Φ y/k Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bana kalırsa karmaşık bir karakter ve iç dünya desek bir belirsizlik var... umarım az da olsa tutar vaybeeeeeeeee havaya girdim..şaka şaka.. ama sanatçı ruhumu desem.. zor bi kişilikmi.... ikiside olbilir! İkisede tuttu. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bunu yapmayacaktın bohem.... göçtüğüm andır bu an... eyvah eyvah şah damarınımı zedeledim... ama seni anlıyorum çünkü tiyatro sevmediğim için ailemde aynı tepkiyi gösteriyo Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 söyleyemem çünkü tiyatro sevmiyorum..hayatımda sadece üçkere gittim..çocuk yaşta sayılırdım.. Bakırköyde ADİLE NAŞİT kültür merkezi vardı..Meraklı Melahat..'zilli zarife' Yasemin Yalçın.. hatırlıyamıyorum..öbürünü.. ama sinemayı severim fırsat buldukça giderim... sen beni erkek sanırken daha kibardın ya keklikten bile terfi etmiştim noldu Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Kek ! Tanıdık bir tabir.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Avatarınız ne olursa olsun ifadeniz sizsinizdir.. Öle ya da böyle illaki açık verirsiniz .. Biraz dikkat yetiyor. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 oooooo... uğramıyalı taarruz başlamış... kek lezzetlidir.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Nere girsem börek kek muhabbeti.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 oooooo... uğramıyalı taarruz başlamış... kek lezzetlidir.. sağol iyi geceler Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Nere girsem börek kek muhabbeti.. aaa işte beklediğim konuk..istersen avatarın hakkında yorum yapabilirim .. önce izin alayımda başım ağrımasın.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 aaa işte beklediğim konuk..istersen avatarın hakkında yorum yapabilirim .. önce izin alayımda başım ağrımasın.. öğrendik sayılır ya başla bakalım falcımız Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 öğrendik sayılır ya başla bakalım falcımız ya üzgünüm aslında krala yollayacaktım yanlışlık oldu.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ya üzgünüm aslında krala yollayacaktım yanlışlık oldu.. aman içime dert oldu benimde hoşlanıyom sanki tiyatro hım hum sevmem laflarından kral sen bakma buna yorumlatma Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 öğrendik sayılır ya başla bakalım falcımız sanırım bilgisayarıma virüs girdi seni gıcık ettiğim için olabilirmi...! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sanırım bilgisayarıma virüs girdi seni gıcık ettiğim için olabilirmi...! beni gıcık etmedin bu bir ikincisi bilgisayara parmklarına süren sensin etkilenmiştir cihaz o negatiflikten bu da iki. sen adil künç müsün yoksa bunun adınıda buraya yazdım ya yuh bana Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 beni gıcık etmedin bu bir ikincisi bilgisayara parmklarına süren sensin etkilenmiştir cihaz o negatiflikten bu da iki. sen adil künç müsün yoksa bunun adınıda buraya yazdım ya yuh bana ya inanırmısın sen kızdıkça benim moralim bozulmaya başladı..inanki sen aşırı tepki gösterdiğin için uğraşıyordum seninle..ama hakaret etmene gerek yoktu genelde insanlar beni sıcak ve sempatik bulur... ama istediğini düşünebilirsin sevgiler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Al benim avatarımı yorumla.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 valla kendın 2 ayaklısın ama ımzandakı 4 ayaklı ayrıca avatar ve sen ıı imkansız,o bıkerem çok yakışıklı..sen ancak bruce un gömlek markası olun.taurus göynekleri hahahaha Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Ve beni bitiren kelime.. Yokum artık,hayata küstüm.Bi zahmet helvamı yapıp dağıtın arkadaşlara.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben sedoş sen gibi dusunmuyorum burada biraz galiba sanırsam ki fikir çatışması yaşayacağız gııı... Taurus'u görmedim bilmem ama eminim gülüşü bruce abimiz kadar guzeldir.... bu avatarı da o yuzden secmiştir muhtemelen... İmzaya gelince ben simdi atları severim... taurusu da severim o halde imzayla benim önermem tutuyo... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sankim Gloria iyi bişey demiş.. O halde teşekkür etmek icab eder;Teşekkürler Gloria... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ... İmzaya gelince ben simdi atları severim... taurusu da severim o halde imzayla benim önermem tutuyo... önerme mantık olarak tam tutarlı önermedirr.koçumm beeeeeeeeeeeee glorıammm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 At mı diyonuz kız siz bana.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 At mı diyonuz kız siz bana.. sanki öyle bi sonuc cıktı gibim amaaaaaa ne yapalım önerme tutarlı önerme bize dusmez yorumunu yapmakk yani Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 At mı diyonuz kız siz bana.. nıye ATlıyonnn kiiiiiiii Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ya inanırmısın sen kızdıkça benim moralim bozulmaya başladı..inanki sen aşırı tepki gösterdiğin için uğraşıyordum seninle..ama hakaret etmene gerek yoktu genelde insanlar beni sıcak ve sempatik bulur... ama istediğini düşünebilirsin sevgiler.. ne hakareti ya niye kızıyım sen kızdın bence ben genelden hoşlanmam ondan oluyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.