Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Bütün foruma çiçeklerim bütün foruma Aldım o zaman Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Aldım o zaman Zaten en başta sen al Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Zaten en başta sen al demek bize yokkkkkk Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 demek bize yokkkkkk tüm foruma dedim murti Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 teşekkürler meleğim aldım çiçeğini..seni cok seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Sağol 'yumote' düşündüğün için .buda benden sana teşekkürler teşekkürler meleğim aldım çiçeğini..seni cok seviyorum ben de seni çok seviyorum çiçeğim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 herkese benden çiçek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 ayrıca çiçeğime, biteneciğim paulaya ve dedem ve kuzenlerime Deden kurban olsun sana,teşekkür ederim.. Bütün foruma çiçeklerim bütün foruma Aldım teşekkür ederim.. herkese benden çiçek Aldım kediciğim,teşekkür mırnavlarım.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Tüm Foruma Gitsin Bu Çiçekler... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 şirin çiçekller teşekkürlerrr şirinler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 önemli değil sizin kadar şirin olmasada idare edin artık Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... . Çiçek verebilecek nezaketi olabilen ve eli bir demet tutabilecek güçte olanların öncelikle insan olma erdemi ve onuru ile kendilerini gördükleri aynasal yansımasıyla afrikada, asyada, güneydoğuda, ortadoğuda neyin ne olduğunu bilmeden ölen çocuklara umarım verebilecek ufacık bir demet çiçeği vardır ve olmalıdir.... En azından bir kerelik... Unutmayın; Kapımızı bugün dostlarımız, akrabalarımız ve sevdiklerimiz çalabilir... Ya yarın... Ya yarın kapınızı acımasız bir eşkiya çalarsa, bir savaş çığırtkanı.. Ellerinizde çocuğunuzla... En azından o durumda olmama adına... Şimdiden kendinize bir çiçek gönderin... En azından bu hanı hatırlamak adına yani... Dost sevgilerimle... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 keşke düşüncelerimizi gerçek yapabilecek sihirli bir değnek olsaydı güzel kalpli dost dipnot teşekkürler fikirlerine Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Tüm Foruma Gitsin Bu Çiçekler... teşekkürler murti.. denizimunun yerinede alıyım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 bu çiçek xlark tades'e, denizimu (kankime) ve independece'ye gelsin..onların yeri bende ayrı olduğu için.. bu çiçeklerde tüm foruma gelsin... hepinizi ayrı ayrı seviyorum.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Murti_San çiçek kadıysa bana alıyım bitane Yeşim tşkler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Beni sevenlere gelsin.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Beni sevenlere gelsin.. Allam ne güzel çiçek bunlar böyle bayıldım ya Seni çok seviyorum ama sevmesem de alırdım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Sevmesen alamazdın..Vermesdim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Sevmesen alamazdın..Vermesdim Neyse sorun yok o zaman Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 bu çiçeklerde tüm foruma gelsin... hepinizi ayrı ayrı seviyorum.. aldım canım sağol Beni sevenlere gelsin.. tabi ki alıcam kusencim sevmezmiyim seni çok seviyorum teşekkürler kuzen Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Murti_San çiçek kadıysa bana alıyım bitane Senin için olmaz mı ! ayırmıştım sana birtane çiçek ! buyur senin ! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Beni sevenlere gelsin.. O halde benim de almam gerekiyor.. Bugün evlenecek olan Mine'ciğime veriyorum çiçeğimi.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Üsteki verdiğim çiçek ! sulanmadığından solmuş !!! çok nadide bir çiçekti neyse başka birtane vereyim sana Tüm sevenlere ve çiçek vermediğim herkese veriyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.