Φ by_x_man Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2014 İngilterede kendilerine The Honesty Policy denen bir grup Pharrell'e ait Happy parçasını kullanarak 'Mutlu İngiliz Müslümanları' diye bir video çekmişler ve tartışma bu videonun haram mı yoksa helal mi olduğu aşamasına varmış... http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-5126-mutlu-muslumanlar-happy-muslims-pharrell/ Pek bir müslüman olarak siz bu tür tartışamalara ne diyorsunuz?Böyle bir konunun tartışılması saçmalık mı? Yoksa Helal mi veya haram mı? Hadi düşüncelerinizi ekleyin? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2014 Tartışma helal mi haram mı ya kadar nasıl gelmiş hiç anlamadım.Demek ki yobazlar İngiltere' de bile iş başında.İnsanın inancı ile mutlu olduğunu müzik ile birleştirip dile getirmesi hiç de haram değildir bana göre.Ama İngiltere gibi ileri bir ülkede bile bir müslümanın inancını savunmak için böyle bir gayrete girmesi üzücü tabi.. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2014 saçmalık ötesi! tartışmaya açanlar nasıl yaşıyorlar acaba bunlar insan türüne ait canlılar değil mi? hiç mi gülmüyorlar, eğlenmiyorlar, mutlu oldukları anlarda hep mi ibadet ediyorlar -hiç sanmıyorum- Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.