Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 herkese selamlar 2 aylık forum dönemimde , normal şartlarda olmayacağı kadar insanla tanıştım , sewdiklerim çok oldu , sewmediklerimse önemsenemeyecek kadar az , umuyorumki bende sizin sewdiklerinizden olmuşumdur şu kısa ve zorluklarla dolu hayatımızda , varlığımla azda olsa mutluluk ve neşe katabilmişsem size , bu beni fazlasıyla mutlu etmeye yeter arkadaşlıklarımızın uzun yıllar devam etmesini diliyorum herkese sevgiler Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 İyi ki gelmişsin foruma... Benim sevdiklerimden oldun eminim diğer arkadaşlar içinde aynı şekildedir... erencim teşekkür ederim canım , sende benim sewdiklerimdensin , evet iyiki gelmişim gerçekten Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Sevgili paula.. Seni cıvıl cıvıl neşeli ve mutlu olan biri olarak tanıyorum.. İnşallah yanaklarında gülücük, dudaklarından tebessüm eksik olmaz.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 doğru tanımışsın Sedat cım , iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim Allah seninde yolunu açık , tüm dileklerini kabul eder inşallah Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 paula aplacım bu forumda en çok sevdigim insanlardan birisin çok sevecen iyi kalpli dost canlısı birisin. seni düşününce aklıma geldi ben seni başta erkek sanmıştım yaa çok gülüom o olaya yaa inşallah tüm istediklerin gerçekleşir seni çok seviom maviş aplam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 canımın içi yaaa , ewet öle olmuştu çok komikti gerçekten , kızmamışta değildim ama , yalnız bende seni daha büyük sanmıştım , yeni olmanın verdiği cahillikle tabii bende seni sewiyorum tatlı kısss Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Kıskaaanç paula gitmiş kendine anı defteri açmış Canım inşallah hep mutlu olursun İyiki tanımışım dediklerimdensin Hep istediklerin olur inşallah Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 canım paulam benim sen çok tatlısın benim tatlımsın.seninle o kadar çabuk samimi oldukki...ne zaman oldu hatırlamıyorum.ama seni çok seviyorum. seninle her zaman arkadaş kalmak isterim.sevecenliğin,sıcacık kalbin ve gülen yüzünle dilerim hep bizimle olursun hep arkadaşım kalırsın. herşey gönlünce olsun canım,acılar senden uzak umutlar ve mutluluk hep yanında olsun Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sevgili paula,ablacim senide tanidigi ve cok sevdim cok tatli cok neselisin insallah hersey gönlünce olur sana ailenle birlikte mutluluk diliyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 uyy benum guduret parçasi ablam seni tanuduğum için gerçekten mutluyum habu sanal alemde senin gibi değerli insanlarla tanışmak gerçekten büyük bir şans inşallah muhabbetimiz bir ömür sürer ablacum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 yaw ben sevmıyom,anı defterı dıye sevıyorum mu yazacam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 yaw ben sevmıyom,anı defterı dıye sevıyorum mu yazacam kısımm hiç yol yordam usturup bilmiyosunn yaww ee bu yaştan sorada örenebilecek değilsin Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Evet mavi 2 ay kadar kısa bir zaman olmasına rağmen, kendini bu kadar sevdiren başka bir üye daha yoktur sanırım bu forumda. Bu kadar duygu dolu, sevgi dolu, hayat dolu, içten, samimi, şen şakrak bir insan daha olamaz. Kalbimizde sana ayırdığımız değil senin kazanmış olduğun yerde bir ömür kalacağını ümit ediyorum.Sevgi için geldin sevgiyle kal iyi ki varsın.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 nataliacım , güzelyazım , gülsünüm ,sedoşcum, erbayım ve focalim , beni hakkımdaki düşüncelerinizle ve duyduğunuz sevginizle okadar mutlu ettinizki çok duygulandım yaw demekki kendimi doğru ifade edebilmişim , sizlere sevgimi olduğu gibi yansıtabilmişim , gerçekten çok mutluyum şimdi , hepinizi çoookk sewiyorum , kazanılan bir değerin asla kaybolmaması gerektiğini düşünürüm ve bunun içinde arkadaşlığımızın uzun yıllar devam edebilmesi için peşinizi hiç bırakmicammm sewgiyle kalalımm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ya bugun tanıştık ,burada ne ıse aynı hatta