Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Bu çiçek bugün sadece sadece bir kişi için... Ogün özellikle kuzenim hariç hiç isim zikretmemiştim.Çünkü yerini bilir gelir alır sanmıştım. Ama o bu kalbin tam ortasında olduğunu hatta sahibi olduğunu hala kavrayamamış ne yazık ki. Gördüğün gibi gururum sevgimden üstün değil Sadece senin için xlarktades Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Radyam , aslında bu çiçeğe ben göz koymuştum ben alayım canım:) bu da benden sana.... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Bu çiçek bugün sadece sadece bir kişi için...Ogün özellikle kuzenim hariç hiç isim zikretmemiştim.Çünkü yerini bilir gelir alır sanmıştım. Ama o bu kalbin tam ortasında olduğunu hatta sahibi olduğunu hala kavrayamamış ne yazık ki. Gördüğün gibi gururum sevgimden üstün değil .......................................................... Sen hiç üzülme canım ablacığım. Yüreğinin büyüklüğü ve güzelliği elbet birgün anlaşılır. Boşver zaten kul bilmese Allah bilir bunu hiç unutma....... Seni çok seviyorummmmm........ gelip almayacağını bilsemde ...... sadece senin içinnnnn ..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Radyam , aslında bu çiçeğe ben göz koymuştum ben alayım canım:) bu da benden sana.... Ehh yaniii !!!! ne kadar çok taliplisi varmış şu çiçeklerin ,paylaşılamadı gitti Tamam kimse darılmasın, ben bıraktım çiçekleri bankın üstüne isteyen herkes alabilir. Şaka bir yana İlyadacığım,ablam artık foruma gelmeyeceği için ( inşallah bu gelmeyiş uzun sürmez ) onun ben yerine alıyorum Kendisine iletirim , güzel yüreğin için çok teşekkürler ... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Ehh yaniii !!!! ne kadar çok taliplisi varmış şu çiçeklerin ,paylaşılamadı gitti Tamam kimse darılmasın, ben bıraktım çiçekleri bankın üstüne isteyen herkes alabilir. Şaka bir yana İlyadacığım,ablam artık foruma gelmeyeceği için ( inşallah bu gelmeyiş uzun sürmez ) onun ben yerine alıyorum Kendisine iletirim , güzel yüreğin için çok teşekkürler ... biliyorum şeker....bilerek verdim ki mcx... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 dün tatilim başladı.2 ay kadar yoğum forumda...herkese güzel bir yaz diliyorum sizleri sevıyorum ve çok özleyeceğim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 dün tatilim başladı.2 ay kadar yoğum forumda...herkese güzel bir yaz diliyorum sizleri sevıyorum ve çok özleyeceğim annaaam tatile mi çıkıyıonn..ööösslliicceezz senii... iyi tatiller canıkom.. iyice dinlen de oyle gel emi... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Dostlar yarın akşam kısmetse tatile çıkıyorum, bir süre yokum yani..Gidip de gelmemek var, gelip de bulmamak..Hepiniz hakkınızı helal edin, çiçeğim tüm foruma sevgilerimle... Hepinizi çok seviyorum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 dün tatilim başladı.2 ay kadar yoğum forumda...herkese güzel bir yaz diliyorum sizleri sevıyorum ve çok özleyeceğim sedoş sana hayırlı yolculuklar dilerim kendine dikkar et olurmu iyi tatiller dilerim benim yerimede tatil yap olur mu ? Dostlar yarın akşam kısmetse tatile çıkıyorum, bir süre yokum yani..Gidip de gelmemek var, gelip de bulmamak..Hepiniz hakkınızı helal edin, çiçeğim tüm foruma sevgilerimle... Hepinizi çok seviyorum.. ilyada sanada hayırlı yolculuklar dilerim sende Allah'a emanet ol ! hayırlısı ile git gel tatiline ..! sevgiler bizdende sana gelsin ...! adım çiçeğini teşekkürler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 çiçek vermek istedim işte.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 çiçek vermek inceliği gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..murtisan..egzorsist..çok teşekkürler.. sedelina ve ilyada sizlere de iyi tatiller.. sağlıkla dönün inşallah.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 çiçek vermek istedim işte.. Çiçekte çok güzel hani,alalım bari teşekkürler....... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 sedelınanın hepınıze cok cok selamı var onu ıletmek ıstedım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 o kadar zaman yoktuk insan bi çiçek verir özler ne bilim yaa Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 o kadar zaman yoktuk insan bi çiçek verir özler ne bilim yaa aça ben sana bi bardak süt vereyim.......idare ediver elimde bu var sadece........ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ederim... Bu güzel paptya ve güller sizin için Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Ben güllerden istiyorum gönüldaşım, teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yokken,fotoğrafçılık merakım iyiden iyiye arttı..Bu fotoğrafı bugün çektim.Burdaki çiçeği vermek istiyorum.. Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yokken,fotoğrafçılık merakım iyiden iyiye arttı..Bu fotoğrafı bugün çektim.Burdaki çiçeği vermek istiyorum.. Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma.. hemen alıyım kaçayım.. teşekürler... ama o arı sende kalsın...... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 hemen alıyım kaçayım.. teşekürler...ama o arı sende kalsın...... o çiçekten birde ben alıyım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Kleo;O arının tanesi 150 Dolar'mış biliyor musun.. Hollanda'ya ihraç ediliyormuş.Tüylü olmasından dolayı tozlanmada kullanılıyormuş seralarda.. Yok yok..Bu değil.. Onları ayçekirdeğinin üzerinde çekmiştim.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yokken,fotoğrafçılık merakım iyiden iyiye arttı..Bu fotoğrafı bugün çektim.Burdaki çiçeği vermek istiyorum.. Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma.. teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Rica ederim İpek'cim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Yokken,fotoğrafçılık merakım iyiden iyiye arttı..Bu fotoğrafı bugün çektim.Burdaki çiçeği vermek istiyorum.. Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma.. Görmeden almadan gitmişim,telafi edeyim hemen Harika bir fotoğraf,teşekkkür ederim abiciğim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.