Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 senin kadar cesaretim yokta ondan baksana millet koymamış hiç kimse ben koydum mu günah keçisi yaparlar mazallah Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sizdee az degilsiniz sadece gaz veriyosunuzz hani nerde sizin resimlerr korkmayin yemiycezz Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sizdee az degilsiniz sadece gaz veriyosunuzz hani nerde sizin resimlerr korkmayin yemiycezz Sen koysana bize diyeceğine seni merak eden çoktur ama beni merak eden fazla yok sen koyarsan diğerleride koyar o zaman Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 umarim yapabildimmm ya biliyorumm cok cirkinimm sizde gonderin amaa emree sen gondermesende olurr Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 www.imageshack.us adresinden resmini tarat... Orada en altta çıkan dierkt link i kopyala ve buraya cevap yazacağın topice yapıştır .. Daha sonra sağ tıklayarak üstte ağaç resimli logoyu tıkla ve yolla.. Resmin çıkacaktır.. Son zamanlarda resimleri görmeye meraklı çok arkadaş çıktı piyasaya.. Amaç foruma yazmak değil mi yoksa ? valla sana yine tesekkur ederim sayende ogrendimm iste acemilikkk ama resim cok buyuk yaaa admin en kisa zamanda siler umarimmm bidee kendime acayip guldum aklima bile gelmezdi gondercegimm hep bu murti ve denizimu yuzundenn sizi dovcemm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yaf valla siz kızlar bizlerden cesur çıktınız yaa ! helal olsun sana teşekkürler ..... çirkinde değilsin bu ardada .İnsanın yüzü değil kalbi güzel olsun biz seni kalbinin güzelliği ile sevdik ... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yaf valla siz kızlar bizlerden cesur çıktınız yaa ! helal olsun sana teşekkürler ..... çirkinde değilsin bu ardada .İnsanın yüzü değil kalbi güzel olsun biz seni kalbinin güzelliği ile sevdik ... bak ben hemen kizaririmm esmerim belli olmuyoo ama kizaririmm ben her yerim iyi kalbimdee ama bunu bazi arkadaslar(emre)gormesede bosverrrr Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bidee kendime acayip guldum aklima bile gelmezdi gondercegimm hep bu murti ve denizimu yuzundenn sizi dovcemm senin vurdugun yerde gül biter dermişim sonunda bir işe yaradık hiç olmazsa ben zaten senin resim koyacağını hayal bile etmiyordum ama demek ki "hayal_et" mek gerekiyormuş Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 senin vurdugun yerde gül biter dermişim sonunda bir işe yaradık hiç olmazsa ben zaten senin resim koyacağını hayal bile etmiyordum ama demek ki "hayal_et" mek gerekiyormuş istee herseyinn bi ilki varmiss sende gonder yaa beni yanliz birakmayinnn Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 İşte ben... Herkese dost ve içten sevgiler... İyiki varsınız... . . . ben hep mel gibson olarak hayal ediyodum ama olsun sevgili dipnot sende bir cesuryürek'sin... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ay ay ay. hayal et deşifre etmiş kendini. bak bu fotoyu gördükten sonra parise gelmeyi ciddi anlamda düşündüm şaka bi tarafa temiz yüreğinden sonra güzel yüzünü de bizimle paylaştığın için teşekkürler. ben yıllardır bu kadar metroseksüel cümleler kullansaydım şimdi kesin evliydim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Arkadaşlar forumlarda herhangi bir konuda mesaj yazarken acemiyiz falan yazıyorduk .Usta ve Deneyimli arkadaşlar siz acemi bile değilsiniz! diye dalga geçen arkadaşlar hadi bakalım şimdi sizlerin ustalığınızı ve boyunuzu görelim nasıl ustasınız ? koyun resimlerinizide bizde görelim şu