Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... teşekkür ederim natali.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Aldıııım natim yalnıs bişeye takıldım yaf Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... Beni de unutmamış Ben de üç çiçeğimi birden sana veriyorum... Sevgiyle kal... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Aldıııım natim yalnıs bişeye takıldım yaf Neye takıldığını biliyorum... Ay sen şimdi beni de tanımamışsındır.. nickten dolayı.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Neye takıldığını biliyorum... Ay sen şimdi beni de tanımamışsındır.. nickten dolayı.. yoooo yeşilll yeşilll Biliyor musun Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yoooo yeşilll yeşilll Biliyor musun efettttttt yeşil formalı olan benim.. neyi biliyormuyum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... sağol... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 efettttttt yeşil formalı olan benim.. Yeşil forma Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yeşil forma kıs yoksa sesi az çıkan mı bendim.. erbaya sormalı.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıs yoksa sesi az çıkan mı bendim.. erbaya sormalı.. yok ben seni tuttuğum için biliyorum yeşil forma sensin.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıs yoksa sesi az çıkan mı bendim.. erbaya sormalı.. Vala gürültüde anlayamamıştım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yok ben seni tuttuğum için biliyorum yeşil forma sensin.... Heyyyy yavrum beeeaaa... yeşil formalı da olduk iyimi.. eeeeee kaç kaç bitmişti maç.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yeşil formalı da olduk iyimi.. eeeeee kaç kaç bitmişti maç.. Hakem kazandı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Heyyyy yavrum beeeaaa... yeşil formalı da olduk iyimi.. eeeeee kaç kaç bitmişti maç.. bu maçta kazanan olmadı... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bu maçta kazanan olmadı... Neyse bir sonraki maça artık erbay.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yalnıs bişeye takıldım yaf Neye takıldıgını biliorum.. Görüşünce izah ederim sağol... Ne bu trip şimdi Hakem kazandı Muhahahha Rica ederim arkadaşlar Tsk ederim Sanemavi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Murtisan * Nati * çiçek için teşekkürler .Benide unutmadığından dolayı sağol....! Bir çiçekte benden sana .. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Tsk ederim Murti Saolasın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Bu zamana kadar forumun bu başlığında bana çiçek vermiş bütün arkadaşlarıma gönderiyorum bu güzel şeyleriiii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gloria Bende alabilirmiyim bu güzel çiçeklerden Teşekkür ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... cnmcım çok teşekkür ederim Bu zamana kadar forumun bu başlığında bana çiçek vermiş bütün arkadaşlarıma gönderiyorum bu güzel şeyleriiii gloriacım ben de aldım kabul ettim mis kokulu çiçeklerinden çok teşekkür ederim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 naticimm sen cansın ya.....tşk.ediyom.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.