Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bence de çok gereksız,burası tartışma ve paylaşım için dıye bılıyordum sanırım yanlış biliyorum tartışabılmek ve yazmak için resım mı görmek gerekıyor Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 www.imageshack.us adresinden resmini tarat... Orada en altta çıkan dierkt link i kopyala ve buraya cevap yazacağın topice yapıştır .. Daha sonra sağ tıklayarak üstte ağaç resimli logoyu tıkla ve yolla.. Resmin çıkacaktır.. Son zamanlarda resimleri görmeye meraklı çok arkadaş çıktı piyasaya.. Amaç foruma yazmak değil mi yoksa ? evet doğru diyosun ne bu böyle bir resim merakıdır gidiyooo amaç nedir kii nolucak resmi görünce...ilginç bence de çok gereksız,burası tartışma ve paylaşım için dıye bılıyordum sanırım yanlış biliyorum tartışabılmek ve yazmak için resım mı görmek gerekıyor evet çirkinlerin kim olduğunu anladık Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 eheheueuehe nie canım herkes kendini göstermek zorunda mı Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 evet çirkinlerin kim olduğunu anladık İyi espri ama gaza gelmem.. Zaten avatrımda ki kendi resmim.. Yinede naçizane fikrim boy göstermeye gerek yok diyorum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 evet doğru diyosun ne bu böyle bir resim merakıdır gidiyooo amaç nedir kii nolucak resmi görünce...ilginç zaten birşey olucandan değil insanlar formdaki kişilerin yazdıklarından ve diğer kişilerin yorumlarından o kişiyi hayalinde tasarlıyor zaten . işte burdada acaba düşündüğüm veya tahmin ettiğim özelliklerde mi diye resmini görmek istiyor . bence de çok gereksız,burası tartışma ve paylaşım için dıye bılıyordum sanırım yanlış biliyorum tartışabılmek ve yazmak için resım mı görmek gerekıyor evet tartışma ve paylaşım hayata dair her ne varsa bilgi, resim ,dertlerimiz, üzüntülerimiz,seviçlerimiz herşey değilmi paylaşılan ? yoksa ben yanlış biliyorum? ve bunları hep beraber paylaşmadık mı! forumlarda birbirimizle dalga geçtik makaraya aldık yanlız emre_s ve hayal_et onlarla az mı uğraştık burda bi düğün yapmadığımız kalmıştı ! ama arkadaşlarımızın hoşgörüsü ve anlayışı sayesinde burada hoşca vakit geçirdik hepinize anlayışınız ve hoşgörünüzden dolayı teşekkür ederim zaten zorla boğazınızı sıkan yokki koyun diye isteyen koyar istemeyen koymasın canım eheheueuehe nie canım herkes kendini göstermek zorunda mı sen varya hiç konuşma istersen hem zorundamı diyon hemde herterafta afiş afiş resimlerin var yok ben istemem yan cebime koy misaliiiiii Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 cık cıkk benim nerde resmim var Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 evet çirkinlerin kim olduğunu anladık hahahhaha walla öyle ben çirkinler çirkiniyim cin gibisin emre gönder bi resminide forum yakışıklı görsün süperdi yalnız ... saol Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ya hakkaten ne güzel olurdu millet resmini koysa şuraya. görebilirdik konuştuğumuz arkadaşları. ama ben kesinlikle koymam o ayrı zaten koymama gerek yok. piyasadaki bütün yakışıklı artislerden bir parça al. birleştir. aynı ben oluyo aziz nesin'i de geçtik valla Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 cık cıkk benim nerde resmim var tık tıkk buradaki senin resmin değil mi ? pardon, bakbi profiline ! sen kendin yazmadın mı profilimdeki resim benim diye.... neyse resimlerinide koyacaktım buraya ama neyse ayıp olmasın Öğrendinmi nerdeymişşşşşşş Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 büyük ihtimalle denizimu da resimini kaldıracak bir süre sonra iddiaya girerim walla bence tümden avatar falanda koymayalım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 büyük ihtimalle denizimu da resimini kaldıracak bir süre sonra iddiaya girerim walla bence tümden avatar falanda koymayalım yok kaldırmaz o çünkü kendine güveniyor .yok zaten ben o resimi neden koyalım dediği için sadece hatırlatma yaptım . avantar neden koymasın millet yaa ...biz adam mı yiyoruzz,yoksa öcümüyüz ham mı yapıyoruz herkez rahat olsun ......siz avantarınıza resminizi rahat rahat koyun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 evet çirkinlerin kim olduğunu anladık o kadar emın olma derim,zaten arkadaşlarımızın kalp sağlığını düşündüğüm için koymuyorum,de mi arman Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 İşte ben... Herkese dost ve içten sevgiler... İyiki varsınız... . . . Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 tık tıkk buradaki senin resmin değil mi ? pardon, bakbi profiline ! sen kendin yazmadın mı profilimdeki resim benim diye.... neyse resimlerinide koyacaktım buraya ama neyse ayıp olmasın Öğrendinmi nerdeymişşşşşşş ala ala kim koymuşş o resimleri oraya hiç farkında diilim yok kaldırmam resmi sizde koysanız fena olmazya hane Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 www.imageshack.us adresinden resmini tarat... Orada en altta çıkan dierkt link i kopyala ve buraya cevap yazacağın topice yapıştır .. Daha sonra sağ tıklayarak üstte ağaç resimli logoyu tıkla ve yolla.. Resmin çıkacaktır.. Son zamanlarda resimleri görmeye meraklı çok arkadaş çıktı piyasaya.. Amaç foruma yazmak değil mi yoksa ? tesekkurlerrr digerlerii benim icin sorun yokk ben kendime guvenirim ama isterseniz gizemli daha da mi guzel oluyoo sizler baslayin ben arkadan gelirimm ben ufagimm abilerim ablalarimm izinizdeyimm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 İşte ben... Herkese dost ve içten sevgiler... İyiki varsınız... . sizi tebrik ediyorum abicim en cesaretli siz çıktınız millet hep kıvırtıyor koysam mı koymasam mı diye ! sağolun teşekkürler.. ala ala kim koymuşş o resimleri oraya hiç farkında diilim yok kaldırmam resmi sizde koysanız fena olmazya hane yapma yaaa hakketen kim koymuş onları oraya bende sen koydun saddıydım da kim koyduysa sen değiştir artık eskidi olnar baka baka eskittim onları Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 walla şimdi değiştirmekle uğraşamam bakmaın.. sende gözlerini kapat bi kişi koymuş yf hane diğerleri Alıntı
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 vay be bu kadar insan dan yalnızca 1-2 kişi cıktı.... Bu kadar cekinecek ne var anlayamadım gitti... Helal olsun denizimu sana en cesur yine sen varmışsın.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 walla şimdi değiştirmekle uğraşamam bakmaın.. sende gözlerini kapat bi kişi koymuş yf hane diğerleri yok yok değiştirme iyi böyle bakmayınca ben hiçbirşey göremiyorum ki? gözümü kapatınca sadece resmini göremesem neyse ,ama yazılan yorumları bile okuyamıyorum ! biri benim için şu yazılan yorumları okusun yaaa . vay be bu kadar insan dan yalnızca 1-2 kişi cıktı.... Bu kadar cekinecek ne var anlayamadım gitti... Helal olsun denizimu sana en cesur yine sen varmışsın.... ona ne hacet en cesur içimizde denizimu var onun kadar olamadınız yaaaa utanın kendinizden dermişim : Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 eyw. da başlığı açan sensin ama senin resmin yokk Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yok yok değiştirme iyi böyle bakmayınca ben hiçbirşey göremiyorum ki? gözümü kapatınca sadece resmini göremesem neyse ,ama yazılan yorumları bile okuyamıyorum ! biri benim için şu yazılan yorumları okusun yaaa . ona ne hacet en cesur içimizde denizimu var onun kadar olamadınız yaaaa utanın kendinizden dermişim : hiç sorma bi bu küçük çocuk kadar olamıyonuz hea puahahaha Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 hiç sorma bi bu küçük çocuk kadar olamıyonuz hea puahahaha Çocuk mu nerde hani sen mi? Biraz daha ufalda cebime gir Ama haklısın bir taraftan sende koy buraya o zaman tam görelim ! ama bu sefer düz olsun resmine bakmak için kafamızı çevirmektan boynumuz tutuldu Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 tabi ben yf buraya koymam.. siz koyunda yine avatarınıza koyun yf onu bilem yapmıyonuz Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ben koyacamda aramızda çocuklar var korkarlar diye koymuyorum gece falan rüyalarına girede birşey olur sorumluluğu var ondan yoksa koyardımmmmmm Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 hee ben korkarım aa bu kadrda olmaz yane bahane uyduruyon yff sen koy korkan gözlerini kapatır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.