Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
hayat :( daha ne olsun :(

çiçeklerden alsana dedem

İyi haberlerini tercih ederim ama çiçeğini de aldım Yumoş'cum..Teşekkür ederim..:clover:

Bu çiçek sadece sana,gülümse azıcık..

hwe34674vf1.jpg

Gönderi tarihi:
gün batımındaki sakinlik sanki bir daha güneş doğmayacak gibi

sessizce veda ediyor yarın sabah dönmek üzere

batmasa nasıl olur bu güzellik

her gün batımında kendimi görür oldum

acaba...??

ne zaman tekrar doğarım bilmiyorum

yumote yok bir süredir :(

dört gözle bekliyorum ben de

onu sevenlere, unutmayanlara, unutan ama bunu okuyunca hatırlayanlara, hatta hatırlamayan sadece buraya bakanlara

umut çiçekleri gelsin ....

doğar tekrar neden doğmasın,bende belkı ıkı aydır yaşıyorum öncesı öluydum bilıyorsun.

kendıne ıyı bak ne olur,senı sevıyorum :(

Gönderi tarihi:

Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.

Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum.

Umarım yanlış anlaşılmam -_-

Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan

Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için ;) Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım

Canım kardeşim Redbleck için :)

vetton_ru_48.jpg

Gönderi tarihi:
Oldum olası liste yapmaktan çekindim çünkü hiç istemeden birini unuturum diye korkuyorum.

Arkadaşlarımı incitmekten ödüm kopar.Çiçeklerim tüm foruma ama küçücük bir ayırım yapmak istiyorum.

Kalbin içinde olanlar bana değer veren,benden yana inancını hiç kaybetmemiş iyi kötü her anım da yanımda olan

Sevgili Arkadaşlarım; kalbin içindeki laleler sizler için ;) Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım

vetton_ru_48.jpg

Kalbin içinde ki laleler benim için de sanırım...Laleler çok güzel veren daha da güzel...Öyle bir yüreği var ki onun tertemiz, az çocuksu, çok kırılgan, ama sevdiği zaman bütün benliği ile seven....O kalbin içinde yerim olduğu için , en azından bunu bana farkettirdiğin için öpüyorum seni radyam... :wub::clover:

Gönderi tarihi:

vetton_ru_48.jpg

bende kalbin içindekilerden aldım ablacım :clover:

Gönderi tarihi:
Kalbin içinde ki laleler benim için de sanırım...Laleler çok güzel veren daha da güzel...Öyle bir yüreği var ki onun tertemiz, az çocuksu, çok kırılgan, ama sevdiği zaman bütün benliği ile seven....O kalbin içinde yerim olduğu için , en azından bunu bana farkettirdiğin için öpüyorum seni radyam... :wub::clover:

O senin güzelliğin can dostum :) Evet o kalpte engüzel köşede oturuyosun sen iyi ki tanımışım seni. Öyle dostsun ki hergün şükrediyorum Allahıma :hug:

Gönderi tarihi:
bende kalbin içindekilerden aldım ablacım :clover:

Bilir yerini benim kardeşim :) Güle güle kokla :w00t:

Kardeşliğin ve dostluğun için çok teşekkürler ablam sen de iyi ki varsın :clover:

Gönderi tarihi:

aldım teşekkurler :)

Gönderi tarihi:
aldım teşekkurler :)

Bişey değil sedelina.Çok fazla sohbetimiz olmasa da kalplerimiz konuşuyo hep :):clover:

Gönderi tarihi:

vetton_ru_48.jpg

bana ne..bana nee..ben bankın üstündekileri istiyom.. :blushing: ..iştee ölee..

Gönderi tarihi:
bana ne..bana nee..ben bankın üstündekileri istiyom.. :blushing: ..iştee ölee..

Haydaaa :lol::lol::lol: Ben bilmem istiyosan al yarın redblackle bilek güreşi yaparsınız artıkın :stuart:

Figgaro sende iyiki varsın :):clover:

Gönderi tarihi:

Bu çiçekleri kalbin içinden topladım Ra.Teşekkür ederim..:clover: Şimdi bunları;Sedat,Cloud,LeylaM ve Sedoş'a vermek istiyorum izninle..:clover:

152863530ee6be9be51vx1.jpg

Gönderi tarihi:
Bu çiçekleri kalbin içinden topladım Ra.Teşekkür ederim..:clover: Şimdi bunları;Sedat,Cloud,LeylaM ve Sedoş'a vermek istiyorum izninle..:clover:

152863530ee6be9be51vx1.jpg

Kalbin içinden almana çok sevindim Taurus :) Tabi ki onlar artık senin izin ne demek...

Ayrıca şunu da ekliyeyim burada kalmaya karar verirsen çok mutlu olurum arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:
Kalbin içinden almana çok sevindim Taurus :) Tabi ki onlar artık senin izin ne demek...

Ayrıca şunu da ekliyeyim burada kalmaya karar verirsen çok mutlu olurum arkadaşım :clover:

yok canım dur sevınme kalmasına,benı keklemeye uğraştı gıttığı felan yok :w00t:

Gönderi tarihi:
yok canım dur sevınme kalmasına,benı keklemeye uğraştı gıttığı felan yok :w00t:

:laughing::lol: okudum azönce :w00t:

Gönderi tarihi:
ya kek yapcam dıye yaptığı şeye bak,forumdan gıdıyorum.korkulur bundan yaw :w00t:

Kıss sorarım ona seni keklicekse bizim ne günahımız vardı :P:P

Gönderi tarihi:
Kıss sorarım ona seni keklicekse bizim ne günahımız vardı :P:P

Deme öyle üzülürüm..Niyetim sizi kandırmak değildi ama Sedoş ruhsuz çıktı ben naapayım..:w00t::D

Gönderi tarihi:
Bank'ın üstünde toplayıp demet yaptıklarım

:wub::hug: Ablam, canım , meleğim , :innocent: çok teşekkür ederim bitanem.

Bunlarda senin için canım ablacığım. :opucuk:

beyaz%20cicek.jpg

Gönderi tarihi:

hazır kek meselesı açılmışken burdada söyleyım.bende taurusu keklemek için keskınkalemle sevgili rolu yapmışdık.bende özur dılıyorum arkadaşlardan bıçoğu inandı çünkü :blushing::clover:

Gönderi tarihi:
Suhede, fft, Mineu, Geceyağmuru, Frozen, Birce, Aysum,

Bozan, jön, eren, taurus, murtisan, agamahmut, erbay

Naturaleza-Flor-02.jpg

Canım arkadaşım özellikle sana ve senin nezdinde tüm forum dostlarıma...

224203300.jpg

Gönderi tarihi:

vetton_ru_48.jpg

Şu kalbin içindeki lalelerden bir tane de ben alıyorum..teşekkür derim canım.. :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.