Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 yeni ve taze çiçekler benden herkese seni çakal....yenisin göz boyuyorsun heee yer mi sandın anadolu insanı..istemem senin teze çiçeklerini ben kart çiçeklere razıyım... neyse acıdım sana.....bende sana bi çiçek verem.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) bugünki ciceklerim Karcicegime... geldi geleli, kendi durusundan hic ödün vermedigi ve ayni zamanda hic kimseyle polemige girmedi icin... eski günlerimizi özledim be karcicegim.... (taviz vermek mi denir acep, bu türkce de zor bi dil yaw ) Tarih: 12 Aralık , 2005 Düzenleyen: alaTurka Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 BUDA SANA GELSİN......ALAM BENİM GÜZEL YÜREKLİ İNSAN... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 canim benim, cicek vermekte almakta ne güzel bisey... sanal olsun, gercek olsun, yeterki gönülden olsun... tesekkür ederim... NoT: ben resim koymayi bilmiom, ama en sevdigin cicekler gelsin sana... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Bugünkü çiçekler aşkıma! size yok Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 bugünki ciceklerim Karcicegime... geldi geleli, kendi durusundan hic ödün vermedigi ve ayni zamanda hic kimseyle polemige girmedi icin... eski günlerimizi özledim be karcicegim.... (taviz vermek mi denir acep, bu türkce de zor bi dil yaw ) bugünki ciceklerim Karcicegime... geldi geleli, kendi durusundan hic ödün vermedigi ve ayni zamanda hic kimseyle polemige girmedi icin... eski günlerimizi özledim be karcicegim.... (taviz vermek mi denir acep, bu türkce de zor bi dil yaw ) Acaba..??? Neyse.. bu haftaki çiçekler bütün foruma.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 bişey anladıysam italyan olam..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 ya ablacım ne mutlu türküm diyene olan imza kalsaydı bu ne ya? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 forumdan soguyanlara iyi düsünün düşünüyorum o halde varım ama hala soğuğum napiim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 BUGÜNKİ ÇİÇEĞİMDE FORUMDAN SOĞUYAN GOLGİŞİM İÇİN GELSİN...BELKİ ISINIR TEKRAR.... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 evet evet golgiş kimse benden de ona gelsin. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 evet evet golgiş kimse benden de ona gelsin. MYSTRA SENDE HOŞGELDİN BAKIYORUMDA ÇABUK KAYNADIN ARADA...İNSAN FORUMA GELİRKEN ELİ BOŞ GELİR Mİ BURDA ADETTENDİR YENİ GELENLER ŞÖYLE 5-10KİLO TATLI YAPTIRIP ÖYLE GELİYOR BİLGİN OLSUN YANİ Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 MYSTRA SENDE HOŞGELDİN BAKIYORUMDA ÇABUK KAYNADIN ARADA...İNSAN FORUMA GELİRKEN ELİ BOŞ GELİR Mİ BURDA ADETTENDİR YENİ GELENLER ŞÖYLE 5-10KİLO TATLI YAPTIRIP ÖYLE GELİYOR BİLGİN OLSUN YANİ acemiliğime verin resim nasıl yapıştırılır bilmiyom. ama öğrenirsem buraları tatlı resimlerinden geçilmez. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 gorgiye gelmesin yaa bana gelsin çiçekler... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 gorgiye gelmesin yaa bana gelsin çiçekler... sen önce bıyıklarını kestirt Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 ne o bıyıklarım sana battı mı .....anlamadım gitti yane.... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 ne o bıyıklarım sana battı mı .....anlamadım gitti yane.... çok ayıp ne o battımı filanlar ağzına kırmızı biber sürerim senin ama dua et çiçek topicindeyiz al sanada çiçek vereyim al al çekinme Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 çok ayıp ne o battımı filanlar ağzına kırmızı biber sürerim senin ama dua et çiçek topicindeyiz al sanada çiçek vereyim al al çekinme valla beni iptal ettin yaaaa......bu ne mükemmellik......saygı duydum sana du bende öpemde barışalım...gel bakam öpem seni... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 meydünüm güzelim datlım gıymatlım bari bu topicte rahat bırak çaylakları beee... gerçi adettendir yeni gelenlere böle davranmak ama çiçek topici yaw bu başka bı yerde berabercenerek yuklenırız.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 meydünüm güzelim datlım gıymatlım bari bu topicte rahat bırak çaylakları beee... gerçi adettendir yeni gelenlere böle davranmak ama çiçek topici yaw bu başka bı yerde berabercenerek yuklenırız.... neeeeeeeeee....anlaştık..ama bu çaylakların gözü açılmadan korkutmak lazım mizoşum ondan şeyettim .yoksa ben yapar mıyım bole şeyler ben eeeyyy biriyim....çaktırma... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 yüklenin bakalım sayın made in ama unutmayın ummadık taş baş yarar Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 ummadık taş baş yararmış bılemıyorum o yarılan baş neler eder neler yapar Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 neeeeeeeeee....anlaştık..ama bu çaylakların gözü açılmadan korkutmak lazım mizoşum ondan şeyettim .yoksa ben yapar mıyım bole şeyler ben eeeyyy biriyim....çaktırma... SENİN AVATARIN YETERİNCE RENKLİYDİ BU ŞEKİLLERLE DAHA BİR İGRENC OLMUŞSUN BEEEE MİLLETEDE SATAŞIP DURMA AL ŞU ÇİÇEğiDE SUS BAKAYIM Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 SENİN AVATARIN YETERİNCE RENKLİYDİ BU ŞEKİLLERLE DAHA BİR İGRENC OLMUŞSUN BEEEE MİLLETEDE SATAŞIP DURMA AL ŞU ÇİÇEğiDE SUS BAKAYIM HAY AĞZINI ÖPEYIM SENIN (YA GALBA YANAKLARINDAN NEYIN OPSEM DAHA IYI OLCEK ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.