Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 622
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hemen tea yapıyım ben,bunda bır komplo teorsı var :D

demek tea yapiyorsunn beni nieee cağirmadinnnn beni beyenmiyurmusun

Gönderi tarihi:

sedelina hanim boyle forum sakinleri için bi sağlık durumları nedeniyle anket yapiyuruz su sorulara cevap verirsinizzz?

astiminız var mi?

hani boyle herhangi birşeye bolee aaaayyhh diye allercinis var mi?

pekii silah taşiyurmusunuss?

bölee uzak doğu sporlarına haaaayy huuuyy diye boyle şeyiniz var mi merahınız?

Gönderi tarihi:

bize gidekmi sana yeni dans figürlerimi gösteriyim :sorcerer::stuart:

heee hem cagirirsinn hem de kapiyi çaliik çalikk açmirsinn ne ayak?

Gönderi tarihi:

ahan da ben gidirimmm gunde iki kez servis yapirim cok yorulirimm sabah da erken kalkcam servise cıkcamm... hadi bana iyi geceler... garabaşş oglum hadi adda gidiyoruz... ablalara iyi geceler di bakimm gidelim gaffırrr...

kızlar iyi geceler siz seviyorumm nasssıılımm? :lol:

Gönderi tarihi:

ama olmaski yuksam bizi beğenmiyormusun sen... nereye gidisınnn :(:):wub::P

dedim ya yaww sabah erkenden servise cıkcamm :) cok erken kalkarsam tam super olcekkhadi iyi geceler

Gönderi tarihi:

dedim ya yaww sabah erkenden servise cıkcamm :) cok erken kalkarsam tam super olcekkhadi iyi geceler

tamam canım öpüyorummmm.bende çıkıcam artık .gangayık ha unutma :turned:

Gönderi tarihi:

Sayın sedelina

siz çok bilgili ve çok sempatik bir insansınız, öğretmen oluşunuz size olan saygımın biraz daha artmasına sebeb oluyor. önceleri foruma üye olmadan yazılarını takip ettiğim birisiydiniz. şimdi sizi tanıma fırsatım oldu ancak bir şey sormak istiyorum nedense artık fikir yazıları yazmıyorsunuz siz ve bir çok arkadaşımız.

gerçi az çok anlıyorum bazı konularda samimiyetsizlik ve işgüzarlık yapanlar var. bu yüzden mi merak ettim doğrusu.

siz çok saygı değer bir insansınız, size sevgilerimi ve bu güzel çiçeği göndermek istiyorum. bu arada yeni yaşınız uğurlu olsun.

fl7fy7.jpg

Gönderi tarihi:
nedense artık fikir yazıları yazmıyorsunuz siz ve bir çok arkadaşımız.

açıkçası takip edıyorum ama yazmıyorum..sadece forumda değil,gündelik yaşamda da kitap okumaya ve araştırmaya ara verdim bu dönemlerde.sanırım psikolojim musade vermıyor.

kendimi toparladığımda yazacağım :clover:

Gönderi tarihi:

teşekkurler,hoşgeldin foruma :clover: önceden tanıdığımız bir üye olabilme ıhtımali var mı?ben seni önceden tanıyor olma ihtımalini sevdim :stuart:

Gönderi tarihi:

teşekkurler,hoşgeldin foruma :clover: önceden tanıdığımız bir üye olabilme ıhtımali var mı?ben seni önceden tanıyor olma ihtımalini sevdim :stuart:

hoşbulduk :clover: Önceden tanıyor olma ihtimaline sevinmenize sevindim en azından kısa da sürse sizi mutlu etmiş oldum. Ama artık gerçekleri soylemenin ve öğrenip kabul etmenin zamanı geldi sanırım... Maalesef beni önceden tanıma ihtimaliniz mümkün görünmüyor, cunku ben yeni bir uyeyim :) Umarım bunu kabullenmek sizin için çok zor olmaz... :stuart:

Gönderi tarihi:

Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına.

Hırçın hırçın kayalara vuruşuna,

yüreğindeki duruluğa demiş ki suya:

Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol...

Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş;

Yüreğim sana armağan...

Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına...

Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de

alıp gitmiş uzak diyarlara su...

Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları...

Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun,

biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu.

Ama gitmenin yitirmek olmadığını....

Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla.

İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan,

su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş...

Gönderi tarihi:
hoşbulduk :clover: Önceden tanıyor olma ihtimaline sevinmenize sevindim en azından kısa da sürse sizi mutlu etmiş oldum. Ama artık gerçekleri soylemenin ve öğrenip kabul etmenin zamanı geldi sanırım... Maalesef beni önceden tanıma ihtimaliniz mümkün görünmüyor, cunku ben yeni bir uyeyim :) Umarım bunu kabullenmek sizin için çok zor olmaz... :stuart:

bızım bı abımız varda sürekli nık alıp bızı kekleyen.o sanmıştım özür :online2long:

Gönderi tarihi:
bızım bı abımız varda sürekli nık alıp bızı kekleyen.o sanmıştım özür :online2long:

Utanmıyor musun kız dedikodumu yapmaya.. :angry::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.