Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Canım arkadaşım özellikle sana ve senin nezdinde tüm forum dostlarıma... Teşekkürler vefa çiçeğim.. Bu sadece sana.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 aman..az daha biricik müttefikimin bi traktör dolusu çiçeğini görmeyecektim.. teşekkür ederim canım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Bu çiçekleri kalbin içinden topladım Ra.Teşekkür ederim.. Şimdi bunları;Sedat,Cloud,LeylaM ve Sedoş'a vermek istiyorum izninle.. Teşekkürler Taurus.. Yalnız bu çiçekleri başkasının kalbinden olarak değil, senin güvenli dostluğundan ve o dürüst kalbinden geldi farzediyorum.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Kabul etme nezaketini gösterecek tüm dostlarım için, sevgilerimle Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Kabul etme nezaketini gösterecek tüm dostlarım için, sevgilerimle Çok muhabbetimiz olmasada seni dost biliyorum ve çiçeği kabul ediyorum.. Sende beni dost kabul ediyor musun ?.. Sevgilerimle.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Kabul etme nezaketini gösterecek tüm dostlarım için, sevgilerimle Canım dostum şimdi geldim eve hemen alıyorum çiçeklerini Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Çok muhabbetimiz olmasada seni dost biliyorum ve çiçeği kabul ediyorum.. Sende beni dost kabul ediyor musun ?.. Sevgilerimle.. Beni dost kabul eden herkes zaten dostum demektir , elbette ediyorum.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Canım dostum şimdi geldim eve hemen alıyorum çiçeklerini Bitanem hoşgeldin Tatile Bodrum da başlayıp, İzmir de bitiricem merak ediyordun ya söyleyim dedim:))) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Bitanem hoşgeldin Tatile Bodrum da başlayıp, İzmir de bitiricem merak ediyordun ya söyleyim dedim:))) Heyyy süpersin çok sevindim şu benim yaramaz uşağı uyutam hemen geliyorum. Bugün öksürmeye başladı pek keyfi yok birazdan gelirim ayrıntıları konuşuruz Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Canım arkadaşım özellikle sana ve senin nezdinde tüm forum dostlarıma... aldım suheda, teşekkürler.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Kabul etme nezaketini gösterecek tüm dostlarım için, sevgilerimle Canım İlyadam bende aldım güzel çiçeklerinden.... Çok teşekkürler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 İlyada bu orkideler senin için.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 İlyada bu orkideler senin için.. xlark tades , teşekkürler dostum.. Çok naziksin.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 xlark tades , teşekkürler dostum.. Çok naziksin.. eyvallah Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Bu topicte çok kişiye çok çiçek verdim ama bu çok özel birine.. Bugün öğleden sonra tanık olduğum bir olayı anlatıcam size: Dediğim gibi öğleden sonra 15.00 civarıydı.Bursa'da Zafer Plaza adlı alışveriş merkezinden çıkmış ve klimalı ortamdan o inanılmaz sıcağa çıkmanın şokunu henüz atlatmışken,az aşağıda kaldırıma oturmuş bir teyzeciği gördük..Başını önüne eğmiş,elinde bir parça kartonla kendini serinletmeye uğraşıyordu.. Biz bakarken,elinde yeni açılmış bir şişe su ile 7 yaşında bir çocuk gitti yanına ve: __Teyzecim;Sıcakladın mı.Al biraz su iç.. dedi.. Teyze,çocuğun yüzüne baktı ve yüzü aydınlanarak suyu aldı.Çocuğu yanağından öpüp,ona dua etti,teşekkür etti..Çocuk bişey değil deyip geri döndü.. İşte bu çiçeğim o çocuğa..Bu çiçeğim,herşeyim ve canım.. O çocuk benim Ege'mdi ve bize hiçbirşey demeden yapmıştı bunu.. Baba olmanın gururunu hiç bukadar yaşamamıştım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Bu topicte çok kişiye çok çiçek verdim ama bu çok özel birine.. Bugün öğleden sonra tanık olduğum bir olayı anlatıcam size: Dediğim gibi öğleden sonra 15.00 civarıydı.Bursa'da Zafer Plaza adlı alışveriş merkezinden çıkmış ve klimalı ortamdan o inanılmaz sıcağa çıkmanın şokunu henüz atlatmışken,az aşağıda kaldırıma oturmuş bir teyzeciği gördük..Başını önüne eğmiş,elinde bir parça kartonla kendini serinletmeye uğraşıyordu.. Biz bakarken,elinde yeni açılmış bir şişe su ile 7 yaşında bir çocuk gitti yanına ve: __Teyzecim;Sıcakladın mı.Al biraz su iç.. dedi.. Teyze,çocuğun yüzüne baktı ve yüzü aydınlanarak suyu aldı.Çocuğu yanağından öpüp,ona dua etti,teşekkür etti..