Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Sen çabuk yaşlanmazsın o zaman:D Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Onu Hala Sevdiğimi Sölemek İsterdim Hiç Bişeyi Ertelemeyin Hayatınızda Pişmanlığını Yaşamayın Sonrasında.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 senden nefret ediyorum artık!!!!! Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gittin de noldu.. Yerine başkası geldi.. Tınnn yani koçum.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gittin de noldu.. Yerine başkası geldi.. Tınnn yani koçum.. :lol: Maynak mısın kısım sen Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gittin de noldu.. Yerine başkası geldi.. Tınnn yani koçum.. İçinden gelerek sölediğine inanmıyorum Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Maynak mısın kısım sen Sus kısssss.... Maynak deilde ****** olabilerem.. İçinden gelerek sölediğine inanmıyorum İnanman gerekmiyor... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Sus kısssss.... Maynak deilde ****** olabilerem.. İnanman gerekmiyor... Kendi fikir beyanımda bulundum budur sadece Sanada saygı duymak kalır Alıntı
Φ mia Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Seni tamamen unuttum artık en yakın arkadaşımla mutluluklar sana ama unutma eden bulur. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 seni bıraktığım için kusura bakma tipin ofsaytti Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 seni bıraktığım için kusura bakma tipin ofsaytti Çıkarken öle demiyodujn ama Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ilk zamanlar makyajlıydı ofsayti göremiyordum sonra makyajı bıraktı açık ve net bir ofsayt olduğunu farkettim hem zaten 2 hafta çıktık yeter da yetinmesini bilsin biraz Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ilk zamanlar makyajlıydı ofsayti göremiyordum sonra makyajı bıraktı açık ve net bir ofsayt olduğunu farkettim hem zaten 2 hafta çıktık yeter da yetinmesini bilsin biraz Taş Kalplii die boşa demiyon sen kendine İlahi Alemsin Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Kendi fikir beyanımda bulundum budur sadece Sanada saygı duymak kalır Ben o cümleyi yazdığımda, siz gösterseydiniz saygıyı.. Kendi fikirlerinizi başka şeylere saklayın.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Seni terketmekle en dogrusunu yaptıgımı bi kerz daha anladım Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Ben o cümleyi yazdığımda, siz gösterseydiniz saygıyı..Kendi fikirlerinizi başka şeylere saklayın.. Neticede yoruma açık kişilerin forma yazdıkları.. Bende bunun dahilinde yorumumu yaptım. Ama saygı dyarsın ama duymazsın bu senin sorunun.. Etkiye tepkii gerekmezdi neyse Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Ama saygı dyarsın ama duymazsın bu senin sorunun.. Beni ilgilendiren bişeyse, e o zaman sorun ne..? Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Beni ilgilendiren bişeyse, e o zaman sorun ne..? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 eski sevgiliye..şimdisinde bir söz..bazı şelerde kalmalı içte dimi.. hem değilmidir..hazımsızca bir son söz..ilişki var iken yeterince söz söyleyememişlerin handigapı..şimdi duvar var önde.. ve şarkıda da dediği gibi...yarına sesinin yankısı kalır..bence ilk sözü bulmalı yeni bir sevgiliye...öperim ellerinisden... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 eski sevgiliye ne söylenir bence ancak selam söylenir Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 beddua yazdım ama bağırıp yüzüne karşı söylemek isterdim Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Yok, ne varsa söylemiştim zaten! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.