Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Ben yarın burdayım da olmayanlar için kutladım Belki de yokum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 tüm arkadaslara bayraminiz kutlu olsun Seninde bayramın kutlu olsun.teşekkürler. Tüm siteye iyi bayramlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Açacım ben de yarın yokum belki öbürgünde olmayacağım belki de artık hiç olmayacağım. o yüzden hepinizin bütün media ailesinin adminin, couldun bütün arkadaşların Bayramı kutlu olsun. Allah tekrarına kavuşmayı nasip etsin. İYİ BAYRAMLAR Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Şeker Gibi Bir Bayram Diliyorum Herkese.. Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Güm Güm Bede Güm Güm.. Davulumun ipi kaytan, Kalmadı sırtıma mintan, Virin ağalar bahşişim, Alayım sırtıma mintan.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 KİSEYİ TANIMIYORUM Kİ KİME ÇİÇEK VERECEM Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu ayy canım benim.... bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... teşekkür ederim..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu ayy canım benim.... bende çook özledim özellikle de seni,gloriayı,dedemi,sedoşu ve celini...canlarım benim kocaman öptüm hepinizi... teşekkür ederim..... İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 teşekkür ederis tauruscum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Aileye dahil olduğunuzun farkında olmanızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 nasıl farkında olmam tauruscum bu kadar güzel, eğlenceli ve şen şakrak bir aileye mensup olunurda farkında olunmaz mı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu Çiçekleri kulise gönder Çok şekersin canım benim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu canım kusenciğim ben de seni çok ösledim tatlımmmmm seni çok seviyommm teşekkür ederim öptümmmmmmmmm İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. dedecim ben de seni seviyorum gracias Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 herkese slm olsun....herkes beni unutmuştur ama ben tüm form arkadaşlarıma binlerce çiçek veriyorum.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum. Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada . Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum. Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada . Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir. İlk alan ben olayım hadi.. Teşekkürler dostum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 aldım murticim ihtiyacım da vardı zaten çok teşekkür ederim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. Ay benim bitaneeem Çiçekleri kulise gönder Hadi ordan edepsis Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 bu sadece bana Bencil Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya kıs nerde gördün sen beni İşte benim canlarım,işte bana kendimi özel hissettiren torunlarım.. Sizi,diğer torunumu ve ailemi seviyorum.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Bu çiçek öncelikle size ve tüm aileye gelsin.. Tşk ederim Tarus abi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya , Unuttuklarım varsa kusura bakmasın, Özlemediğim anlamına gelmes bu toprağım bende seni seviyorum kıss Arakadaşlar tüm site arkadaşlarıma bu çiçeği veriyorum. Ne zamandır göremediğim arkadaşlarımada . Tüm Siteye İsteyen herkes alabilir. bu çiçekden bende alıyorum murticim tşkler Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Bugün çiçeğim sadece romantik şovalyeye... Sevgi ve saygılarımızla... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu ahh canım bende seni özledim kıss tatlı şey Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.