Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere teşekkürler gülsünüm sen de saolasın keşke daha sık gelebilsen seni çok seviyorum canımmm sevgiler Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere Gülsüncüm çok teşekkür ederim cnm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere canım benim çokkk teşekkürler bende seni çok özledim gel artık tatlım yaa hiç olmazsa arada uğra ben iyiyim de bari canım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bi çiçek=natalia ya çok konuşuyo susmuyo.... birisi= geceme ona bayılıyom biri de taurusa çok zekice cvplar veriyorrr güle güle koklayın e mi? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere sağol tatlım,nerelerdesın..epeydır bılgısayar başında hortleyemıyoz..o korkunç ve ekrandan fırlayan resımnlerı özledık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bi çiçek=natalia ya çok konuşuyo susmuyo.... birisi= geceme ona bayılıyom biri de taurusa çok zekice cvplar veriyorrr güle güle koklayın e mi? Teşekkür ederim Prenses.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk-ediyorum vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri Natalie Tag bebegim , erbay yaprak sarmasi afiyet olsin , Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, bendende sizlere Tşk ederim Gülsünüm...Öslettin kendini bi çiçek=natalia ya çok konuşuyo susmuyo.... birisi= geceme ona bayılıyom biri de taurusa çok zekice cvplar veriyorrr güle güle koklayın e mi? Tşk ederim Prensesim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gece Yağmurum içimden geldi ben sana veriyorum bugün çiçeklerimden birini... Seni çok seviyorum canımmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 İkinci çiçeğimmmm TAURUS'a.. Taurus sen benim canımmmmm arkadaşımsınnnnnnnn... İyi ki de varsın (çiçek gönderemiyorum bu PC'den artık sözüm olsun) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Üçüncü çiçeğim iseeeee SEDOŞ'uma şartlar ne olursa olsunn hep dostum olarak kalmanı istiyorum.. Ben senin sıcakkanlılığını seviyorumm yaaaaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gece Yağmurum içimden geldi ben sana veriyorum bugün çiçeklerimden birini... Seni çok seviyorum canımmmmmmmmmmmmmm Canımsın Gloriam lalerimin en güzeli Çok tşk ederim , bende seni çok seviyorum Bunlarda senin için tatlım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Canımsın Gloriam lalerimin en güzeli Çok tşk ederim , bende seni çok seviyorum Bunlarda senin için tatlım çokkk güzeller teşekküüürrr ederimmmm Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 sabahımı şenlendiren glori ablama, babama ve yağmur ablama.. (hadi söleyin bakim ortadaki kimin olsun.. ) Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 teşekkür ederim gülsün çiçek verenlerin çok olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 İkinci çiçeğimmmm TAURUS'a.. Taurus sen benim canımmmmm arkadaşımsınnnnnnnn... İyi ki de varsın (çiçek gönderemiyorum bu PC'den artık sözüm olsun) Teşekkür ederim Gloria'cığım.Bu da benden sana.. sabahımı şenlendiren glori ablama, babama ve yağmur ablama.. (hadi söleyin bakim ortadaki kimin olsun.. ) Ortadakini aldım.. Teşekkür ederim kızım.Bu da senin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Teşekkür ederim Gloria'cığım.Bu da benden sana.. Ortadakini aldım.. Teşekkür ederim kızım.Bu da senin.. yaaa ortadakini ben alcaktımmmm neyse o zaman ben soldakini alayım teşekkür eerim yeşimcimmm Taurus sana da çok teşekkürm ederim laleler için yaaa masam ne güzel yine lalelerle dolduuu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 yaaa ortadakini ben alcaktımmmm neyse o zaman ben soldakini alayım teşekkür eerim yeşimcimmm Taurus sana da çok teşekkürm ederim laleler için yaaa masam ne güzel yine lalelerle dolduuu Olmaaaz..Ortadaki ben olucamki bi yanımda Gloria bi yanımda Yağmur olsun.Melekler beni korusun.. Yağmur;Bu çiçeğimde sana ve kankine.Mine'ye selam söyle.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Hepinizi çok seviyorum...inanın.. Teşekkür ederim babacım..çiçek çok güzel.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 canım biz de seni çok seviyoruzzzzz... Hep güzel ve mutlu kal ve seni hiçbir şeyin üzmesine izin verme oldu mu?... Taurus tamam ben dusunememişim pardon... Ben solundayım o zaman haaaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Birini hircin a veriyorum,hem güzel konuşuyor hemde gidiyormuş İkincisini Diloş arkadaşımıza veriyorum maşallah çene kapanmıyor Üçüncüyü de Natalie veriyorum,elektrik saçtığı için LEVİ!!!! Çiçek için teşekkür ederim de ileti sayısına bakarsak kimin çenesinin daha çok işlediği ortaya çıkıyor bence Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 canım biz de seni çok seviyoruzzzzz... Hep güzel ve mutlu kal ve seni hiçbir şeyin üzmesine izin verme oldu mu?... Taurus tamam ben dusunememişim pardon... Ben solundayım o zaman haaaa Benim iznime baksa olacak ama izin isteyen yok ki kafayı bozmak için.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bi çiçek=natalia ya çok konuşuyo susmuyo.... birisi= geceme ona bayılıyom biri de taurusa çok zekice cvplar veriyorrr güle güle koklayın e mi? Konuştugum için çiçek aldım ilginç Tsk ederim prenses Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 LEVİ!!!! Çiçek için teşekkür ederim de ileti sayısına bakarsak kimin çenesinin daha çok işlediği ortaya çıkıyor bence Yok öyle bi şey İleti sayısı çok ama cevaplar kısa Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 1.çiçeğim sevgili oliviaya 2.çiçeğim sevgili prensese 3.çiçeğim kimseye kusura bakmayın çiçekler biras küçük. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 1.çiçeğim sevgili oliviaya 2.çiçeğim sevgili prensese 3.çiçeğim kimseye kusura bakmayın çiçekler biras küçük. Teşekkür ederim arkadaşım.. Bence çiçeklerin boyutu gayet normal.. (psikolog gibim konuştum sanki.. ) Bu çiçek de foruma geri döndüğün için.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.