yolcuların. Bütün bunları düşündün mu ey yolcu ? çünkü sen, ne ilk yolcususun bu yolun, ne de son. Derim ki sana : Nehirler boyu git Nerelerde ve niçin durgundur nehirler, nerelerde ve niçin hırçındır nehirler, nerelerde ve niçin mendereslidir, nerelerde ve niçin çağlayanlı ve de çavlanlıdır nehirler, gözlerinle gör, duy kulaklarınla Gör ve duy ki, nasıl varır nehirler denizlere Derim ki sana : Denize varmaktır amacı nehrin, denize varmak, ey yolcu Büyükse dağ, aşamıyorsa üstünden nehir, dolanır çevresini dağın. Büyükse kaya, söküp atamıyorsa nehir, birikip birikip taşar üstünden, dolanır yanını yöresini. Yokuşsa yolu, koşamıyorsa menderesler çizer nehir. uçurum çıkarsa önüne, kapıp bırakır kendini nehir, açar kanatlarını; varır varacağı yere, oraya denize Derim ki sana : Nehirler boyu git ve gör nehirlerin nasıl yol aldıklarını sen de bir nehirsin ey yolcu Senin de varmak istediğin bir yer var Gerçekten varmak istiyorsan oraya, nehirlere iyi bak Engeller nasıl aşılır, öğren nehirlerden Yarı yolda yokolup gitmek değildir amaç, nehirler gibi akıp, nehirler gibi ulaşmaktır oraya Varmaktır oraya, ey yolcu Derim ki sana : iyi oku yolunu, avucunun içi gibi bil Dizlerini, ciğerlerini, yüreğini sıkı tut, iyi dengele Ovada koşar gibi vurma kendini dik yokuşlara uçuruma atlar gibi bindirme kayalara "daha koş, daha koş" diye alkış tutanlara kanıp da, kesilip kalma yarı yolda Dipdiri varmalısın oraya Hız koşusu değil bu, ey yolcu, engelli koşudur bu Engelleri aşa aşa, gücünü koruya koruya varmalısın oraya çünkü oraya varmaktır amacın, koşmak değil Boşuna sevmedim nehirleri Aktıkça büyümesi boşuna değil nehirlerin Akan büyür, ey yolcu "erişir menzil-i maksuduna aheste giden" demiyorum ben sana, "tiz reftar olanın payine damen dolaşır " demiyorum. Böyle demiyor çünkü nehirler. Duracaksın, dolacaksın, atlıyacaksın, aşacaksın, koşacaksın ve varacaksın oraya, diyor nehirler. öyle diyorum ben de Beni dinle, beni anla ey yolcu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ... 5'imde vardın da neden 15'imde yoktun o kadar hızlı geçmeseydin belki duyardın dediğimi “seni özleyebilir miyim baba baba baba” 10- ben bugün babamdan öldüm bunu bana on gün söylemediler oğlum doğana kadar tuttum ağlamamı şimdi ne zaman uzanıp oğlumu öpsem alnıma sakalları batıyor babamın Enis AKIN Diloş;New diyeceğimi bilemiyorum..Şu alıntıladığım son bölüm için diyorum;Ben yazsaydım sadece 15'i 16 yapardım okadar.. Paylaştığın için teşekkür ederim.. Sardunyam;Yazdığın güzel şiir için sana da teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 selam sevgili arkadaşım nasılsın bakalım görüşmeyeli ! umarım sağlığın ve keyfin yerindedir . kendine iyi bak arkadaşım görüşmek üzere... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Aslında şeker gibi bir kalbin var.. sende sevmediklerimdensin abicim tanımadan bilmeden konuşuyorsun ahanda sana ıspatı iki kelimeyle milleti kandırıp çevre ediniyorsun yada edinmeye çalışıyorsun herkese pastelemişsin mübarek ne kolaymış sevmek benim pastelerle işim olmaz gerçekler varsa alayım oyüzden geri iade abicim buyur bunlar senin ektiklerin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 sende sevmediklerimdensin abicim tanımadan bilmeden konuşuyorsun ahanda sana ıspatı iki kelimeyle milleti kandırıp çevre ediniyorsun yada edinmeye çalışıyorsun herkese pastelemişsin mübarek ne kolaymış sevmek benim pastelerle işim olmaz gerçekler varsa alayım oyüzden geri iade abicim buyur bunlar senin ektiklerin Seninle farkımız çok açık.Bunu bile anlayamamışsın baksana.Ben bunu dediğin gibi sevdiğim arkadaşlara yazmıştım.(Kopyala-yapıştır değil..) Herbirine de bir cümle ile açıklama yazmıştım.Hani ''En Sevdiğiniz Üye'' topici var ya,oraya yazmak yerine bu yolu seçmiştim.Anlayamamana şaşırmadım.. Çevre edinmek sözüne gelince;Burası oluşturmuyor benim çevremi.Zahmet eder misafirim olursun,çevremi görürsün.. Çocuk desem yaşın çocukluğu geçmiş,ama tavrın 12 yaşındaki çocuğun tavrı.E tabi buda senin tercihin,böyle davranmak istiyorsan devam edersin.. Ve son olarak,''abicin''değilim.Bana karşı sıfat kullanmadan ya sadece Taurusmutis de yada benim yaptığım gibi hiçbir sıfat kullanma.Dün akşam yazdığına senin gibi karşılık vermemem sadece arkadaşlarımın daha fazla gerilmemesi içindi.Bana değil,kendine saygın olsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Nasılsın abiciğim,hal hatır sormaya geldim..inşallah iyisindir. Yani şu ortalığın karışması eğlenceli olmuyor değildi hani.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Sefalar gelmişsin Leyla'cım.. Sen iste yeterki yaw,karıştırırız evelallah.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 canım abimm benim.... gelemiyorum ne zamandır...bi sana da uğrayım dedim.... iyisindir inşallah... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 sevgili dostum çok uzun zaman oldu buralara uğramayalı iyisindir inşallah.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.