Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Dalından çiçek koparmayacaksak ve hepimiz bir çiçeksek, seni tüm foruma veriyorum..)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri saygılar sağolasın abi....... benim çiçeklerde eski güzel günlerin anısına herkese gelsin........ Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Dalından çiçek koparmayacaksak ve hepimiz bir çiçeksek, seni tüm foruma veriyorum..)) Kralx Saygı Duyarım Efendim Ben Kendimi Feda Ederim Siz Sabit Durun Yeterki Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 herkesin yeni yılını kutlar ve gönlünüzce geçecek mutlu yıllar dilerim. bu çiçek foruma gelsin. saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 O çiçeği aldım kabul ettim deli gül.. Bende sanabir çiçek veriyorum.. Senin ve tüm forumun yeni yılını tebrik ederim.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri saygılar Saol ilbeyim! Buda İnşAllah olucak yeğenime Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri saygılar saol abii teşekkür ederim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 alaturka --- samimi + pozitif kişilik kedim 7 beni -- sıcakkanlı , dost yanlısı karçiçeği --- bilge, araştırmacı , paylaşımcı Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 cok tesekkür ederim sayman22... karsindakinde ne görürsen, kendi yansitmandir Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 bugün çok mutluyum içimde güzel hisler var bütün çiçekler pozitifliğimden dolayı kendime Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 bende bi o kadar negatifim.......alla alla gıı birbirimizi çekiyoz git öteyeeeee yaaaaafffff..... çiçeklerrr hayatımda değer sarfeden kişilere gelsin.......kerçiçiği sen başta olmak kaydıyla,şevvalime,aster abeyciğime,gorgiciğime,milkwayciğime...bu furumda yer almamı sağlayan şahsiyete gelsin......... sonra kedime kralıma mizoşuma armana alacığıma vakana canuğur abeme inter ustaya erbaya erene saymana veeee tabiki böcüğüme......... va tabi ismini yazmadıklarım var biliyorum.....sonra yazcamya onun için neden olsun.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sabah sabah çiçek almışız.....ne güsel yaa.... o zaman bendende sana bir çiçek...bide kedimi hediye ettim made sana.......birayı çok sever aman eksik etme... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 cok sag ol canimcim... seni cok seviom... ahanda söyleyebildim Burda o kadar cok güzel yürekli insan varki, aslinda gecenlerde yaptigim listemde bir cok isim eksik kalmis... ben yüregi, niyeti, gözü, günlü güzel olan herkese verecem ciceklerimi u leyn tutmayin beni Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 bende bi o kadar negatifim.......alla alla gıı birbirimizi çekiyoz git öteyeeeee yaaaaafffff..... çiçeklerrr hayatımda değer sarfeden kişilere gelsin.......kerçiçiği sen başta olmak kaydıyla,şevvalime,aster abeyciğime,gorgiciğime,milkwayciğime...bu furumda yer almamı sağlayan şahsiyete gelsin......... sonra kedime kralıma mizoşuma armana alacığıma vakana canuğur abeme inter ustaya erbaya erene saymana veeee tabiki böcüğüme......... va tabi ismini yazmadıklarım var biliyorum.....sonra yazcamya onun için neden olsun.... sebep?? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sebep?? nasıl sebep......? pirelik etme.......vermiyom sana çiçek felan... sabah sabah çiçek almışız.....ne güsel yaa.... o zaman bendende sana bir çiçek...bide kedimi hediye ettim made sana.......birayı çok sever aman eksik etme... çiçeği alamda kedi galsın yaaa nankür olur bu heyvanlar...bide nerden ben ona hergün beer alam ..alsam kendim içerim...... ama hedayenin geri çevrilmesi hoş kaçmaz aldım kediyide...artık ne yapam yaşayacaz..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 nasıl sebep......? pirelik etme.......vermiyom sana çiçek felan... nolur ver yav... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sol maid binlerce çiçek benden sana ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 nolur ver yav... sen zıpla belki alırsın....... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sag olasin güzel kardesim, pekbi sevindim bugün bu cicege... bu yüzden havada kaptim gördügün üzre benden sana bir ciccek Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 tahammülü olan,ciddiyeti asık suratlılıkla karıştırmayan,gülmenin ve gülümsemenin delikanlılığı bozmayacağını bilen.........herkese gelsin bütün çiçekler....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Tüm sevenlere.. Sevginin kıymetini bilenlere.. Bana çiçek vermeyin Ben kaybettiğim çiçeklerin derdindeyim.. Canlı çiçeklerin... Acı çektirenlerin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.