Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif

Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ...

Gönderi tarihi:

Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ...

:blink::wacko:

teşekkür ederim natali.. :blushing::D:hug:

Gönderi tarihi:

Aldıııım natim :hug: yalnıs bişeye takıldım yaf -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Beni de unutmamış :wub:

Ben de :clover::clover::clover: üç çiçeğimi birden sana veriyorum...

Sevgiyle kal...

Gönderi tarihi:

Aldıııım natim :hug: yalnıs bişeye takıldım yaf -_-:lol:

Neye takıldığını biliyorum... :D Ay sen şimdi beni de tanımamışsındır..:blink: nickten dolayı..:D

Gönderi tarihi:
Neye takıldığını biliyorum... Ay sen şimdi beni de tanımamışsındır.. nickten dolayı..

yoooo :lol: yeşilll yeşilll ;) Biliyor musun :blink:

Gönderi tarihi:

yoooo :lol: yeşilll yeşilll ;) Biliyor musun :blink:

efettttttt yeşil formalı olan benim..-_-;):P neyi biliyormuyum..:huh:

Gönderi tarihi:

sağol... -_-

Gönderi tarihi:
efettttttt yeşil formalı olan benim..

Yeşil forma :lol:

Gönderi tarihi:

kıs yoksa sesi az çıkan mı bendim..

erbaya sormalı..

Vala gürültüde anlayamamıştım :D

Gönderi tarihi:

yok ben seni tuttuğum için biliyorum yeşil forma sensin.... :sorcerer:

Heyyyy yavrum beeeaaa... :lol::sorcerer:

yeşil formalı da olduk iyimi.. :P

eeeeee kaç kaç bitmişti maç.. :unsure::lol:

Gönderi tarihi:
yeşil formalı da olduk iyimi..

eeeeee kaç kaç bitmişti maç..

Hakem kazandı :P

Gönderi tarihi:

Heyyyy yavrum beeeaaa... :lol::sorcerer:

yeşil formalı da olduk iyimi.. :P

eeeeee kaç kaç bitmişti maç.. :unsure::lol:

bu maçta kazanan olmadı...

Gönderi tarihi:

yalnıs bişeye takıldım yaf

Neye takıldıgını biliorum.. Görüşünce izah ederim -_-:wub:

sağol... -_-

Ne bu trip şimdi :unsure:

Hakem kazandı

Muhahahha :lol::lol:

Rica ederim arkadaşlar :P

Tsk ederim Sanemavi :clover:

Gönderi tarihi:

Bu zamana kadar forumun bu başlığında bana çiçek vermiş bütün arkadaşlarıma gönderiyorum bu güzel şeyleriiii :)

hong_kong01_038_1.jpg

Gönderi tarihi:

cnmcım çok teşekkür ederim :wub::hug::flowers:

Bu zamana kadar forumun bu başlığında bana çiçek vermiş bütün arkadaşlarıma gönderiyorum bu güzel şeyleriiii :)

hong_kong01_038_1.jpg

gloriacım :hug: ben de aldım kabul ettim mis kokulu çiçeklerinden :wub: çok teşekkür ederim :flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.