Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben aldım,teşekkür ederim Spice..:clover:

Gönderi tarihi:
Gerçi öğrencilerim olmuştu özel ders olarak ama sınıf olarak ilk deneyimini yaşadığım için sanırım en taze öğretmen benim.. :D O halde ilk ben alayım çiçeğimi.. :w00t: Teşekkürler Murti'cim.. :clover:

Ben 24 Kasım'ı bekliycem ama hazır gelmişken Sedoş'uma hediyesini vereyim..Sadece 2 cm olan bu şirin şey sana Sedoş'cum.. :devil: Çok çok sev onu.. :devil:

dortpoisonfrogil1.jpg

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum....

Bütün öğretmenleri Allaha havale ediyorum

tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunn :)

adszhl5.png

Başta baş öğretmen Atatürk ve ilkokul öğretmenim Nurhan Başak olmak üzere,tüm öğretmenlerimizin..

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN..

2056907007e9887c3e3cxy2.jpg

retmenxv5.png

yenı gördum herkese teşşkurler..sands bende sen gıbı öğrencılerı allaha havale edıyorum. :w00t: .

taurus malesef o kurbağa hala prense dönuşmedı demek istediğin buysa :crying:

Gönderi tarihi:
yenı gördum herkese teşşkurler..sands bende sen gıbı öğrencılerı allaha havale edıyorum. :w00t: .

taurus malesef o kurbağa hala prense dönuşmedı demek istediğin buysa :crying:

Belli ki öpmüşsün kurbişi..:w00t::D

Hadi Allah günahlarını affetsin canımıniçi..Öptüğün o kurbiş,derisinde dünyanın en etkili zehirlerinden birini taşıyor..:devil::w00t::D

Gönderi tarihi:

burda bır ders çıkarmam gerekıo sanırım,yanı prense dönüşecek dıye her kurbağa öpülmez zehırlı olabılır.. :huh:

Gönderi tarihi:

lale1.jpg

aha bu osmanlı olayı gelsin güzel bir oluşum ama yanlış ellerde prensibine göre foruma dialektrik katsayısı veriyorum

sedelina hocamızı binaleyh saygıyla selamlıyor ellerinden öpüyorum teyze.

Gönderi tarihi:

Biraz önce aldığım kötü bir haberi sizle paylaşmak istiyorum:

Forumumuzun yorulmaz iyilik meleği,sevgili İlyada sevgili babasını kaybetmiş..:( Allah'ın rahmetine kavuşmuş olan babasına,Allah'tan rahmet,İlyada ve sevdiklerine sabır diliyorum..:clover:

Allah mekanını cennet eylesin..:clover:

pd486926xd4.jpg

Gönderi tarihi:

Sözün bittiği yerdeyiz bu noktada teselli edecek bir çiçek, bir söz bilmiyorum... Elim ayağım buz kesti Allah sabrını verir inşallah... Melek kalplim İlyada'cığım dualarımızla yanındayız elimizden gelende ancak bu... :(:clover::clover:

Gönderi tarihi:
Biraz önce aldığım kötü bir haberi sizle paylaşmak istiyorum:

Forumumuzun yorulmaz iyilik meleği,sevgili İlyada sevgili babasını kaybetmiş.. :( Allah'ın rahmetine kavuşmuş olan babasına,Allah'tan rahmet,İlyada ve sevdiklerine sabır diliyorum.. :clover:

Allah mekanını cennet eylesin.. :clover:

pd486926xd4.jpg

:clover:

Gönderi tarihi:

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü sebebiyle,tüm özürlülere bu çiçek..

133235475e2838d4a521pz6.jpg

Gönderi tarihi:

Bugün Efe'min doğumgünü ben bu çiçeği Efe'm için gönderiyorum kimse ellemesin... -_-:P:wub:

Efe'm bideneciğim doğumgününü Cuma günü kutlayacağız ama bu çiçek gününde gelsin... seni çok seviyorum oğlum Nisa'm ve sen dünyanın en güzel armağanlarısınız benim için... iyiki varsınız... ömrün uzun ve dopdolu, hayatın başarılı, canın sağlıklı olsun... Mevlam her güzelliği yaşamayı nasip etsin cümle evlatla birlikte... :hug::):cat:

Not: şuan uyuyor ama uyandığında bunu okutacağım ona :wub:

papatya2bo9.jpg

sngerbobpj0.jpg

petrikvr3.jpg

Gönderi tarihi:

Ani gelen rahatsızlığı ile hepimizi perişan edip,sonrasında hızla iyileşmeye başlayıp yüzümüzü güldüren AĞAM'A..

Sakın bir daha böyle kötü süprizler yapma..

b3207tsmboii0qgyo3d6.jpg

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir..:clover:

354427456865df0e4e0zk2.jpg

Gönderi tarihi:
Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir.. :clover:

teşekkür ederim..ben alayım.. :clover:

İnşallah diyorum taurus ....

Gönderi tarihi:
Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir..:clover:

teşekkür ederim bende aldım, umarım hayırlı olur :)

aut06_gerbera.JPG

payende çizmeciye gelsin

Sandsım canım, payendenin işi varmış ben aldım :P

teşekkür ederim... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.