daha da iyi canayakın .. çok güzel bır gundu,boğazda forumdaşlarla olmak..sankı uzun suredır dost gıbı.. yaw bu kız çok güzel masmavi gözleri boğazın rengınden güzeldı.. çok güzel bı gündü..ve çok eğlendım.tabı erbay sadece yemek yediii Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 canımm arkadaşımm çok tatlı bi gündü gerçekten , ben de sanki 40 yıllık arkadaşlarımla buluşuyor gibiydim hiç yabancılık çekmedimm , zaten çok kolay uyum sağlarım ama tabiiki sizin sıcaklığınızında çok etkisi vardıı , erbay kardeşimle yemek zevklerimizn uyması hele çok hoşuma gitti , gerçekten kardeşim gibii Allah çok uzun yılllar dost kalmamızı nasip eder inşallahh Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 paulacımmm canımm içimde kaldı sarılamadım sana sedelinama sarıldıgım gibi Demesin Paulam şimdi dedim dur daha dakka bir gol bir kız bizi bi saat gordu ne bu samimiyet... paulacımm en yakın zamanda görüşelim de ben sana bu defa soyle sıkı sıkı bi sarılayımm hem sedoşum da yok sarılırsam sana kıskanmaz halbuki samimiyetin gözlerinden okunuyordu beee... İlk defa gordugum halde seni de o gün sanki yıllardır tanıyormuşsun gibi sıcak davrandın... ben senin sıcaklıgını, gözlerindeki samimiyeti sevdimmmm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yaw ben bu bölümde acemiyim galiba,seni yeni gördüm Paula'cığım.. Sanırım en sevdiklerin arasındayım..İlk -cum'lu -cim'li iletilerini bana yazdın.Seni çok çabuk sevdim.Tek ben mi seni herkes çok sevdi.Kavga etmeyen,herkesle iyi geçinen,sempatik,maviş,dost canlısı,çok çalışan,uykucu..Seni anlatan bir sürü kelime var.. İyiki burada buluştuk,iyiki seni tanıdım.. Hep sevgiyle ve mutlu kal.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ayy canım arkadaşlarım ne tatlı şeylersiniz siz yaww bu mutluluğu medikal arkadaşımıza borçluyum valla , hapland oyununun cevabını ararken buldum bu siteyi ben ve bu kadar zamanda bir çok arkadaşım oldu hepinizi çok sewiyorum , gloriacım , tauruscum sevgiyle hep birlikte olalım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok teşekkür ederim the boss da, bu hayranlığın sebebini bi anlasam yinede çok teşekkür ederim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tekrar teşekkür ediyorum , the boss beni dost olarak gördüğün , samimiyetime inandığın için , sende çizginin benden yana olan kısmına geçmiş bulunuyorsun sewgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 paulam canım arkadaşım benim seni ben pek çok pek çok severim bu anı sayfalarını yeni gördüm o bakımdan geç yazdım biraz kusura bakma sakın seninle ilk muhabbetimiz birlikte kaçma planları yaptığımız günlerde oluşmuştu değil mi? hala aynı fikirdemisin ben kaçma hazırlıkları yaptım bohçamı hazırladım 2 bilet aldım sende hazırsan yarın haydarpaşa garında bekliyorum seni sevgiler paulam görüşmek üzere Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkürler paulammm burda ilk tanıdıklarımdansın seni tanımaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istedim. sevecen şekermi şeker doğal dürüst duygusal ve samimi. armutları çekirdeğiyle yiyen çaok çalışan çalıştıkca sıkılan dostluk kavramını iyi bilen biri olarak herkezin sevgisini kazanmayı bildin herkezin senin gibi bir dostu olması gerek. iyiki tanımışım seniiiii canımmmm herşey gönlünce olsun paulam canım kardeşim dostum Alıntı
Φ loresima07 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 paula ablamı ben nıe tanımıom yaaa ama yenı geldım yaa ondandr umarım bende tanırım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 canımm sardunyam doğru evet birlikte kaçıyoduk biz planımız hala geçerli canım , geçen gün gelemedim ölü denizi canlandırma operasyonum wardı neyse onu başardım şimdi planımızı tazeleyebiliriz , herkes yuvaya döndü tan cım sende benim ilk olmasada , bi arkadaşımı kaybetmiştim o zamanlarda bana ilk destek veren sendin , bunu unutmam iyiliğin ve güzel yüreğin seni şahsen tanımasamda okadar belli ki daha ne diyebilirim , sewildiğimi bilmek sizin tarafınızdan gerçketen mutluluk werici dostluğumuz çok yıllar sürer inşallah , mutluluk yuvanızdan eksik olmasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.