Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bence de çok gereksız,burası tartışma ve paylaşım için dıye bılıyordum sanırım yanlış biliyorum :unsure:

tartışabılmek ve yazmak için resım mı görmek gerekıyor :lol:

• Cevaplar 89
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

www.imageshack.us adresinden resmini tarat... Orada en altta çıkan dierkt link i kopyala ve buraya cevap yazacağın topice yapıştır .. Daha sonra sağ tıklayarak üstte ağaç resimli logoyu tıkla ve yolla.. Resmin çıkacaktır..

Son zamanlarda resimleri görmeye meraklı çok arkadaş çıktı piyasaya.. Amaç foruma yazmak değil mi yoksa ? ;)

evet doğru diyosun ne bu böyle bir resim merakıdır gidiyooo

amaç nedir kii nolucak resmi görünce...ilginç

bence de çok gereksız,burası tartışma ve paylaşım için dıye bılıyordum sanırım yanlış biliyorum :unsure:

evet çirkinlerin kim olduğunu anladık :D:lol:

Gönderi tarihi:

evet doğru diyosun ne bu böyle bir resim merakıdır gidiyooo

amaç nedir kii nolucak resmi görünce...ilginç

zaten birşey olucandan değil insanlar formdaki kişilerin yazdıklarından ve diğer kişilerin yorumlarından o kişiyi hayalinde tasarlıyor zaten .

işte burdada acaba düşündüğüm veya tahmin ettiğim özelliklerde mi diye resmini görmek istiyor .

evet tartışma ve paylaşım hayata dair her ne varsa bilgi, resim ,dertlerimiz, üzüntülerimiz,seviçlerimiz herşey değilmi paylaşılan ? yoksa ben yanlış biliyorum? ve bunları hep beraber paylaşmadık mı! forumlarda birbirimizle dalga geçtik makaraya aldık yanlız emre_s ve hayal_et onlarla az mı uğraştık burda bi düğün yapmadığımız kalmıştı ! ama arkadaşlarımızın hoşgörüsü ve anlayışı sayesinde burada hoşca vakit geçirdik hepinize anlayışınız ve hoşgörünüzden dolayı teşekkür ederim :D

zaten zorla boğazınızı sıkan yokki koyun diye isteyen koyar istemeyen koymasın canım :D

eheheueuehe :D

nie canım herkes kendini göstermek zorunda mı :D

sen varya hiç konuşma istersen :D hem zorundamı diyon hemde herterafta afiş afiş resimlerin var yok ben istemem yan cebime koy misaliiiiii :stuart::D

Gönderi tarihi:

ya hakkaten ne güzel olurdu millet resmini koysa şuraya. görebilirdik konuştuğumuz arkadaşları.

ama ben kesinlikle koymam o ayrı :D

zaten koymama gerek yok. piyasadaki bütün yakışıklı artislerden bir parça al. birleştir. aynı ben oluyo :D

aziz nesin'i de geçtik valla :unsure:

Gönderi tarihi:

cık cıkk benim nerde resmim var :D

tık tıkk buradaki senin resmin değil mi ? pardon, bakbi profiline ! :D sen kendin yazmadın mı profilimdeki resim benim diye....

neyse resimlerinide koyacaktım buraya ama neyse ayıp olmasın :stuart: Öğrendinmi nerdeymişşşşşşş :D:P

Gönderi tarihi:

büyük ihtimalle denizimu da resimini kaldıracak bir süre sonra :D

iddiaya girerim walla :D

bence tümden avatar falanda koymayalım :D

yok kaldırmaz o çünkü kendine güveniyor .yok zaten ben o resimi neden koyalım dediği için sadece hatırlatma yaptım . :D avantar neden koymasın millet yaa ...biz adam mı yiyoruzz,yoksa öcümüyüz ham mı yapıyoruz :unsure: herkez rahat olsun ......siz avantarınıza resminizi rahat rahat koyun :D

Gönderi tarihi:

evet çirkinlerin kim olduğunu anladık :D:lol:

o kadar emın olma derim,zaten arkadaşlarımızın kalp sağlığını düşündüğüm için koymuyorum,de mi arman :D

Gönderi tarihi:

İşte ben...