usta ve deneyimli arkadaşları şimdi bakın nasıl bahaneler uyduracaklar Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ben hep mel gibson olarak hayal ediyodum ama olsun sevgili dipnot sende bir cesuryürek'sin... ay ay ay. hayal et deşifre etmiş kendini. bak bu fotoyu gördükten sonra parise gelmeyi ciddi anlamda düşündüm şaka bi tarafa temiz yüreğinden sonra güzel yüzünü de bizimle paylaştığın için teşekkürler. ben yıllardır bu kadar metroseksüel cümleler kullansaydım şimdi kesin evliydim Teşekkürler arkadaşlar.... İyiki varsınız.. O temiz yürek temiz yüzden çok daha önemli benim için.. Dost sevgileri size... Saygılar... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Arkadaşlar forumlarda herhangi bir konuda mesaj yazarken acemiyiz falan yazıyorduk .Usta ve Deneyimli arkadaşlar siz acemi bile değilsiniz! diye dalga geçen arkadaşlar hadi bakalım şimdi sizlerin ustalığınızı ve boyunuzu görelim nasıl ustasınız ? koyun resimlerinizide bizde görelim şu usta ve deneyimli arkadaşları şimdi bakın nasıl bahaneler uyduracaklar vın vın vııın. aman allahım. bu nasıl bir ara gazıdır yarabbim. şimdi bütün deneyimli ve bizden biri arkadaşlar da yiycek bu zokayı öylemi. hayır dostum bu kadar kolay değil o işler Teşekkürler arkadaşlar.... İyiki varsınız.. O temiz yürek temiz yüzden çok daha önemli benim için.. Dost sevgileri size... Saygılar... teşekkürler dipnot. temennilerin karşılıklı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 vın vın vııın. aman allahım. bu nasıl bir ara gazıdır yarabbim. şimdi bütün deneyimli ve bizden biri arkadaşlar da yiycek bu zokayı öylemi. hayır dostum bu kadar kolay değil o işler Benim yazdıklarım gerçek değil mi? bizimle dalga geçmek değil hünerlerini ve boylarını görelim bakalım bu ustaların... ben biliyorum zaten koymayacaklarda ,bu arada bizle dalga geçtikleri için biraz içimi döktüm onlar bizle uğraşıyorlar sıra bize geldi Lafla Peynir Ekmek Gemisi Yürümüyor İcraat Görmedik Hiç Alıntı
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Benim yazdıklarım gerçek değil mi? bizimle dalga geçmek değil hünerlerini ve boylarını görelim bakalım bu ustaların... ben biliyorum zaten koymayacaklarda ,bu arada bizle dalga geçtikleri için biraz içimi döktüm onlar bizle uğraşıyorlar sıra bize geldi Lafla Peynir Ekmek Gemisi Yürümüyor İcraat Görmedik Hiç Murti_San iyisin hoşsun ama senide görelim bakalım o zaman. Öyle sadece gaz vermeyle olmaz Biz öyle direk yollamasakta profile koyduk bir resim. Bari sende en azından öyle yap ki usta arkadaşlarda belki bişeyler düşünürler.... Alıntı
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 eyw. da başlığı açan sensin ama senin resmin yokk Benim resmim var kart kısmına tıklarsan sag tarafta gorursunnnnnn Alıntı
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 valla sana yine tesekkur ederim sayende ogrendimm iste acemilikkk ama resim cok buyuk yaaa admin en kisa zamanda siler umarimmm bidee kendime acayip guldum aklima bile gelmezdi gondercegimm hep bu murti ve denizimu yuzundenn sizi dovcemm Hayal_Et seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Ben bu konuyu actığımda ilk yazan sendin ve Ben Hayal_Et sem buraya kimsse foto gondermez demiştin bak sen de ilk gonderenlerden oldun Ama artık şimdi sıra Emre de onu da cok gecmeden bekliyoruzzzzz Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Hayal_Et seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Ben bu konuyu actığımda ilk yazan sendin ve Ben Hayal_Et sem buraya kimsse foto gondermez demiştin bak sen