Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 çok teşekkürler buda benden sana gelsin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 çok teşekkürler buda benden sana gelsin teşekkür ederim çok kibarsınız hanımefendi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 evet öyleyim,hatta çok kibar değil çok çok çok kibarım sizde kibar sayılırsınız Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 evet öyleyim,hatta çok kibar değil çok çok çok kibarım sizde kibar sayılırsınız biliyorum söylemene gerek yok Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 niye yoruyorsun o zaman beni Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 niye yoruyorsun o zaman beni zorlamı söylettim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 sen ver bana msn adresini burda konuşamıyom açık açık :w00t: (şaka sakın yanlış anlaşılmasın ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 bu sabah yeni tanıdığım arkadaşlara çiçek vericem(çiçeğim görünüyoo demii) leyla24 ipek kleopatra mosyna dowjones kaan bebeto sıyah x levıathan e manyetık katre e egzorsist lilac Cok tesekkur ederim sedelinacigim..Ben de uc kisiyle sinirli diye veremiyordum.Madem oyle sana ve herkese veriyorum cicek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 bu sabah yeni tanıdığım arkadaşlara çiçek vericem(çiçeğim görünüyoo demii) leyla24 ipek kleopatra mosyna dowjones kaan bebeto sıyah x levıathan e manyetık katre e egzorsist lilac Cok tesekkur ederim sedelinacigim.Ben de uc kisiyle sinirli diye veremiyordum,madem oyle sana ve herkese hizlica cicek veriyorum,sevgilerimle beraber.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gördümki sarı lale verilmeye başlanmış.Sarı lale sadece Gloria'ya,bilmeyenlere duyurulur.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 madem lale veriliyor buda benim ismimi zikreden herkese gelsin o zaman sıralama yapmak istemedim içimden herkese göndermek geçti Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 bu sabah yeni tanıdığım arkadaşlara çiçek vericem(çiçeğim görünüyoo demii) leyla24 ipek kleopatra mosyna dowjones kaan bebeto sıyah x levıathan e manyetık katre e egzorsist lilac sedelina kardeşşş çok sevindimm teşekkürlerrr. bu da benden sana ve tüm arkadaşlara... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize yaaa bu aralar hem çok yoğun,hem hasta hem yastayım onedenle foruma giremıyorum.sevdıklerımı çok özledim.. bana çiçek veren ellere teşekkürlerrrr.. bende vakıt bulmuşken çiçek vereyım dostlarıma..bismillah lıstemde kalabalık haniii paula,erbay,sardunyam,yumote,taurus,glorıa,gecekuşu,arman,güzelyaz,natalıa,gull,bilimselci yamyam,dipnot,jon,geceyağmuru,mıne,tanvakti,sayman22,kralx,aça,celine,frozen, fıgaro,yeşim,sessızlığin kızı,murtı san,cerenımoo,gülsün,suheda,berceste,eren,adrenalin,taş yürekli,the boss (amaninnn tüm forum deseymişim bari,çiçeğe yer kalmicek) harf sırası değil bilimselcininki gibi,benımki kafadan sıra oluyor gülsünüm ve sedoşummm çok teşekkür ederim canlarım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 herkesin ismini tek tek yazmak istedim, ama isteyen herkes payına düşeni alsın bu çiçekten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 herkesin ismini tek tek yazmak istedim, ama isteyen herkes payına düşeni alsın bu çiçekten Güllerden birini ben aldım.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 herkesin ismini tek tek yazmak istedim, ama isteyen herkes payına düşeni alsın bu çiçekten tamam ozaman benim payıma hepsi düşüyo ben alıyorum hepsini Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Hadi başlıkta yazıldığı gibi bu sefer 3 kişiye vereyim çiçeğimi.. İlk çiçeğim sevgili Gloria'ya.. İkincisi güzel gelinim Mine'ciğime.. Üçüncü lale ise Gece'me Yağmuru'ma.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Güllerden birini ben aldım. Teşekkür ederim.. al tabe tauruscum bişey değil tamam ozaman benim payıma hepsi düşüyo ben alıyorum hepsini yengemize götürmek için alıyosan siyah amcam ben sana daha afilli bi çiçek gönderem İkincisi güzel gelinim Mine'ciğime.. tşk ederim tauruscum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Üçüncü lale ise Gece'me Yağmuru'ma.. Çok tşk ederim abicim Ellerine sağlık :flowers: Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Bu çiçekleri yalnız ve sadece LilaC'a veriyorum... Çünkü: 1- Beni bu forumla o tanıştırdı, 2- Çok iyi birisi, 3- İçimden geldi... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Hadi başlıkta yazıldığı gibi bu sefer 3 kişiye vereyim çiçeğimi.. İlk çiçeğim sevgili Gloria'ya.. teşekkür ederim canım arkadaşım... Çok teşekkür ederim Bu çiçeklerden benden sana gelsin olur mu? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 bu gülü kabul eden herkese veriyorum ... gönül bahçemden .... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Bu çiçeğim öncelikle yumoteciğime veriyorum paulacığıma ,mineucum,sardunyacım,LilaCım,aysum,taurus,kralx,sessizliğin_kızı,natalia, şimdilik aklıma gelenlere ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda kendileri alabilirler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.