Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl bu bana nasip olmucak mı yoksam yoksam tüm hayallerim yıkılacak mı haydi bu son şansım
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl Artık sadece fotoğrafını kendi çektiğim çiçekleri vericem.. Kabul eden herkese..
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 17 yıl Taç yaprak nedir? 25 puan Çiçek tohumu taşımada arıların önemi? 12,5 puan Çiçek yiyerek beslenen 13 hayvan yazınız. 35 puan Bir menekşe 12 ytl ise o çiçekçiyi döverken hangi alet edevat kullanılır ? bonus 122222 puan
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 17 yıl taurusmutis : çünkü arkadaş edininmeyi biliyo Sands:komik verdinaz: iyi kalpli nasıl kapl kırdıysa öyle de geri yapıştırıyo :D
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 17 yıl Bu çiçeğimi Tüm site arkadaşlarıma ve 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlerimize veriyorum ,kabul edereseniz tabi. 24 Kasımda giremeye bilirim onun için şimdiden vereyim dedim. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü şimdiden kutlarım http://www.video35.net/video_izle_tLdtjTtTLcQ.html
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Gerçi öğrencilerim olmuştu özel ders olarak ama sınıf olarak ilk deneyimini yaşadığım için sanırım en taze öğretmen benim.. O halde ilk ben alayım çiçeğimi.. Teşekkürler Murti'cim.. Ben 24 Kasım'ı bekliycem ama hazır gelmişken Sedoş'uma hediyesini vereyim..Sadece 2 cm olan bu şirin şey sana Sedoş'cum.. Çok çok sev onu..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Bende bana çiçek vermeyenlere bizzat şahsen kendim adına ve üstüne basa basa teşekkür ediyorum..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl ama şahsıma benimde yok forum adına aldım bende o zaman bende teşekkür etmesem mi
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl bir kişiye versem hadise..üç kişiye versem diğerleri darılır..hepinize birden verdim gitti.. --malesef bi tekte yonca kalmış..bak tek yoncamı size veriyom..değerlidir haa ona göree.. ..
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Başta baş öğretmen Atatürk ve ilkokul öğretmenim Nurhan Başak olmak üzere,tüm öğretmenlerimizin.. ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl çiçeğim gölgede kalmış solmuş... tekrar vereyim dedim..herkese
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.