Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl Ben yalnız Cloud (diğerleri kusura bakmasın) Yakışıklı,Direniş,Angel,Bursercan,Merve,Deniz,Radya,Gloria,Domuzbağı(o getti ama ossun)Enginar,Dipnot,Demirefe,Bilimselci,Dünyahepimizin,Mavi olmayan gökyüzü(yane ben) veeeeeeeee Yayamazımaaaaaaaaa....ve tüm foruma
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl Ben yalnız Cloud (diğerleri kusura bakmasın) Yakışıklı,Direniş,Angel,Bursercan,Merve,Deniz,Radya,Gloria,Domuzbağı(o getti ama ossun)Enginar,Dipnot,Demirefe,Bilimselci,Dünyahepimizin,Mavi olmayan gökyüzü(yane ben) veeeeeeeee Yayamazımaaaaaaaaa....ve tüm foruma sen olmasan cicek veren olmucak
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 16 yıl Bugun comertligim tuttu bende bugun birer cicek vereyim bana cicek veren vede vermeyen herkese gelsin bu cicekler...
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl Ben yalnız Cloud (diğerleri kusura bakmasın) Yakışıklı,Direniş,Angel,Bursercan,Merve,Deniz,Radya,Gloria,Domuzbağı(o getti ama ossun)Enginar,Dipnot,Demirefe,Bilimselci,Dünyahepimizin,Mavi olmayan gökyüzü(yane ben) veeeeeeeee Yayamazımaaaaaaaaa....ve tüm foruma Teşekkürler mavim Bugun comertligim tuttu bende bugun birer cicek vereyim bana cicek veren vede vermeyen herkese gelsin bu cicekler... Teşekkürler Yakışıklı Teşekkürler ablacım
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl Biraz gecikmelide olsa bu Cicekler benden tum Annelere gelsin ...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)... Teşşekkür ederiz!
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 15 yıl Lostsoul, figgaro ve radya. Nedene gerek yok tüm çiçekleri hakkediyorsunuz.
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Lostsoul, figgaro ve radya. Nedene gerek yok tüm çiçekleri hakkediyorsunuz. Teşekkürler... yeni görüyorum...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Forumda ki Öğretmen Arkadaşlarımıza... ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 15 yıl ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...HER GÜNÜNÜZ BAYRAM TADINDA OLSUN SEVGİLERİMLE...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 15 yıl Tum sevdigim insanlara gelsin isim vermeme gerek yok onlar bilir kendilerini
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 15 yıl selamlar bende forumdaki bütn arkadaşlara weriyorum bu çiçekleri
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 15 yıl ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...HER GÜNÜNÜZ BAYRAM TADINDA OLSUN SEVGİLERİMLE... Radya abla gec oldu ama tskler seninde gecmis Bayramin kutlu olsun selamlar bende forumdaki bütn arkadaşlara weriyorum bu çiçekleri
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 15 yıl Tum sevdigim insanlara gelsin isim vermeme gerek yok onlar bilir kendilerini Teşekkürler,benden de sevgilerrrr... selamlar bende forumdaki bütn arkadaşlara weriyorum bu çiçekleri Aramıza hoşgeldin L@e... Radya abla gec oldu ama tskler seninde gecmis Bayramin kutlu olsun Bende teşekkür ederim canım,mühim olan gönüller bir olsun...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 15 yıl SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR..SEVDİKLRİNİZLE SICACIK SEVGİ DOLU BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl Birkac kisi disinda herkese, cicek degil ama cicek kadar saf ve temiz selamlarimi gönderiyorum ve birde fazladan gönderiyorum... saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.