Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İngilterede kendilerine The Honesty Policy denen bir grup Pharrell'e ait Happy parçasını kullanarak 'Mutlu İngiliz Müslümanları' diye bir video çekmişler ve tartışma bu videonun haram mı yoksa helal mi olduğu aşamasına varmış...

http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-5126-mutlu-muslumanlar-happy-muslims-pharrell/

Pek bir müslüman olarak siz bu tür tartışamalara ne diyorsunuz?

Böyle bir konunun tartışılması saçmalık mı? 

Yoksa

Helal mi veya haram mı?

Hadi düşüncelerinizi ekleyin?

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Tartışma helal mi haram mı ya kadar nasıl gelmiş hiç anlamadım.Demek ki yobazlar İngiltere' de bile iş başında.İnsanın inancı ile mutlu olduğunu müzik ile birleştirip dile getirmesi hiç de haram değildir bana göre.Ama İngiltere gibi ileri bir ülkede bile bir müslümanın inancını savunmak için böyle bir gayrete girmesi üzücü tabi..

Gönderi tarihi:

saçmalık ötesi!

tartışmaya açanlar nasıl yaşıyorlar acaba bunlar insan türüne ait canlılar değil mi?

hiç mi gülmüyorlar, eğlenmiyorlar, mutlu oldukları anlarda hep mi ibadet ediyorlar  -hiç sanmıyorum-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.