Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben yarın burdayım da olmayanlar için kutladım :sorcerer: Belki de yokum :shifty:

Gönderi tarihi:

Açacım ben de yarın yokum belki öbürgünde olmayacağım belki de artık hiç olmayacağım. :D:unsure:

o yüzden hepinizin bütün media ailesinin adminin, couldun bütün arkadaşların Bayramı kutlu olsun. Allah tekrarına kavuşmayı nasip etsin. :) İYİ BAYRAMLAR

iek12he3.jpg

kr71zl9.jpg

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm <_<:D ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu :D

1al3.jpg

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu :D

1al3.jpg

ayy canım benim.... :wub: bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... :clover::clover::clover:

teşekkür ederim..... :wub:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu

ayy canım benim.... :wub: bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... :clover:

teşekkür ederim..... :wub:

İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım..:clover: Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. :wub:

bettyboopqk9.jpg

Gönderi tarihi:

Aileye dahil olduğunuzun farkında olmanızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim..;):clover:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm <_<:D ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya :wub: Unuttuklarım varsa kusura bakmasın :sweatingbullets: Özlemediğim anlamına gelmes bu :D

1al3.jpg

Çiçekleri kulise gönder -_-:lol:

Çok şekersin canım benim... :wub:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

1al3.jpg

canım kusenciğim :wub: ben de seni çok ösledim tatlımmmmm seni çok seviyommm teşekkür ederim öptümmmmmmmmm :hug:

İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım..:clover: Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. :wub:

bettyboopqk9.jpg

dedecim ben de seni seviyorum :flowers: gracias

Gönderi tarihi:

Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum.

Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada .

Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir.

İlk alan ben olayım hadi..;) Teşekkürler dostum..:clover:

Gönderi tarihi:

bettyboopqk9.jpg

Ay benim bitaneeem :hug::wub:

Çiçekleri kulise gönder -_-:lol:

Hadi ordan edepsis :grin::wub:

Gönderi tarihi:

512vx1et.gif

bu sadece bana

Bencil <_<:lol::wub:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya

kıs nerde gördün sen beni :unsure::stuart::wub:

İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin..

Tşk ederim Tarus abi ;):clover:

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya , Unuttuklarım varsa kusura bakmasın, Özlemediğim anlamına gelmes bu

toprağım bende seni seviyorum kıss ;):D:wub:

Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum.

Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada .

Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir.

bu çiçekden bende alıyorum murticim ;):) tşkler :clover:

Gönderi tarihi:

2004210990142295143_rs.jpg

Bugün çiçeğim sadece romantik şovalyeye...

Sevgi ve saygılarımızla...

2003708853258961577_rs.jpg

Gönderi tarihi:

Öslediklerim;

1al3.jpg

ahh canım bende seni özledim kıss tatlı şey :wub::clover:

Gönderi tarihi:

natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize :)

638226065cs7.gif 329004553xk9.gif 638226065wj1.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.