Çocuk bişey değil deyip geri döndü.. İşte bu çiçeğim o çocuğa..Bu çiçeğim,herşeyim ve canım.. O çocuk benim Ege'mdi ve bize hiçbirşey demeden yapmıştı bunu.. Baba olmanın gururunu hiç bukadar yaşamamıştım.. çocuk ailede öğrenır bunları,senin gibi bır babası var sonuçda Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Taurus benim için Ege'yi öpermisin yanaklarından :)Kabul ederse bu çiçekte benden Ege'ye. Allah bağışlasın arkadaşım seni de tebrik ederim ayrıca çünkü çocuklarımız bizim yansımalarımızdır Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... gerçekten beni mahcup ettin Bende uzun zamandır giremiyorum foruma beni hatırlayıp bu güzel çiçeklerinde benim ismimide yazdığın için teşkkürler Bizi unutmayanları bizde unutmayız. çiçek verdiğinide görmeyecektim.arkadaşımın biri alıntı yapmış son sayfalara onun sayesinde gördüm ona da teşekkür etmeden geçemiyeceğim.Sevgile kal Arkadaşım Bu çiçeğimde benden sana Unutmadığın hatırladığın için Zor şartlarda,fikir uyuşmazlığında bile sevmeyi başarabilmiş;insaniyete bakıp sevgisini sunabilen forum arkadaşlarıma veriyorum.Sizleri sevıyorum ve burada hem derdıme hem neşeme ortak olduğunuz için teşekkur edıyorum.Çevremdekilere anlattıkça özenıyor arkadaşlarım ne güzel ortamınız var dıye.Çoğunuzun adını annem babam bile bılıyor SAYGILAR,KOCAMAN SEVGİLER O kocaman yüreğinden verdiğin çiçekleri kabul ediyorum teşekkürler sedoş her zaman gönülden verdiğin çiçekler için ...! çiçeklerim; Murti San'a we tüümm turkish-media dostlarına.. mutlaka unuttuklarım wardır lütfen kusura bakmayın sizler tarafından hatırlanıp çiçek almak çok güzel . burada ne zamandır çiçek almamış ve vermemiştim beni ne kadar mutlu ettin anlatamam teşekkürler ....! BU çiçeğimde sana gelsin arkadaşım ....! Suhede, fft, Mineu, Geceyağmuru, Frozen, Birce, Aysum, Bozan, jön, eren, taurus, murtisan, agamahmut, erbay her zaman hatırlayan ve hiçbir zaman burada olamasamda çiçeklerinde beni unutmayan sevgili arkadaşım. sana çok teşekkür ederim. kusuruma bakma artık fazla giremediğimden bugün geç saat'e kalıp sizlere cevap vermeye çalışacağım ama unuttuklarım olursa kusura bakmasınlar sizlerle sohbet etmeyi özledim .herşey için teşekkürler Gönül dostlarına gönülden çiçekler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Kabul etme nezaketini gösterecek tüm dostlarım için, sevgilerimle teşekkürler İlyada sen verme nezaketinde bulunduktan sonra bizimde almama gibi bir nezaketsizlik etmemiz mümkün değil Üstelik dost olarak görmende ayrıca güzel tekrar teşekkürler güzel dost ellerine sağlık Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 teşekkürler İlyada sen verme nezaketinde bulunduktan sonra bizimde almama gibi bir nezaketsizlik etmemiz mümkün değil Üstelik dost olarak görmende ayrıca güzel tekrar teşekkürler güzel dost ellerine sağlık ahh sağol laleler çok güzell görüşemiyoruz dostum, msn mi bozuk? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Şimdiye kadar tüm çiçek veren arkadaşlarıma ,beni unutmayanlara ,unutanlara ,arkadaş olarak kabul edenlere,etmeyenlere ,dost gören ve içinde sevgi kırıntıları olan herkese ve tüm siteye veriyorum . Umarım kabul edersiniz. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Bu topicte çok kişiye çok çiçek verdim ama bu çok özel birine.. Bugün öğleden sonra tanık olduğum bir olayı anlatıcam size: Dediğim gibi öğleden sonra 15.00 civarıydı.Bursa'da Zafer Plaza adlı alışveriş merkezinden çıkmış ve klimalı ortamdan o inanılmaz sıcağa çıkmanın şokunu henüz atlatmışken,az aşağıda kaldırıma oturmuş bir teyzeciği gördük..Başını önüne eğmiş,elinde bir parça kartonla kendini serinletmeye uğraşıyordu.. Biz bakarken,elinde yeni açılmış bir şişe su ile 7 yaşında bir çocuk gitti yanına ve: __Teyzecim;Sıcakladın mı.Al biraz su iç.. dedi.. Teyze,çocuğun yüzüne baktı ve yüzü aydınlanarak suyu aldı.Çocuğu yanağından öpüp,ona dua etti,teşekkür etti..Çocuk bişey değil deyip geri döndü.. İşte bu çiçeğim o çocuğa..Bu çiçeğim,herşeyim ve canım.. O çocuk benim Ege'mdi ve bize hiçbirşey demeden yapmıştı bunu.. Baba olmanın gururunu hiç bukadar yaşamamıştım.. Taurus, yazdıklarını okudum ve çok hoşuma gitti yazılanlar , çok da iyi anladım seni...Bahsettiğin güzellikleri bende sık sık yaşarım.. onun için çiçeğim Ege ile birlikte benim meleklerim Burcu, Onur , ve Billur'a da gitsin.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Şimdiye kadar tüm çiçek veren arkadaşlarıma ,beni unutmayanlara ,unutanlara ,arkadaş olarak kabul edenlere,etmeyenlere ,dost gören ve içinde sevgi kırıntıları olan herkese ve tüm siteye veriyorum . Umarım kabul edersiniz. Teşekkür ettim.. aldım kabul ettim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Şimdiye kadar tüm çiçek veren arkadaşlarıma ,beni unutmayanlara ,unutanlara ,arkadaş olarak kabul edenlere,etmeyenlere ,dost gören ve içinde sevgi kırıntıları olan herkese ve tüm siteye veriyorum . Umarım kabul edersiniz. murtiii:)) çiçek görünce dayanamıyorum, aldım;) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 her zaman hatırlayan ve hiçbir zaman burada olamasamda çiçeklerinde beni unutmayan sevgili arkadaşım.sana çok teşekkür ederim. kusuruma bakma artık fazla giremediğimden bugün geç saat'e kalıp sizlere cevap vermeye çalışacağım ama unuttuklarım olursa kusura bakmasınlar sizlerle sohbet etmeyi özledim .herşey için teşekkürler Unutulacak bir arkadaş değilsinki unutayım.. Çiçek için teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.