Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2014 Lohusa Şerbeti: Doğum sonrası kadınların sütünün artması için hazırlanan lohusa şerbeti hem göğüsteki süt kanallarını rahatlatıyor hem de mide rahatsızlıklarını engelliyor. Böylece hem anne rahatlıyor hem de gaz sancısı çekmeyen bebek.Doğum yapmış anneler dışında siz de arada sırada kendinize lohusa şerbeti hazırlarsanız göğüslerde rastlanan kistlere yakalanma olasılığınız azalır. TARİFİ İÇİN: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/icki-icecekler/lohusa-serbeti/4784/index.html 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2014 Karaciğeri Temizleyen İçecek (Raw Juice): 14 günlük kür TARİFİ İÇİN: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/icki-icecekler/karacigeri-temizleyen-icecek-raw-juice/4785/index.html Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 Demirhindi Şerbeti: Demirhindi şerbeti Osmanlı Padişahlarının pek sevdiği, özellikle de ramazanda iftar sofralarından eksik etmediği bir içecekmiş. Orijinali 40 farklı baharat ile hazırlanarak yapılıyormuş. Özellikle ramazanlarda tüketilmesinin sebebi durma noktasına gelen bazı sistemlerimizin düzenli çalışmasına yardımcı olmak.Tarifi İçin: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/icki-icecekler/demirhindi-serbeti/4787/index.html Alıntı
Φ yemekkulubum Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2016 Bir sağlıklı içecek tarifi de benden olsun ANANASLI KİWİ SMOOTHIE tarifi MALZEMELER 2 dilim Ananas 1 adet Kivi yarım Limon'un Suyu yarım su bardağı Süt HAZIRLANIŞI Kivinin kabuklarını soyalım. 2 dilim ananası, kiviyi ve limon suyunu blendar'dan geçirip püre haline getirelim. Püre haline gelen bu karışıma yarım bardak sütü ilave edip güzelce karıştıralım. Smoothie'miz hazır. Arzu ettiğiniz bardakta ister kivi ile ister ananas ile süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. Kaynak: Yemek Kulübüm Alıntı
Φ yemekkulubum Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2016 KARANFİLLİ ELMA SUYU tarifi 2 adet Yeşil Elma 2-3 adet Karanfil 1 şişe Elma Aromalı Maden Suyu 2-3 adet Ispanak Yaprağı HAZIRLANIŞI: 1-Bir adet elma ve ıspanak yaprakları katı meyve sıkacağından geçirilir ve suyu alınır. (ıspanak renk vermek amacıyla kullanılır, dilerseniz kullanmayabilirsiniz) 2- İkinci elmadan bir iki dilim yarım ay şeklinde ince dilimler alınır ve geri kalanı küp küp doğranır. 3-Bir kaseye bir-iki adet buz konulur. 4-Buzun üzerine küp küp doğranan elmalar ve 2 adet karanfil konulup dövülür / ezilir. 5-Ezilen elma ve karanfil püresi bir bardak içerisine veya shaker içerisine alınır ve üzerine elma-ıspanak suyu karışımı dökülür. 6-Püre ve elma suyu güzelce karıştırıldıktan sonra shaker da ise bardağa alınır ve bardak dolana kadar üzerine elmalı soda ilave edilir. 7-Bardağın kenarına ay şeklinde kestiğimiz elma dilimleri konularak süslenir ve servis edilir. 8-Dilerseniz elma dilimi yerine yeşil limon (Lime) kullanabilirsiniz. Kaynak : Yemek Kulübüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.