Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Bu çiçeğim bana çiçek veren tüm arkadaşlarıma ,

tüm annelere ve buraya gelen herkese veriyorum

Gelenler birer tane alabilirler ...!

cicek27qe.jpg

'Murti_San' aldım hiç es geçmiyorum, çok masraflıyım değil mi :lol: çok teşekkürler...

Gönderi tarihi:

canımm benimmm cok teşekkur ederimm... boyle içim bi hoş oldu özlemişim seni... :wub:

yaaa alemsin sen haa :w00t: ... cok teşekkür ediyorum güzel lalen için.. :hug:

bu çiçekleri de tüm annelere ve anne adaylarına hediye ediyorum... anneler gununuz kutlu olsun, cennetin güzel çiçekleri :clover:

pink_lady3_lrg.jpg

428327009e23443d4a7ix9.jpg

[color="#9932CC"]Duygusal arkadaşım, teşekkürlerimle birlikte öpüldün..[/color]

Gönderi tarihi:

k28pvyi3ex3.jpg

Öncelikle çok kısıtlı bir zaman diliminde olduğum için arkadaşlara hep birlikte teşekkür edeyim dedim ama baktım ki tüm arkadaşlar özel ve çiçekleri öyle itina ile seçilmiş öylesine güzel ki, içime sinmedi toparlamak...

Topicde çok yer işgal ettim bunda dolayı ve eğer ki çok dikkat ettiğim halde çiçeğini kaçırdığım arkadaşım olmuşsa bunun için de özürlerimle birlikte yukarıdaki çiçeklerim....Sevgimle kalın....

Gönderi tarihi:
Annem bu iletiyi okumayacak belki ama ben yine de onun için birşeyler söylemek istiyorum...

Her Anneler gününde çaresiz kalıyorum.Çünkü ona ne hediye versem az gelir biliyorum.

Ben ANNEME en baştan mutlu bir hayat vermek isterdim.

Tüm geceleri kaldırır sadece gündüzlere karardım onu.

Tüm kışları bahar yapardım üşümesin diye.

Ve güneşi sadece ona verirdim dünyası hep aydınlık olsun diye....

Her ANNELER GÜNÜNDE omuzlarımda ki ağırlık daha da ağırlaşır benim

Çünkü yaşadığı tüm çilelere bizim için katlandı.

Kötü bir çocukluk geçirdim ben.

Esaretin ve şiddetin egemen olduğu bir evdi.

Belki de dik başlılığım ve asiliğim ondandır...

Başım okşanmadan büyüdüm belki de bu yüzden sevgi arsızı oldum.Katıksız saf sevgi arayışım ondandır belki de...

Canım ANNEM seni çok seviyorum ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN....

Forumda ki tüm Annelerinde ANNELER GÜNÜ kutlu olsun...

Ve bütün annelerin,özellikle şiddet gören tacize uğrayan annelerin,hasta yatan annelerin,eve götüreceği bir lokma ekmeğin

çaresizliğine düşmüş annelerin,kader mahkumu annelerin,bu dünyadan göçmüş annelerin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....

Çiçek veren arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum bir ANNE olarak...

manolya.gif

Yüreği kocaman arkadaşım sevgiyle öpüyorum seni, nerdeyse benim için çok özel olan dostun çiçeğini kaçırıyordum:))

www30if4bl6.jpg

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, gönderdiğiniz çiçekleri kaldırıyorum çünkü fazla geldi, Admin buraya da el atmış...

Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack

Ayyy, güzel yağmurummm :) teşekkür ederimmmmmm :hug:

forumdaki annelere ve forumdakilerin annelerine........

annem için aldım, teşekkür etti

Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarımın erken şampiyonluğunu kutluyorum.. Çiçeğim size ve rekabetin zevkini yaşamamıza olanak veren diğer takımların taraftarlarına..

fenerbahçeli olduğum için alıyorum bunu daaa... Re re re ra ra ra gassaray gassaray KANARYA :w00t: Yazık gassaraylılara geçen yıl, yüzüncü yıllarıydı ama kupayı alamadılar ya ondan diyorum, biz şimdi bu kupayı onların yerine de alırız, üzülmesinlerrr :crying:

Duygusal arkadaşım, teşekkürlerimle birlikte öpüldün..

annelerin en mükemmeli olduğunu biliyorum... Hep böyle kal, bitanem, senden öğrenilecek çok şeyimiz var :hug:

gloria'ya ya.......

adsz25dd3xo1.jpg

bana mıııı? oy oyyy, bak nası sevindirdi gene beni... teşekkür ederim, tatlı insan, reçel gibim hemi de... seni seviyommm beeeeeee :wub:

