Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yalnız dikkat edersen klipte dalga geçilen cins sizinki Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yalnız dikkat edersen klipte dalga geçilen cins sizinki evet öle yanlız dalga geçicem derkende kendini maskaraya çeviren erkekler Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 evet öle yanlız dalga geçicem derkende kendini maskaraya çeviren erkekler başka şekilde sizi bu kadar iyi canlandıramazlardıda ondan Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 evet ancak kendilerini bu hale sokarak becerebilirler:) yoksa dahasını yapamazlar. Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tamam uzatmıycam kendi kendine cevap ermişin zaten daha iyisi sadece bizim cinsimiz için geçerlidir Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 afedersiniz araya giriyorum ama neyi tartşıyosunuz yf komik bi video sadece..konuyu başka yerlere çekmekteki amaç nedir anlamadım Murti_San gördünmü nelere yol açtın Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tartışma değil ya daha ufak bi atışma diyelim ama o başlattı Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tartışma değil ya daha ufak bi atışma diyelim ama o başlattı haydaa bak gene başlıyoruz ama sende kabul ett çok komik olmuşlar aman beni tartışmaya katmayın Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben kabul ettim zaten gene izledim ve çokta güldüm ama bunu erkeklere karşı kazanılmış zafer olarak gören hanımeefendiye anlatsak Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben kabul ettim zaten gene izledim ve çokta güldüm ama bunu erkeklere karşı kazanılmış zafer olarak gören hanımeefendiye anlatsak napalım biz böleyiz kardeşim Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yani sende aynı düşüncedesin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 valla bende çok güldüm erkekler işte Sen bize gülme istersen yf konu başlığını okumadın galiba bayanlar giremez yazıyordu siz hiç söz dinlemezmisiniz sizi gidi yaramazlar baksana kızlardan iyi yapmışlar klibi siz kendiniz için üzülün afedersiniz araya giriyorum ama neyi tartşıyosunuz yf komik bi video sadece..konuyu başka yerlere çekmekteki amaç nedir anlamadım Murti_San gördünmü nelere yol açtın Ah Ahhhhhh ! Ben biliyordum başıma gelcekleri ondan yazdım zaten bayanlar giremez diye eeeeee boşuna dememişler kızların diline düşeceğine kendini denize at diye ne yapalım başa gelen çekilir denizimu katlancaz artık Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sana büyük bi ceza vermemiz lasım idam edelimm nasıl böyle bir topic açabilirsin hıh ?? :Dpuahahah Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sen varya sen harbiden acımasızsın yf ben nerden bileyim senin haylaz olduğunu Başıma bu çorabı sen ördün bakkkkkkkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 napalım böleyizz.. haylaz denizimu... cık cık çok ayıp kötü kız Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 napalım böleyizz.. haylaz denizimu... cık cık çok ayıp kötü kız kusura bakma ben sana öyle demedim . sende kendine öyle deme .ayıp ayıp bakkkkkkkk kötü kız yok sadece şıpsevdi kız var ! birazda haylaz söz dinlemez diyelim eeeeee okadarda olsun dimiiiiii Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 kusura bakma ben sana öyle demedim . sende kendine öyle deme .ayıp ayıp bakkkkkkkk kötü kız yok sadece şıpsevdi kız var ! birazda haylaz söz dinlemez diyelim eeeeee okadarda olsun dimiiiiii yok yok ben biliyom kendimi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sonuçta klip güzelmi güzel o zaman seyret ve rahatla neyse konuyu dağıtmayalım sonra toparlayamayız Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 hee batırdın topiciği ala alaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yaf çık işin içinden bakalım ! neyse acemiyim o kadar olacak artık idare et Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yaf çık işin içinden bakalım ! neyse acemiyim o kadar olacak artık idare et bence çok güzeldi kıskananlar çatlasın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ben kabul ettim zaten gene izledim ve çokta güldüm ama bunu erkeklere karşı kazanılmış zafer olarak gören hanımeefendiye anlatsak biri banamı seslendi evet zafer bencede Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yf durun az yine başlıyolar kavgaya çocukmusunuz cık cık çok ayıp murti_san sen sus zaten Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yok kavga etmiyos atışıyoz:) Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 biri banamı seslendi evet zafer bencede hahahahaha zaten bir zaferide kendi emeğinizle kazansanız şaşarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.