Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 hayat daha ne olsun çiçeklerden alsana dedem İyi haberlerini tercih ederim ama çiçeğini de aldım Yumoş'cum..Teşekkür ederim.. Bu çiçek sadece sana,gülümse azıcık.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 gün batımındaki sakinlik sanki bir daha güneş doğmayacak gibi sessizce veda ediyor yarın sabah dönmek üzere batmasa nasıl olur bu güzellik her gün batımında kendimi görür oldum acaba...?? ne zaman tekrar doğarım bilmiyorum yumote yok bir süredir dört gözle bekliyorum ben de onu sevenlere, unutmayanlara, unutan ama bunu okuyunca hatırlayanlara, hatta hatırlamayan sadece buraya bakanlara umut çiçekleri gelsin .... doğar tekrar neden doğmasın,bende belkı ıkı aydır yaşıyorum öncesı öluydum bilıyorsun. kendıne ıyı bak ne olur,senı sevıyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum. Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım Canım kardeşim Redbleck için Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım Canım kardeşim Redbleck için Kalbin içinde ki laleler benim için de sanırım...Laleler çok güzel veren daha da güzel...Öyle bir yüreği var ki onun tertemiz, az çocuksu, çok kırılgan, ama sevdiği zaman bütün benliği ile seven....O kalbin içinde yerim olduğu için , en azından bunu bana farkettirdiğin için öpüyorum seni radyam... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım Canım kardeşim Redbleck için bende kalbin içindekilerden aldım ablacım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Kalbin içinde ki laleler benim için de sanırım...Laleler çok güzel veren daha da güzel...Öyle bir yüreği var ki onun tertemiz, az çocuksu, çok kırılgan, ama sevdiği zaman bütün benliği ile seven....O kalbin içinde yerim olduğu için , en azından bunu bana farkettirdiğin için öpüyorum seni radyam... O senin güzelliğin can dostum Evet o kalpte engüzel köşede oturuyosun sen iyi ki tanımışım seni. Öyle dostsun ki hergün şükrediyorum Allahıma Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bende kalbin içindekilerden aldım ablacım Bilir yerini benim kardeşim Güle güle kokla Kardeşliğin ve dostluğun için çok teşekkürler ablam sen de iyi ki varsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan aldım teşekkurler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 aldım teşekkurler Bişey değil sedelina.Çok fazla sohbetimiz olmasa da kalplerimiz konuşuyo hep Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım Canım kardeşim Redbleck için bana ne..bana nee..ben bankın üstündekileri istiyom.. ..iştee ölee.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bana ne..bana nee..ben bankın üstündekileri istiyom.. ..iştee ölee.. Haydaaa Ben bilmem istiyosan al yarın redblackle bilek güreşi yaparsınız artıkın Figgaro sende iyiki varsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Bu çiçekleri kalbin içinden topladım Ra.Teşekkür ederim.. Şimdi bunları;Sedat,Cloud,LeylaM ve Sedoş'a vermek istiyorum izninle.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ben nıe alayım ben ınanmadım atlamadım ki bı kere Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Bu çiçekleri kalbin içinden topladım Ra.Teşekkür ederim.. Şimdi bunları;Sedat,Cloud,LeylaM ve Sedoş'a vermek istiyorum izninle.. Kalbin içinden almana çok sevindim Taurus Tabi ki onlar artık senin izin ne demek... Ayrıca şunu da ekliyeyim burada kalmaya karar verirsen çok mutlu olurum arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Kalbin içinden almana çok sevindim Taurus Tabi ki onlar artık senin izin ne demek... Ayrıca şunu da ekliyeyim burada kalmaya karar verirsen çok mutlu olurum arkadaşım yok canım dur sevınme kalmasına,benı keklemeye uğraştı gıttığı felan yok Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 yok canım dur sevınme kalmasına,benı keklemeye uğraştı gıttığı felan yok okudum azönce Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ya kek yapcam dıye yaptığı şeye bak,forumdan gıdıyorum.korkulur bundan yaw Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ya kek yapcam dıye yaptığı şeye bak,forumdan gıdıyorum.korkulur bundan yaw Kıss sorarım ona seni keklicekse bizim ne günahımız vardı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 sor hesabını sor surunsun bence hiç acıma arkandayım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Kıss sorarım ona seni keklicekse bizim ne günahımız vardı Deme öyle üzülürüm..Niyetim sizi kandırmak değildi ama Sedoş ruhsuz çıktı ben naapayım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Bu çiçekleri kalbin içinden topladım Ra.Teşekkür ederim.. Şimdi bunları;Sedat,Cloud,LeylaM ve Sedoş'a vermek istiyorum izninle.. Teşekkürler abicim,eline sağlık Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım Canım kardeşim Redbleck için Ablam, canım , meleğim , çok teşekkür ederim bitanem. Bunlarda senin için canım ablacığım. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 hazır kek meselesı açılmışken burdada söyleyım.bende taurusu keklemek için keskınkalemle sevgili rolu yapmışdık.bende özur dılıyorum arkadaşlardan bıçoğu inandı çünkü Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Suhede, fft, Mineu, Geceyağmuru, Frozen, Birce, Aysum, Bozan, jön, eren, taurus, murtisan, agamahmut, erbay Canım arkadaşım özellikle sana ve senin nezdinde tüm forum dostlarıma... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım Canım kardeşim Redbleck için Şu kalbin içindeki lalelerden bir tane de ben alıyorum..teşekkür derim canım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.