Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 teşekkürler gecem......bu çiçeklerde benden sana gelsin...... bunlar bütün online olanlara ve forumdaşlara gelsin..... bu karciceğime...adrenaline gelsin..... bu gorgime...erbayıma.....ve canımcım böcüğüm azizime.... bu arman ve zeynoma gelsin.... şevvale gelsin.......... Bu çiçekler renksizler ama görebilenler için iyiniyetin ve sevginin renkleri ve dostluğun emeğiyle yapıldılar tarafımdan.. Kabul ederseniz eğer paylaşımlarda bulunduğum tüm forumdaşlarıma hediyemdir.. İyi ki buradasınız.. Sevgilerimle.. oy nenem oy meydün ablam çiçek vermiş bana teşekkür ederim gıı... abicim senin habu çiçeklerun hepisunden daha değerli sanada teşekkür ediyorum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 bu çiçekte sewgili sayman22'ye gelsin........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Focal,Erbay,İlbey abim,Sayman abi,Azizil,Taş Yürekli,Golgi,Taurus,DİPNOT,Erkan05 Teşekkür ederim Yağmur.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Erdogan ve bay x men sizinle dürüste kavga etmeyi özeldigim ben be yaw .... Tania Hayde iyi diyelim iyi olalim icin.... Emily nedenini sen bil yeter... Nazan Eren ve birce her zamanki sebepten dolayi, efendilikleri icin... Gülsün ve gece yagmuru... genelde blog bölümünde oldugum icin siirlerini takip ediorum ve bu yüzden Erbay a, asiklar atisio topicini hic basi bos birakmadigi icin dipnot idealleri icin Gloria.. hic tanimiorum ama avatara bayildim aklima geldikce eklicem... ama simdilik bu kadar... ve ben resim mesim yükleme isini pek beceremiom, benim cloverlerle idare ediin e mi.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 kimleri görüyorum sağol ablacım sen gelde biraz da senle atışalım şu topicte... uzun zamandır görünmez acep neden gelmiyor şu bizim ablamız alaturca ne kadar içsem gaz yapmıyor cola turca..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gloria.. hic tanimiorum ama avatara bayildim aklima geldikce eklicem... ama simdilik bu kadar... ve ben resim mesim yükleme isini pek beceremiom, benim cloverlerle idare ediin e mi.... teşekkür ederimmm ala turcacıgım ayrıca o senin cocugun mu demediğin için de teşekkür ediyorum anlata anlata dilimde tuy bitti saolll bu arada o benim yegenimmmm optummm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gülsün ve gece yagmuru... genelde blog bölümünde oldugum icin siirlerini takip ediorum ve bu yüzden cokkk tsk,ederim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 off Erbay, dörtlük yine dehset olmus.. tüm taslar yerini bulmus... birgün belki atisiriz seninle de... belki temelli dönerim günün birinde... Gloria.... iyiki sormamisim, tam dilimin ucundaydi .. Gülsün rica ederim, ne demek... bak ben biliodum birilerini unuttugumu... yine forumun arka bahcesinde Erdal Aktas diye bi abimizin cok hoc bir blogu var, okumaktan cok zevk aldigim ona da bi clover sey ettirem dedim.. birde sayman 22 sessizligi icin.... döncem yine Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 .....emily'e gelsin.......bir konuda cvp vermekte geç kalmıştım çok güzel bi cvp yazmış yüreğine sağlık canım........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Vişnem Erbay Birce Gece Yağmuru & Mine Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Çiçek almadığımız ileti yoktu zamanında ) Pabucumuzmu dama atıldıııııı, yoksa bir çiçek kadar değerimiz kalmadımı.. (özellikle eskiler..!!) Bu arada link vermeme gerek yok bütün çiçekler bütün foruma gelsin.. Sevgiler.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yumote & Sardunyam Aysum Sedelina Aça Kralx Arman İsmi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarıma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Teşekkür ederim.. Bİr yerde avatarına not vermiştim Natalia.. 25 ti sanırım şimdi 100 oldu.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 tsk,ederim cilekim kralx.se Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Teşekkürler Gülsün.. Biraz çiçek dilendim gibi oldu ama neyyyyyyyysehh.. )) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Rica ederim ne dimek Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Erbay teşekkür ederim çekirge....pekte büyükmüş bunlarda sana... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Bende tsk ederim Oynakbeyim. Benim çiçeklerde pek çokmuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gülsün ve gece yagmuru... genelde blog bölümünde oldugum icin siirlerini takip ediorum ve bu yüzden Çok tşk ederim Gece Yağmuru & Mine Tşk ederim tatlım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Kankime,Ece ablama,Angel ablama,Açama,Gülsünüme,Güzelyazıma,Natalıama,Sedelinama,Sardunyama,Yumote,Serenadem,Suhedam,Gloria,Meydünüme Focal,Erbay,İlbey abim,Sayman abi,Azizil,Taş Yürekli,Golgi,Taurus,DİPNOT,Erkan05 Ve İsmini yazmayı unuttuğum forumdaşlarım için teşekkür ederim canımsın geceyağmurum, nataliam ve armance sizleri seviyorum iyiki varolmuşsunuz bu da benden size... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Tşk ederim Sardunyam Sende iyiki varsın Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 dipnot idealleri icin Çok teşekür ederim sevgili alaTurka... Bu sizin için... . . Ve Bu da tüm forumdaki arkadaşlarım için... . . Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Bizde sizi gerçekten çok seviyoruz... Lütfedip bir çiçeğimiz kabul edermisiniz?... Sevgiyle kalın... . . DİPNOT çok teşekkür ederim , tabiiki kabul ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 benı seven herkese,kalbimi verıyorum(çaktırmayın çiçek bulamadım ondan) teşekkür ederiz sedoş mineuma , gösterdiğiniz ilgiye ve arkadaşlığa , sevenlere ve sevmeyenlerede çok teşekkürler , hepinizi çok seviyorum teşekkürler paula mineu teşekkürler sardunyam Kankime,Ece ablama,Angel ablama,Açama,Gülsünüme,Güzelyazıma,Natalıama,Sedelinama,Sardunyama,Yumote,Serenadem,Suhedam,Gloria,Meydünüme canım kankim saolasın Gece Yağmuru & Mine toprağım teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.