Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu çiçek bugün sadece sadece bir kişi için...

Ogün özellikle kuzenim hariç hiç isim zikretmemiştim.Çünkü yerini bilir gelir alır sanmıştım.

Ama o bu kalbin tam ortasında olduğunu hatta sahibi olduğunu hala kavrayamamış ne yazık ki.

Gördüğün gibi gururum sevgimden üstün değil -_-

Sadece senin için xlarktades

vetton_ru_48.jpg

Gönderi tarihi:
Bu çiçek bugün sadece sadece bir kişi için...

Ogün özellikle kuzenim hariç hiç isim zikretmemiştim.Çünkü yerini bilir gelir alır sanmıştım.

Ama o bu kalbin tam ortasında olduğunu hatta sahibi olduğunu hala kavrayamamış ne yazık ki.

Gördüğün gibi gururum sevgimden üstün değil -_-

..........................................................

Sen hiç üzülme canım ablacığım.

Yüreğinin büyüklüğü ve güzelliği elbet birgün anlaşılır.

Boşver zaten kul bilmese Allah bilir bunu hiç unutma.......

Seni çok seviyorummmmm........

gelip almayacağını bilsemde :unsure: ...... sadece senin içinnnnn .....

Red%20Heart%20White%20Flower.jpg

Gönderi tarihi:

Radyam , aslında bu çiçeğe ben göz koymuştum ben alayım canım:) bu da benden sana.... :wub:

showletterlovewi3.gif

Ehh yaniii !!!! ne kadar çok taliplisi varmış şu çiçeklerin ,paylaşılamadı gitti

:D:P

Tamam kimse darılmasın, ben bıraktım çiçekleri bankın üstüne isteyen herkes alabilir. ;):)

Şaka bir yana İlyadacığım,ablam artık foruma gelmeyeceği için

( inşallah bu gelmeyiş uzun sürmez :( ) onun ben yerine alıyorum :(

Kendisine iletirim , güzel yüreğin için çok teşekkürler ...

618.jpg

Gönderi tarihi:

Ehh yaniii !!!! ne kadar çok taliplisi varmış şu çiçeklerin ,paylaşılamadı gitti

:D:P

Tamam kimse darılmasın, ben bıraktım çiçekleri bankın üstüne isteyen herkes alabilir. ;):)

Şaka bir yana İlyadacığım,ablam artık foruma gelmeyeceği için

( inşallah bu gelmeyiş uzun sürmez :( ) onun ben yerine alıyorum :(

Kendisine iletirim , güzel yüreğin için çok teşekkürler ...

618.jpg

:);) biliyorum şeker....bilerek verdim ki :) mcx...

Gönderi tarihi:

dün tatilim başladı.2 ay kadar yoğum forumda...herkese güzel bir yaz diliyorum sizleri sevıyorum ve çok özleyeceğim :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
dün tatilim başladı.2 ay kadar yoğum forumda...herkese güzel bir yaz diliyorum sizleri sevıyorum ve çok özleyeceğim :clover::clover::clover:

annaaam tatile mi çıkıyıonn..ööösslliicceezz senii... :D

iyi tatiller canıkom.. iyice dinlen de oyle gel emi... :P:wub:

Gönderi tarihi:

zelyuk_buket.jpg

Dostlar yarın akşam kısmetse tatile çıkıyorum, bir süre yokum yani..Gidip de gelmemek var, gelip de bulmamak..Hepiniz hakkınızı helal edin, çiçeğim tüm foruma sevgilerimle... :wub: Hepinizi çok seviyorum..

Gönderi tarihi:
dün tatilim başladı.2 ay kadar yoğum forumda...herkese güzel bir yaz diliyorum sizleri sevıyorum ve çok özleyeceğim

sedoş sana hayırlı yolculuklar dilerim kendine dikkar et olurmu :)

iyi tatiller dilerim benim yerimede tatil yap olur mu ? :D:clover:

zelyuk_buket.jpg

Dostlar yarın akşam kısmetse tatile çıkıyorum, bir süre yokum yani..Gidip de gelmemek var, gelip de bulmamak..Hepiniz hakkınızı helal edin, çiçeğim tüm foruma sevgilerimle... :wub: Hepinizi çok seviyorum..

ilyada sanada hayırlı yolculuklar dilerim :)

sende Allah'a emanet ol ! hayırlısı ile git gel tatiline ..!

sevgiler bizdende sana gelsin ...!

adım çiçeğini teşekkürler :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
o kadar zaman yoktuk insan bi çiçek verir özler ne bilim yaa :(

imperiaflex000mf5.jpg

aça ben sana bi bardak süt vereyim.......idare ediver elimde bu var sadece........ -_-

Gönderi tarihi:

Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..:clover:

Yokken,fotoğrafçılık merakım iyiden iyiye arttı..Bu fotoğrafı bugün çektim.Burdaki çiçeği vermek istiyorum..

Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma..:clover:

p1000799uv5.jpg

Gönderi tarihi:
Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. :clover:

Yokken,fotoğrafçılık merakım iyiden iyiye arttı..Bu fotoğrafı bugün çektim.Burdaki çiçeği vermek istiyorum..

Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma.. :clover:

p1000799uv5.jpg

hemen alıyım kaçayım.. :) teşekürler...

ama o arı sende kalsın...... -_-

Gönderi tarihi:
hemen alıyım kaçayım.. :) teşekürler...

ama o arı sende kalsın...... -_-

:clover: o çiçekten birde ben alıyım :clover:

Gönderi tarihi:

Kleo;O arının tanesi 150 Dolar'mış biliyor musun..:o Hollanda'ya ihraç ediliyormuş.Tüylü olmasından dolayı tozlanmada kullanılıyormuş seralarda..

Yok yok..Bu değil..:( Onları ayçekirdeğinin üzerinde çekmiştim..:blushing:

Gönderi tarihi:
Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. :clover:

Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma.. :clover:

p1000799uv5.jpg

:clover: teşekkür ederim arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:
Ne zamandır uğramıyorum buraya..Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..:clover:

Başta şu anda bana eşlik eden;Leyla,Kleo ve İpek olmak üzere tüm arkadaşlarıma..:clover:

p1000799uv5.jpg

Görmeden almadan gitmişim,telafi edeyim hemen :blushing: Harika bir fotoğraf,teşekkkür ederim abiciğim :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.