Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Ben aldım,teşekkür ederim Spice.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gerçi öğrencilerim olmuştu özel ders olarak ama sınıf olarak ilk deneyimini yaşadığım için sanırım en taze öğretmen benim.. O halde ilk ben alayım çiçeğimi.. Teşekkürler Murti'cim.. Ben 24 Kasım'ı bekliycem ama hazır gelmişken Sedoş'uma hediyesini vereyim..Sadece 2 cm olan bu şirin şey sana Sedoş'cum.. Çok çok sev onu.. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.... Bütün öğretmenleri Allaha havale ediyorum tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunn Başta baş öğretmen Atatürk ve ilkokul öğretmenim Nurhan Başak olmak üzere,tüm öğretmenlerimizin.. ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.. yenı gördum herkese teşşkurler..sands bende sen gıbı öğrencılerı allaha havale edıyorum. . taurus malesef o kurbağa hala prense dönuşmedı demek istediğin buysa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 yenı gördum herkese teşşkurler..sands bende sen gıbı öğrencılerı allaha havale edıyorum. .taurus malesef o kurbağa hala prense dönuşmedı demek istediğin buysa Belli ki öpmüşsün kurbişi.. Hadi Allah günahlarını affetsin canımıniçi..Öptüğün o kurbiş,derisinde dünyanın en etkili zehirlerinden birini taşıyor.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 burda bır ders çıkarmam gerekıo sanırım,yanı prense dönüşecek dıye her kurbağa öpülmez zehırlı olabılır.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 aha bu osmanlı olayı gelsin güzel bir oluşum ama yanlış ellerde prensibine göre foruma dialektrik katsayısı veriyorum sedelina hocamızı binaleyh saygıyla selamlıyor ellerinden öpüyorum teyze. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Biraz önce aldığım kötü bir haberi sizle paylaşmak istiyorum: Forumumuzun yorulmaz iyilik meleği,sevgili İlyada sevgili babasını kaybetmiş.. Allah'ın rahmetine kavuşmuş olan babasına,Allah'tan rahmet,İlyada ve sevdiklerine sabır diliyorum.. Allah mekanını cennet eylesin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Sözün bittiği yerdeyiz bu noktada teselli edecek bir çiçek, bir söz bilmiyorum... Elim ayağım buz kesti Allah sabrını verir inşallah... Melek kalplim İlyada'cığım dualarımızla yanındayız elimizden gelende ancak bu... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Biraz önce aldığım kötü bir haberi sizle paylaşmak istiyorum: Forumumuzun yorulmaz iyilik meleği,sevgili İlyada sevgili babasını kaybetmiş.. Allah'ın rahmetine kavuşmuş olan babasına,Allah'tan rahmet,İlyada ve sevdiklerine sabır diliyorum.. Allah mekanını cennet eylesin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü sebebiyle,tüm özürlülere bu çiçek.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 bu forumdaki herkes için Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 bunlarda gece aplama gelsin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 bunlarda sadece senin için ( o kendini biliyor ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 bu forumdaki herkes için Teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Bugün Efe'min doğumgünü ben bu çiçeği Efe'm için gönderiyorum kimse ellemesin... Efe'm bideneciğim doğumgününü Cuma günü kutlayacağız ama bu çiçek gününde gelsin... seni çok seviyorum oğlum Nisa'm ve sen dünyanın en güzel armağanlarısınız benim için... iyiki varsınız... ömrün uzun ve dopdolu, hayatın başarılı, canın sağlıklı olsun... Mevlam her güzelliği yaşamayı nasip etsin cümle evlatla birlikte... Not: şuan uyuyor ama uyandığında bunu okutacağım ona Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Ani gelen rahatsızlığı ile hepimizi perişan edip,sonrasında hızla iyileşmeye başlayıp yüzümüzü güldüren AĞAM'A.. Sakın bir daha böyle kötü süprizler yapma.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Ne olmuş ki Ağam'a ? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Teşekkürler.. rica ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir.. teşekkür ederim..ben alayım.. İnşallah diyorum taurus .... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 payende çizmeciye gelsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir.. teşekkür ederim bende aldım, umarım hayırlı olur payende çizmeciye gelsin Sandsım canım, payendenin işi varmış ben aldım teşekkür ederim... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 afiyetv şeker olsunv Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Herkese değil arkadaşlarıma Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Ben aldım,teşekkür ederim Naty'cim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.