Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Turkish Barbie Girl Arkadaşlar inşallah beyenirsiniz....!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://youtu.be/eYShegV79wY Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 süper olmuş.... tamamen made in TURKEYY Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 niye bayanlar izleyemiyo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 niye bayanlar izleyemiyo Erkekleri bu halde görmesinler diye Yani millete rezil olmayalım ! Yeterki bayanların diline düşme tefe koyarlarda ondan Hem sen ne yaramaslık yapıyon yazıyı okumadın mı ? Yoksa buraya girebilmek için mi avantarını değiştirdin.Ama hiç güzel değil değiştir eskisi daha güzeldi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Link çalışıo mu yaf.. Açılmadı da Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yav yapmayın arkadaşlar erkekleri bu durumda kızlara madara etmeyin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yaaaaf ben nie isleyemiom.. Çatlıcam meraktan Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gerçekten çok güzel...Aman kıslar görmesin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ***************, **************** Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Erkekleri bu halde görmesinler diye Yani millete rezil olmayalım ! Yeterki bayanların diline düşme tefe koyarlarda ondan Hem sen ne yaramaslık yapıyon yazıyı okumadın mı ? Yoksa buraya girebilmek için mi avantarını değiştirdin.Ama hiç güzel değil değiştir eskisi daha güzeldi puhahahaha ben bu resimdeki çocuğa hastayımm Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Süperdi böyle bir şeyi daha önce neden görmemişim diye bir anda kızdım kendime. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gerçekten çok güzel...Aman kıslar görmesin.. oo 5 defa izledimm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Link çalışıo mu yaf.. Açılmadı da Yaaaaf ben nie isleyemiom.. Çatlıcam meraktan Link Cnavar gibi çalışıyor Başlıkta ne yazıyor yaaaa ? Damsız girilmez bayanlar giremezde ondan seyredemiyorsun ? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 puhahahaha ben bu resimdeki çocuğa hastayımm ne gülüyon bee belli insanın burnu bi karış havada olunca önünü göremezmiş oo 5 defa izledimm nasıl güzelmi ?. ordaki ,kızların hepsine taş çıkartıyo! süper valla helal olsun ? kızlar bundan iyisini yapamazlar zaten ! ben izlediğinin sayısını unuttum! canım sıkıldımı izliyorum moralim yerine geliyor Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Süperdi böyle bir şeyi daha önce neden görmemişim diye bir anda kızdım kendime. bunlar neki daha neler göreceksin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ne gülüyon bee belli insanın burnu bi karış havada olunca önünü göremezmiş nası ya anlamadım?? nası burnu havada olunca önünü göremezmiş?? ne için di bu laf şimdii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 nası ya anlamadım?? nası burnu havada olunca önünü göremezmiş?? ne için di bu laf şimdii Anlayan anladı ! açıklamaya gerek yok. biraz düşün bulursun ! hadi sana kolay gelsin ! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 nası ya anlamadım?? nası burnu havada olunca önünü göremezmiş?? ne için di bu laf şimdii Anlayan anladı ! açıklamaya gerek yok. biraz düşün bulursun ! hadi sana kolay gelsin ! ne dmek ya bulursun.. lafı bana sölüyon ama ben naptığımı bilmiyorum.. millet anlayabilir ben anlamadım söle bakim şimdi nie bööle bişi dedin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yok birşey Sadece bir espiri uzatmaya gerek yok Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bayan olarak güzel olmasalarda bütün erkekleri gözümde eşerplı canlandırıyorumda yakışır:D:D:D onlara Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 çok iyi ya çok güldüm ))) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 çok iyi ya çok güldüm ))) valla bende çok güldüm erkekler işte Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tabii siz olaya karşı cinse alınmış bir puan olarak bakıyorsunuz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tabii siz olaya karşı cinse alınmış bir puan olarak bakıyorsunuz yani anlamışsın:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.