Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

azizilturco

mizyal

made in turkey

mohikan

arman

kralx

erbay

çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri

saygılar

sağolasın abi.......

benim çiçeklerde eski güzel günlerin anısına herkese gelsin........ :clover::wub::clover::wub::clover::wub:

Gönderi tarihi:

azizilturco

mizyal

made in turkey

mohikan

arman

kralx

erbay

çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri

saygılar

Saol ilbeyim!

Buda İnşAllah olucak yeğenime ;)

059.jpg

Gönderi tarihi:

azizilturco

mizyal

made in turkey

mohikan

arman

kralx

erbay

saygılar

saol abii teşekkür ederim :clover::clover:

Gönderi tarihi:

cok tesekkür ederim sayman22...

karsindakinde ne görürsen, kendi yansitmandir ;)

Gönderi tarihi:

bende bi o kadar negatifim.......alla alla gıı birbirimizi çekiyoz git öteyeeeee yaaaaafffff..... :lol:

çiçeklerrr hayatımda değer sarfeden kişilere gelsin.......kerçiçiği sen başta olmak kaydıyla,şevvalime,aster abeyciğime,gorgiciğime,milkwayciğime...bu furumda yer almamı sağlayan şahsiyete gelsin.........

sonra

kedime

kralıma

mizoşuma

armana

alacığıma

vakana

canuğur abeme

inter ustaya

erbaya

erene

saymana

veeee tabiki böcüğüme.........

va tabi ismini yazmadıklarım var biliyorum.....sonra yazcamya onun için neden olsun.... :D

:clover::wub::clover::wub::clover::wub:

Gönderi tarihi:

cok sag ol canimcim...

seni cok seviom... ahanda söyleyebildim :blushing::wub:

Burda o kadar cok güzel yürekli insan varki, aslinda gecenlerde yaptigim listemde bir cok isim eksik kalmis...

ben yüregi, niyeti, gözü, günlü güzel olan herkese verecem ciceklerimi u leyn tutmayin beni :P:D:clover::clover:

Gönderi tarihi:

bende bi o kadar negatifim.......alla alla gıı birbirimizi çekiyoz git öteyeeeee yaaaaafffff..... :lol:

çiçeklerrr hayatımda değer sarfeden kişilere gelsin.......kerçiçiği sen başta olmak kaydıyla,şevvalime,aster abeyciğime,gorgiciğime,milkwayciğime...bu furumda yer almamı sağlayan şahsiyete gelsin.........

sonra

kedime

kralıma

mizoşuma

armana

alacığıma

vakana

canuğur abeme

inter ustaya

erbaya

erene

saymana

veeee tabiki böcüğüme.........

va tabi ismini yazmadıklarım var biliyorum.....sonra yazcamya onun için neden olsun.... :D

:clover::wub::clover::wub::clover::wub:

sebep?? -_-

Gönderi tarihi:

sebep?? -_-

nasıl sebep......? :angry:

pirelik etme.......vermiyom sana çiçek felan... -_-

sabah sabah çiçek almışız.....ne güsel yaa....

o zaman bendende sana bir çiçek...bide kedimi hediye ettim made sana.......birayı çok sever aman eksik etme... hayvan%20resimleri%20-%200006.jpg

çiçeği alamda kedi galsın yaaa nankür olur bu heyvanlar...bide nerden ben ona hergün beer alam ..alsam kendim içerim...... :D ama hedayenin geri çevrilmesi hoş kaçmaz aldım kediyide...artık ne yapam yaşayacaz..... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

sag olasin güzel kardesim, pekbi sevindim bugün bu cicege...

bu yüzden havada kaptim gördügün üzre :P

benden sana bir ciccek :flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.