Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bana cicek veren herkese tsk-ediyorum :) vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri :wub: Natalie Tag bebegim :P:clover: erbay yaprak sarmasi afiyet olsin :P Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, :clover:

bendende sizlere :clover:

teşekkürler gülsünüm sen de saolasın keşke daha sık gelebilsen

seni çok seviyorum canımmm sevgiler :)

Gönderi tarihi:
bana cicek veren herkese tsk-ediyorum :) vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri :wub: Natalie Tag bebegim :P:clover: erbay yaprak sarmasi afiyet olsin :P Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, :clover:

Gülsüncüm çok teşekkür ederim cnm :hug::clover:

Gönderi tarihi:

bana cicek veren herkese tsk-ediyorum :) vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri :wub: Natalie Tag bebegim :P:clover: erbay yaprak sarmasi afiyet olsin Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal,

bendende sizlere

canım benim çokkk teşekkürler :clover: bende seni çok özledim gel artık tatlım yaa :wub: hiç olmazsa arada uğra ben iyiyim de bari canım :wub::clover:

Gönderi tarihi:

sağol tatlım,nerelerdesın..epeydır bılgısayar başında hortleyemıyoz..o korkunç ve ekrandan fırlayan resımnlerı özledık :D

Gönderi tarihi:

bi çiçek=natalia ya çok konuşuyo susmuyo....

birisi= geceme ona bayılıyom

biri de taurusa çok zekice cvplar veriyorrr

güle güle koklayın e mi?

Teşekkür ederim Prenses.. :clover:

Gönderi tarihi:

bana cicek veren herkese tsk-ediyorum :) vaktim olmadigi icin foruma gelemiyorum cok özzzledim sizleri :wub: Natalie Tag bebegim , erbay yaprak sarmasi afiyet olsin , Eren senide cok özledim ,yagmur ,mine, focal, aca ,aysun, guzelyaz tasyurekli Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria ,Tan vakti , Paula , Lilac , Arman, Birce. ömer,marti name, jön, sewal, :clover:

bendende sizlere

Tşk ederim Gülsünüm...Öslettin kendini :wub:

güle güle koklayın e mi?

Tşk ederim Prensesim ;):clover:

Gönderi tarihi:

Gece Yağmurum içimden geldi ben sana veriyorum bugün çiçeklerimden birini... Seni çok seviyorum canımmmmmmmmmmmmmm

:)

Gönderi tarihi:

İkinci çiçeğimmmm TAURUS'a.. Taurus sen benim canımmmmm arkadaşımsınnnnnnnn... İyi ki de varsın :)

(çiçek gönderemiyorum bu PC'den artık sözüm olsun)

Gönderi tarihi:

Üçüncü çiçeğim iseeeee SEDOŞ'uma şartlar ne olursa olsunn hep dostum olarak kalmanı istiyorum.. Ben senin sıcakkanlılığını seviyorumm yaaaaaa

Gönderi tarihi:

Gece Yağmurum içimden geldi ben sana veriyorum bugün çiçeklerimden birini... Seni çok seviyorum canımmmmmmmmmmmmmm

:)

Canımsın Gloriam lalerimin en güzeli :hug: Çok tşk ederim , bende seni çok seviyorum :wub:

Bunlarda senin için tatlım ;)

96644(1).jpg

Gönderi tarihi:

Canımsın Gloriam lalerimin en güzeli :hug: Çok tşk ederim , bende seni çok seviyorum :wub:

Bunlarda senin için tatlım ;)

96644(1).jpg

çokkk güzeller teşekküüürrr ederimmmm :)

Gönderi tarihi:

sabahımı şenlendiren glori ablama, babama ve yağmur ablama..;) (hadi söleyin bakim ortadaki kimin olsun..:w00t: )

redflowerscrystalvaseskg2.gif

Gönderi tarihi:

İkinci çiçeğimmmm TAURUS'a.. Taurus sen benim canımmmmm arkadaşımsınnnnnnnn... İyi ki de varsın :)

(çiçek gönderemiyorum bu PC'den artık sözüm olsun)

Teşekkür ederim Gloria'cığım.Bu da benden sana..

