Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 AÇA.. bayramın mübarek olsun..yeni yıl sana mutluluk, huzur, sağlık getirsin.......... her şey gönlünce olsun.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 uykusuzluk ve pencerede bir kedi gece boyu hiç konuşmadan durdu yağmurlar yağdı, dindi pencerede hep kedi ne geceye girdi, ne uyudu baktı, baktı, baktı belli değildi doğmadığı, doğduğu sanki ona bir zaman hadi şimdi, yola çıkıp bir duygudan pencerenin dışında duran bir geceden indi, odaya girdi dedi hadi şimdi sende in uykudan sevdi mi, sevmedi mi, belli etmedi sürdürüp suskunluğunu yeni huysuzluğu besledi aaaa kedi bu uykunun içindeydi ankara yolundaydı bir gece bir gün marmaris yolundaydı kedi bütün uyku kapılarının önündeydi mırmırları, tırmalamalarıyla bir kadının düşlerindeydi ve bütün hırçınlığıyla anılarının önündeydi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;E kedimsiiiin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Açam...Çekirgem...Görüşemiyoruz uzun zamandır özlettin kendini cnm kardeşim...Umarım herşey yolundadır...Seni seviyorum kıs çekirgem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 kedicikk nolduu yoruldunn mu??? pişşştt kedickk bakkk bni özleyen yok diyip duruonn.. ben özledimm senii.. bi çiçeklee bitmes de özlemim idare ediwer artkk Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 kedicikkk doğum gününü unutmadım ama yazamadım yarının dününden hep güzel olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Mırmırım;Umarım hastane ziyeretin kötü birşey için değildir.Sen bu forumun biricik pisisisin.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Naber kediiiiiiiiii gıcıksın biliyon demi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 ya ben bunları hep unutuyorum ay ben seviyorum hepinisi hemde çooooooooooook hepinisin ayrı yeri var bende öpüyorum komacan komacan canlarım benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Açacım iade-i ziyarete geldim.. umarım dünkü yan etkiler geçmiştir..ertesi güne genellikle bişeycik kalmaz.. buda çiçeklerin.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 kendi yarattığımız boşluğun ucunda sıkı sıkı tuttuğumuz bir kapı koludur yaşam ve aşk, en derin kuyumuza düşen keman yürüdüğümüz yollar daralırken çökerken altımızdaki merdivenler sevgilim yalnızca kanatlarına güven sevdalılar bilir bir kuş yağmurudur ilkbahar sevmeyi beceremeyenlerin koyduğu yasaklar çözülüp gider çocuk gölgelerinde yazın ve ağzımızın içinde dağılır aşk sapsarı bir şeker gibi erirken sonbahar bitmeyen bir kıştan söz açılırsa sevgilim sevgilim yalnızca kanatlarına güven elimi uzattığımda sana gemileri göstermek için dümende kan kokusuyla bayılmış bir kaptan ateşin yüreğine sürüklenen bir ülke ufukta ve çekirge sürüleri yolcu bavullarından çıkan sevgilim dökülürken tüyleri savaş uçaklarına çarpan güvercinlerin her gün değişen atlasların içinde tara saçlarını ve yalnızca kanatlarına güven götürürlerse bir gün beni ellerim iplerle bağlı şiirlerimin bilmediği yerlere ve hiç kimsenin alnımdan fırlayacak göçmen bir kuş gibi dur dünyanın paslanmış sırtında ve bensizliğe havalanırken korkma sevgilim sevgilim yalnızca kanatlarına güven Akgün Akova işte geldim burdayım..ben bu işte ustayım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 VEDA . . Yitirdim cebimdeki bütün adresleri Yağmurlar, yağmurlar ortasında kaldım Aklımı boğacak o selleri Ben kendi damarlarımda yarattım Artık ne bir satır yazı, ne de bir selam Tek kişilik bu oyunda rol alabilir Gitti bütün seyirciler, boşaldı salon Geride kalan yalnızca, yalnızca maskelerdir Eli naylon güllü o dostlukların Bir tek anısı ve sızısı yok içimde Yitirdim cebimdeki bütün adresleri Kendimi kazandım bir başka biçimde... Ahmet Erhan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 ziyarete geldim ama,nirde ki bu kız acep.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gel pisi pisi gel pisi pisii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.