Herkese dost ve içten sevgiler...

İyiki varsınız...

.

fc0015ey.jpg.

.

Gönderi tarihi:

tık tıkk buradaki senin resmin değil mi ? pardon, bakbi profiline ! :D sen kendin yazmadın mı profilimdeki resim benim diye....

neyse resimlerinide koyacaktım buraya ama neyse ayıp olmasın :stuart: Öğrendinmi nerdeymişşşşşşş :D:P

ala ala kim koymuşş o resimleri oraya hiç farkında diilim :D

yok kaldırmam resmi :unsure:

sizde koysanız fena olmazya hane :D

Gönderi tarihi:

www.imageshack.us adresinden resmini tarat... Orada en altta çıkan dierkt link i kopyala ve buraya cevap yazacağın topice yapıştır .. Daha sonra sağ tıklayarak üstte ağaç resimli logoyu tıkla ve yolla.. Resmin çıkacaktır..

Son zamanlarda resimleri görmeye meraklı çok arkadaş çıktı piyasaya.. Amaç foruma yazmak değil mi yoksa ? ;)

tesekkurlerrr

digerlerii benim icin sorun yokk ben kendime guvenirim ama isterseniz gizemli daha da mi guzel oluyoo sizler baslayin ben arkadan gelirimm ben ufagimm abilerim ablalarimm izinizdeyimm

Gönderi tarihi:

İşte ben...

Herkese dost ve içten sevgiler...

İyiki varsınız...

fc0015ey.jpg.

sizi tebrik ediyorum abicim en cesaretli siz çıktınız :thumbsup: millet hep kıvırtıyor koysam mı koymasam mı diye ! sağolun teşekkürler.. :)

ala ala kim koymuşş o resimleri oraya hiç farkında diilim :D

yok kaldırmam resmi :unsure:

sizde koysanız fena olmazya hane :D

yapma yaaa hakketen kim koymuş onları oraya bende sen koydun saddıydım da :stuart:

kim koyduysa sen değiştir artık eskidi olnar baka baka eskittim onları :w00t::whistling:

Gönderi tarihi:

walla şimdi değiştirmekle uğraşamam :D

bakmaın..:D

sende gözlerini kapat :D

bi kişi koymuş yf hane diğerleri :unsure:

yok yok değiştirme iyi böyle :stuart:

bakmayınca ben hiçbirşey göremiyorum ki? B)

gözümü kapatınca sadece resmini göremesem neyse ,ama yazılan yorumları bile okuyamıyorum ! :w00t:

biri benim için şu yazılan yorumları okusun yaaa . :D

vay be bu kadar insan dan yalnızca 1-2 kişi cıktı....

Bu kadar cekinecek ne var anlayamadım gitti...

Helal olsun denizimu sana en cesur yine sen varmışsın....

ona ne hacet en cesur içimizde denizimu var :D onun kadar olamadınız yaaaa utanın kendinizden dermişim :stuart: :

Gönderi tarihi:

yok yok değiştirme iyi böyle :stuart:

bakmayınca ben hiçbirşey göremiyorum ki? B)

gözümü kapatınca sadece resmini göremesem neyse ,ama yazılan yorumları bile okuyamıyorum ! :w00t:

biri benim için şu yazılan yorumları okusun yaaa . :D

ona ne hacet en cesur içimizde denizimu var :D onun kadar olamadınız yaaaa utanın kendinizden dermişim :stuart: :

hiç sorma :D

bi bu küçük çocuk kadar olamıyonuz hea :D puahahaha

Gönderi tarihi:

hiç sorma :D

bi bu küçük çocuk kadar olamıyonuz hea :D puahahaha

Çocuk mu nerde hani sen mi? Biraz daha ufalda cebime gir :D:P

Ama haklısın bir taraftan sende koy buraya o zaman tam görelim ! ama bu sefer düz olsun resmine bakmak için kafamızı çevirmektan boynumuz tutuldu :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.