ŞİMCİİİİ SIRA BANA GELDİ.... ŞÖYLE GÜZELLER GÜZELİ ÇİÇEKLER SEÇCEM SİZİN İÇİN

Önceliği iki tane çiçeğine el koyduğum (ama biri direk bana gönderilmişti), hemi de tıpkı vişne reçeli kadar tatlı bir insan olan Kleo'cuğuma veriyorum... arabanın üstündekiler de, bağajındakiler de hepsi işte hepsi senin, istersen arabayı da alabilirsin, ben süsledim :w00t:

flower_power-folka.jpg

Gecem yağmurum, Sendeki vefaya hayranım ben... Her insanda yoktur bu özellik ki ben de mesela o özelliğe fazlaca sahip olmayanlardanım... Yeri gelir aylarca arayıp sormam sevdiklerimi, bu vefasızlıktandır sanırım, ama onlar ben de asla ölmezler, karşılaştığımız ilk anda kaldığımız yerden devam eder yaşayacaklarımız, bu da sanırım vefadandır... Bilemiyorum işte ben neyim ki acabaaaa... Herneyse bilir misin pembe şebboy, vefakarlığı simgelermiş.... Bu durumda senin için en uygun çiçeğim bu olacak canım arkadaşım...

BleedingHeart.jpg

Sonra bir gün anne olduğumda, anne olunma konusunda en çok özendiğim insan olan İlyadacığıma veriyorum çiçeğimi... Ben de senin gibi bir anne olabilirsem, ne mutlu bana... Kardelen gibisin, benim için... Öylesine nadir, öylesine güzel, öylesine cesaretli, öylesine olağandışı ve mucizevi... Canım Kardelenim benim :hug:

kardelen.JPG

sevgili arkadaşım Tauruscuğuma geldi sıra... Tauruscuğum, senin de babalığına çok özeniyorum ama baba olmam imkansız... O halde babalığına saygı duymaktan başka bir çarem kalmadığını kabul ediyor ve bu güzeller güzeli çiçeği de sana yolluyorum... Yani benim kızımın (kızım olacağını da nerden biliyorsam artık) kayınpederine :w00t: Canımsın arkadaşım... :hug:

fantasybigsc2.jpg

Gönderi tarihi:
Gecem yağmurum, Sendeki vefaya hayranım ben... Her insanda yoktur bu özellik ki ben de mesela o özelliğe fazlaca sahip olmayanlardanım... Yeri gelir aylarca arayıp sormam sevdiklerimi, bu vefasızlıktandır sanırım, ama onlar ben de asla ölmezler, karşılaştığımız ilk anda kaldığımız yerden devam eder yaşayacaklarımız, bu da sanırım vefadandır... Bilemiyorum işte ben neyim ki acabaaaa... Herneyse bilir misin pembe şebboy, vefakarlığı simgelermiş.... Bu durumda senin için en uygun çiçeğim bu olacak canım arkadaşım...

BleedingHeart.jpg

Bende sendeki bu erişilmez zekaya hayranım Gloriam :wub: Tşk ederim çiçek için...

Yüreği güzel Vefalı arkadaşım benim :hug::wub::clover:

Gönderi tarihi:
Bende sendeki bu erişilmez zekaya hayranım Gloriam :wub: Tşk ederim çiçek için...

Yüreği güzel Vefalı arkadaşım benim :hug::wub::clover:

:blushing: utandımm :clover: ben seni seviyom bi deeee... :wub::hug:

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar, gönderdiğiniz çiçekleri kaldırıyorum çünkü fazla geldi, Admin buraya da el atmış...

ŞİMCİİİİ SIRA BANA GELDİ.... ŞÖYLE GÜZELLER GÜZELİ ÇİÇEKLER SEÇCEM SİZİN İÇİN

Önceliği iki tane çiçeğine el koyduğum (ama biri direk bana gönderilmişti), hemi de tıpkı vişne reçeli kadar tatlı bir insan olan Kleo'cuğuma veriyorum... arabanın üstündekiler de, bağajındakiler de hepsi işte hepsi senin, istersen arabayı da alabilirsin, ben süsledim :w00t:

Sonra bir gün anne olduğumda, anne olunma konusunda en çok özendiğim insan olan İlyadacığıma veriyorum çiçeğimi... Ben de senin gibi bir anne olabilirsem, ne mutlu bana... Kardelen gibisin, benim için... Öylesine nadir, öylesine güzel, öylesine cesaretli, öylesine olağandışı ve mucizevi... Canım Kardelenim benim :hug:

kardelen.JPG

sevgili arkadaşım Tauruscuğuma geldi sıra... Tauruscuğum, senin de babalığına çok özeniyorum ama baba olmam imkansız... O halde babalığına saygı duymaktan başka bir çarem kalmadığını kabul ediyor ve bu güzeller güzeli çiçeği de sana yolluyorum... Yani benim kızımın (kızım olacağını da nerden biliyorsam artık) kayınpederine :w00t: Canımsın arkadaşım... :hug:

fantasybigsc2.jpg

gloriam bu kadarını hakettiğimi düşünmüyorum ama yüreğinden geçenler için minnettarın sana canım, ama aslında biliyorum ki yazdıkların evindeki aynandan bize yansıyanlar , öpüyorum bitanem :wub::wub: ....

