Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 siyahx e gelsin bu çiçek şatosunda ağırladığı için keskinkalem sana yazık buda sana gelsin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 siyahx e gelsin bu çiçek şatosunda ağırladığı için keskinkalem sana yazık buda sana gelsin teşekkürler ama şatomuz yıkıldı sizlere ömür buda benden sana gelsin Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 hayırdır siyahx belediyemi yıktı kaçakmıydı şaton yoksa olsun unakıtan bakanımız gibi yerine 3 tane yaptırırsın. çiçeğine teşekkürler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 hayırdır siyahx belediyemi yıktı kaçakmıydı şaton yoksa olsun unakıtan bakanımız gibi yerine 3 tane yaptırırsın. çiçeğine teşekkürler biraz olay unutulsun yapıcam çaktırma Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 ay merak ettim doğrusu ne olayı oldu ki şatoda hayaletmi vardı kendine iyi bak siyahx önce senin sonra tüm forumun bayramını şimdiden kutlarım bayramdan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın Allah'a emanet Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 mosyna çok mutlu oldum yavvvv teşekkürler...al bu da san o zaman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 dini topiclerde kutlamıştım kadir gecenizi... bu çiçekler 4 kişiye sedelina, gloria, xlark tades ve figgarocum o çiçek değil yaw yaprak değil mi Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 mosyna,sedelina :clover: sedelina aça Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 samimi sevenlere yapmacık sevenelerede her zamanki gibi FUŞKİ.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 erbayıma uy tatlum benummm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 dini topiclerde kutlamıştım kadir gecenizi... bu çiçekler 4 kişiye sedelina, gloria, xlark tades ve figgarocum teşekkür ederim tatlımmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 o çiçek değil yaw yaprak değil mi yaww kızım bunlar yonca ya uğur getirsin diye sonra dört yapraklı yonca bulucam diye kara kara düşünme bak ben sana yolladım bir tane, diğerlerine sulanma bir tanesi senin... teşekkür ederim tatlımmmmm rica ederim tatlımmmmmmmmm bunlarda forumun erkeklerine ve kadınlarına gelsin... mutlu olun ve mutlu kalın... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 tüm arkadaslara bayraminiz kutlu olsun Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 yahu bayram yarın değil mi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Evet kedicim ama son 3-4 gündür arkadaşlar kutluyorlar.Hani giden falan olur diye.. Biz yarın kutlaşırız.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 benimkini yarın kutlayın anacım,ben arefeden bayram tebriği almıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Kız ööle deme,Gülsün ve Levi'ye teşekkür ediyorum.Belliki yarın yoklar.İyi bayramlar ikisine de.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 kıss iki şaka yaptırmadın yani arkadaşlar çok mersi sizlerede hayırlı,sağlıklı,mutlu bayramlar,öpüyorum kocaman kocaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.