0313060528184434smxa6.jpg

sabahımı şenlendiren glori ablama, babama ve yağmur ablama..;) (hadi söleyin bakim ortadaki kimin olsun..:w00t: )

redflowerscrystalvaseskg2.gif

Ortadakini aldım..:) Teşekkür ederim kızım.Bu da senin..

44443923hrcmuophkb0.jpg

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim Gloria'cığım.Bu da benden sana..

0313060528184434smxa6.jpg

Ortadakini aldım..:) Teşekkür ederim kızım.Bu da senin..

44443923hrcmuophkb0.jpg

yaaa ortadakini ben alcaktımmmm :( neyse o zaman ben soldakini alayım :) teşekkür eerim yeşimcimmm :) Taurus sana da çok teşekkürm ederim laleler için yaaa masam ne güzel yine lalelerle dolduuu :)

Gönderi tarihi:

yaaa ortadakini ben alcaktımmmm :( neyse o zaman ben soldakini alayım :) teşekkür eerim yeşimcimmm :) Taurus sana da çok teşekkürm ederim laleler için yaaa masam ne güzel yine lalelerle dolduuu :)

Olmaaaz..Ortadaki ben olucamki bi yanımda Gloria bi yanımda Yağmur olsun.Melekler beni korusun..;)

Yağmur;Bu çiçeğimde sana ve kankine.Mine'ye selam söyle..

44304848dqkhyyphxi8.jpg

Gönderi tarihi:

canım biz de seni çok seviyoruzzzzz... Hep güzel ve mutlu kal ve seni hiçbir şeyin üzmesine izin verme oldu mu?...

Taurus tamam ben dusunememişim pardon... Ben solundayım o zaman haaaa :)

Gönderi tarihi:

Birini hircin a veriyorum,hem güzel konuşuyor hemde gidiyormuş -_-

İkincisini Diloş arkadaşımıza veriyorum maşallah çene kapanmıyor :lol:

Üçüncüyü de Natalie veriyorum,elektrik saçtığı için :D

LEVİ!!!! :D Çiçek için teşekkür ederim de ileti sayısına bakarsak kimin çenesinin daha çok işlediği ortaya çıkıyor bence :P:lol::D

Gönderi tarihi:

canım biz de seni çok seviyoruzzzzz... Hep güzel ve mutlu kal ve seni hiçbir şeyin üzmesine izin verme oldu mu?...

Taurus tamam ben dusunememişim pardon... Ben solundayım o zaman haaaa :)

Benim iznime baksa olacak ama izin isteyen yok ki kafayı bozmak için..

Gönderi tarihi:

güle güle koklayın e mi?

Konuştugum için çiçek aldım ilginç :huh::lol:

Tsk ederim prenses :clover:

Gönderi tarihi:
LEVİ!!!! Çiçek için teşekkür ederim de ileti sayısına bakarsak kimin çenesinin daha çok işlediği ortaya çıkıyor bence

Yok öyle bi şey :angry::D İleti sayısı çok ama cevaplar kısa ^_^

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

1.çiçeğim sevgili oliviaya

2.çiçeğim sevgili prensese

3.çiçeğim kimseye

fbn92.jpg

Flower%20Power.jpg

kusura bakmayın çiçekler biras küçük. :lol:

Gönderi tarihi:

1.çiçeğim sevgili oliviaya

2.çiçeğim sevgili prensese

3.çiçeğim kimseye

fbn92.jpg

Flower%20Power.jpg

kusura bakmayın çiçekler biras küçük.

Teşekkür ederim arkadaşım.. ;)

Bence çiçeklerin boyutu gayet normal.. :) (psikolog gibim konuştum sanki.. :unsure::lol::P )

Bu çiçek de foruma geri döndüğün için.. ;):)

beyazpembeglef1.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.