Kayınpeder konusuna gelince valla çok uyanık olduğunu söyleyebilirim :lol: gördün yakışıklı damat adayını erkenden rezerve yaptın değil m :stuart:

Neyse zaten benimkilere küçük gelir ,ama Allah bağışlasın anne babasına öyle şeker ki Ege...Öptüm onu da.. :wub:

Gönderi tarihi:

Yüreği kocaman arkadaşım sevgiyle öpüyorum seni, nerdeyse benim için çok özel olan dostun çiçeğini kaçırıyordum:))

www30if4bl6.jpg

Canım benim :) Sen buradayken alayım dedim çiçeğimi...

Sen de benim için öle değerlisin ki.Yürek konusuna gelince inan ki senin yanında benimkinin lafı bile olmaz...

Aynı sevgiyle öpüyorum bende seni :wub:

Gönderi tarihi:

Diloşcum çiçeğim senin için güzel arkadaşım.Sonsuz teşekkürler beni çok duygulandırdın dün,çok da memnun ettin :)

Seni hüzünlendirdiğim için beni bağışla lütfen.

Hayata değer katan,yaşanılası kılan senin gibi güzel arkadaşlar :clover:

03218yy.jpg

Gönderi tarihi:
Diloşcum çiçeğim senin için güzel arkadaşım.Sonsuz teşekkürler beni çok duygulandırdın dün,çok da memnun ettin :)

Seni hüzünlendirdiğim için beni bağışla lütfen.

Hayata değer katan,yaşanılası kılan senin gibi güzel arkadaşlar :clover:

03218yy.jpg

canım benim.. :hug: ne demek..içimden döküldü onlar..hatta daha da çoklardı da anca o kadarı dile geldi..beni hüzünlendirmedin..duygulandırdın ki bu genellikle çok hoşuma gider..eğer seni bi parça mutlu edebildiysem ben çok daha mutluyum şimdi.. :sorcerer:

çiçek bir harika..sende öylesin.. :wub:

sana bir çiçek armağan edicem bende..ama elimdekiler sana göre değil..o çiçeği bulur bulmaz haberin olacak..canım arkadaşım.. :hug:

Gönderi tarihi:

uzun bir zamandır çiçek vermiyordum

1a24_b.jpg

bu çiçek gece aplama,mine aplama,sardunya aplama,sedelina aplama,gloria aplama,taurus abime,jön'e,siyahx'e,xlark tades'e, egzorsist'e, murtisan'a,erbay'a,natalie,yumote,paula,gulll,ilyada,keskinkalem,adını sayamadıklarım,foruma yeni gelen benim tanımadığım herkese gelsinnn.....

:sorcerer::sorcerer::sorcerer:

Gönderi tarihi:

1a24_b.jpg

bu çiçek gece aplama,mine aplama,sardunya aplama,sedelina aplama,gloria aplama,taurus abime,jön'e,siyahx'e,xlark tades'e, egzorsist'e, murtisan'a,erbay'a,natalie,yumote,paula,gulll,ilyada,keskinkalem,adını sayamadıklarım,foruma yeni gelen benim tanımadığım herkese gelsinnn.....

e o zaman ilk ben alayım tatlımın çiçeğini çok teşekkür ediyorum açacığım... Bu çiçek de senin..

galleryphotointro.jpg

Gönderi tarihi:

1a24_b.jpg

Çekirgem tşk ederim cnm :hug::clover:

Gönderi tarihi:

rica ederim ni dimek :lol::w00t: bu arada polat ekranlara döndüğüne göre,artık benim olduğunu söylememe gerek yok :getlost:-_-:grin: uzak dur ondaann :devil:

Gönderi tarihi:

Anneler Günü ve sonrasında çiçek veren dostlarım güll, taurus abim, sardunya ablam, sedat abim, ramazan davulcusu, leyla, birce, radya, gloria, sezerayse teyzem, egso, kleo, murti, ilyada ve aça'ya tşk ederim :):clover:

Taurus abimin annesine Allah'tan rahmet dilerim -_-:clover: toprağı bol olsun, nur içinde yatsın...

Gönderi tarihi:

1a24_b.jpg

beyazgulbz3jt5zy7.jpg

çok teşekkürler AÇA, :wub::clover:

Gönderi tarihi:
Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack

149_bbb_101.jpg

Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem,

312_bbb_15%20adet%20gül-75ytl.jpg

İsmini yazmayı unuttuğum ama yüreğimde unutmadığım diğer arkadaşlarıma...

385_bbb_65.JPG

Çiçek veren tüm sevgili Dostlarıma tşk ederim...

dost006.jpg

Bütün cicekler senin olsun Gecenin Yagmuru,

Simdilik bu yoncalarimi kabul ediver...

:clover::clover::clover:

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.