Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Buda benden tüm çocuklara ....,, LUCİFER kendimi bısdık yerine koydum ve kabul ettim gitti sağolasın(zorla oldu biyas ama olsun ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 tuh yaaa bak herkese cıcek vercektım cıcekler bıtmıs. bundan sonra pırınc gıbı bende stok yapacam... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 anne olmasam da alayım,belki uğur getırır de anne aday adayı felan olurum bir ümit.. bakma güldüğüme içim kan ağlıyo dermişim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Çok teşekkürler TAURUSMUTİS............(aldım gitti bile ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Rica ederim hanımlar.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 ''Ben de geldim'' diyenlere bu çiçeğim.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 ''Ben de geldim'' diyenlere bu çiçeğim.. bunu da ben alıyorum ve teşekkür ediyorum çok güzel cünkü. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Rica ederim,al tabi ki.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 taurusmutıs ya valla o kadar guzel cıcekler gonderıyorsun kı hepsını masaustu yapmak ıcın bılgısayarıma kaydedıyorum gercekten. tesekkurler... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Rica ederim yaw.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Ne o bol bol çiçek dağıtıyorsun galiba? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Hiçte değil..Arada bir veriyorum işte..MEsela bunu gibi..Bu çiçek sana Mantıcım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Bu arada;O gördüğün çiçeği ben büyüttüm ve kendim fotoğrafladım.. Bursercan;Madem masaüstü yapıyorsun,bu çiçek tam boyutlu yüklendi.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Hiçte değil..Arada bir veriyorum işte..MEsela bunu gibi..Bu çiçek sana Mantıcım.. Evet işte budur Ne öyle herkes almış kabul etmiş.. Benim çiçeğim özel olmalı işte böyle çok teşekkürler mantıcım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Rica ederim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 ''Ben de geldim'' diyenlere bu çiçeğim.. Ben geldim demedim aldım ben ama hemen gidip ben geldim diyeceğim söz Çok güzelmiş teşekkürler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 ne zaman geleceksin canem bak bu frozen başımın etini yidi gel artık kurtar beni hele o diloş gözüme hiç gözükmesin çiçek verenlere teşekkür ederiz kibarlık edelum Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Tek tek şuna diye belirtmek istemiyorum beni seven herkese gelsin işte Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Siyah gül veya siyah lale..............isteyene gelsin.............(öncelikle kendime)) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Hiç üşenmeyip tüm içtenligi ile bana mesaj ile resim olayını bıkmadan yazıp dene diye ugraşan sevgili FREYJA'yaya SAĞOL..............birde bu satte aynı çabayı gösteren EGZO ya........................... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Hiç üşenmeyip tüm içtenligi ile bana mesaj ile resim olayını bıkmadan yazıp dene diye ugraşan sevgili FREYJA'yaya SAĞOL..............birde bu satte aynı çabayı gösteren EGZO ya........................... Çok şükürrrrrrrrr Hemen alıyorum hemennnn,ellerine ve yüreğine sağlık çiçekler çok güzel Yayamaz Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Sevgili RADYA ya.............................. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Sevgili RADYA ya.............................. Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yayamaz bişey itiraf edeyim mi Sen aslında sabah ki çiçeği Freyja'yla Egzo'ya vermişsin Ben vallahi sevincimden dikkatli okumamışım ha Olsunnnn......Demi Bu da senin için Yayamazcım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.