de ilk gonderenlerden oldun Ama artık şimdi sıra Emre de onu da cok gecmeden bekliyoruzzzzz Haketten yaaa Emre_s sende koysana resmini foruma olmasada avantarına koy ! yok oda olmaz dersen ! Bana yolla özel mesajla, yanlız resmini göderirken şu sakallarını keste tam görelim yüzünü bak resmini benden başka bir kişiye göstermicem Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Haketten yaaa Emre_s sende koysana resmini foruma olmasada avantarına koy ! yok oda olmaz dersen ! Bana yolla özel mesajla, yanlız resmini göderirken şu sakallarını keste tam görelim yüzünü bak resmini benden başka bir kişiye göstermicem sen nie koymuyosun yf Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 onu bunu bırakında dipnot umuz duygusal bir yoğunlukta sevgi patlaması yaşıyor bugünlerde herkese sevgi gönderiyor her başlıkta iyiki varsınız noldu abi sana tüm sevgini nette dağıtıyon Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Benim resmim var kart kısmına tıklarsan sag tarafta gorursunnnnnn evet arkadaşım resmi görüyoruz ama seni göremedim .kaç km den çekildi resim ben uzağı göremiyorum biraz yakına gel görelim yüzünü.. sen nie koymuyosun yf Bak ben diyorum siz anlamıyonuz?ben hasta ,yaşlı ve ihtiyar bir adamım sizlerle yarışamam Şimdi koysam bu moruğun burda ne işi var dersiniz. size yaşımıda söyleyeyeyim benle uğraşmazsınız artık . benim yaşım sizin en küçük üyenin yaşını ikiye çarp ve on ekle = %40karekökünü al ve Emre_s 'in yaşının 3/1 ekledin mi benim yaşım işte bu ben bazıları gibi yaşımı esnetmem neyse o ! işte yaşım bu ok. siz gençler takılın kendi aranızda ...... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 resmini koyan arkadaşlara teşekkürler ediyorum. ancak benim hayatta yapacağım en son şey olurdu heralde bu bu arada ileti sayım 500 olsa da şu acemilikten kurtulsam artık ya.askerlikte de bu son günler geçmiyodu. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ay ay ay. hayal et deşifre etmiş kendini. bak bu fotoyu gördükten sonra parise gelmeyi ciddi anlamda düşündüm şaka bi tarafa temiz yüreğinden sonra güzel yüzünü de bizimle paylaştığın için teşekkürler. ben yıllardır bu kadar metroseksüel cümleler kullansaydım şimdi kesin evliydim bak bakk emreyee saol yaa ama gonderde seni de gorsun arkadaslar bak taliplerin artiyoooo Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 evet arkadaşım resmi görüyoruz ama seni göremedim .kaç km den çekildi resim ben uzağı göremiyorum biraz yakına gel görelim yüzünü.. Bak ben diyorum siz anlamıyonuz?ben hasta ,yaşlı ve ihtiyar bir adamım sizlerle yarışamam Şimdi koysam bu moruğun burda ne işi var dersiniz. size yaşımıda söyleyeyeyim benle uğraşmazsınız artık . benim yaşım sizin en küçük üyenin yaşını ikiye çarp ve on ekle = %40karekökünü al ve Emre_s 'in yaşının 3/1 ekledin mi benim yaşım işte bu ben bazıları gibi yaşımı esnetmem neyse o ! işte yaşım bu ok. siz gençler takılın kendi aranızda ...... bak ben bu yazıyı daha yeni gördüm. biz yeni arkadaşlar ürkmesin diye üzerine gitmiyoz. onlarda bizle kafa bulmaya başladı. niye herkes beniçocuk sanıyo bilmem ama yaşımı duysanız tarih sorularınızı bana getirirsiniz çözdürmeye. o kadar diyim yani sen de daha yeni geldiğin halde o esnetme hikayesini nasıl gördün murti hala kafa yoruyorum yane bak bakk emreyee saol yaa ama gonderde seni de gorsun arkadaslar bak taliplerin artiyoooo benim taliplilerim her zaman istenenin üstündedir. ama bi tane ben olduğum için arz talebi karşılamıyo tabii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.