Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama Öncelikle teşekkür ederim Aysum'cum..Yeter mi diye düşünme sen,yetmezse burdan takviye ederiz.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama sarı şekerim çok tşk ler çiçeklerinde senin güzel kalbin gibi parıl parıl Ayrıca çiçek gönderen AnyRand'a, toprağıma, taurus abime ve gloria'ya da tşk ler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 tüm forum üyelerine Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 sen patronu sorun yapma dedim ama sende icraat yok suheda bende alayım çiçekten bari Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Aysum, Suheda, Egzorsist, Gloria, Kleo, Leylam teşekkür ederim hepinize... Selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Canım Egzorsistim bitanecik kardeşim ayak parmaklarını kırmış ona bu çiçekler biran önce iyileşmesi için dua edeceğim... Çok geçmiş olsun Egzorsist, Allah acil şifalar versin... Çok üzüldüm ya... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 sen patronu sorun yapma dedim ama sende icraat yok suheda bende alayım çiçekten bari Bende alayım bari ne demek zaten alman içina adını yazdımya.... Ayrıca müdürümden uzak dur adamın kulağına pamuk tıkıycağım dedin ama öyle bir dedinki kulaklar kökten gidicek gibi Bu arada ayak parmakların nasıl kırıldı yahu,kafkas halk oyunlarınamı başladın,genelde onların ayak parmakları kırılırda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 gibi birşey suheda ben severim halk oyunlarnı duydum dayanamadım da saol ablacım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 haylaz suhedam çok teşekkür ederim.. egzo nası becerdin ayacıklarını kırmayı geçmiş olsun arkadaşım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 oldu işte ben bir kader kurbanıyım saol frozen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 söylümmü nasıl becerdiğini, yok söylemiyim karisma çizilmesin... geçmiş olsun canım ya, şoka soktun bizi Frozen hala kendine gelemedi... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 ama bizimde bir itibarımız var abla yaa sakın hee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama sağol aysumcuk... tüm forum üyelerine abi sağol.. sanada geçmiş olsun... Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. teşekkür ederim hemşerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 ama bizimde bir itibarımız var abla yaa sakın hee merak etme ben söylemem ama frozeni bilemem aramızda bir sır... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama Çok tşk ederim Canım tüm forum üyelerine Tşkler Egso Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e, Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e, aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. Gönüldaşım çok tşk ederim Canım Egzorsistim bitanecik kardeşim ayak parmaklarını kırmış ona bu çiçekler biran önce iyileşmesi için dua edeceğim... Çok geçmiş olsun Egzorsist, Allah acil şifalar versin... Çok üzüldüm ya... Çok geçmiş olsun Egso Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama Tsk ederim canım .. Çok naziksin Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. Çok tskler Suheda ( Seni öslediğimi de ayrıca belirteyim ) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ........ Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama aysum teşekürler.... tüm forum üyelerine egzo teşekkür ederim... geçmiş olsun....... buda benden hepinize........ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. Canım çok teşekkür ederim... Bu çiçek sadece senin için Bu çiçeğim de bugün doğum günü olan Gül'üm için... Mutlu yıllar tatlım benim... Bu çiçeğim forumdan olmayan bir arkadaşım için... O benimmmm tatlım, balım, kaymağımmm... O benim cennet kokulummmm... Ayy ben ona kurban olurummmmm yaaaaa... Ay ben onu yerimmmmmmm beeeee... Çok yaşa emi... Çok ve güzel yaşa ki hep benim birtaneciğim olarak kal... O nedenle güzel bak o güzelimmmm canına olur mu? Seni çok ama çok seviyorum bal tatlım benimmm... (Bu akşam doğum günü ve ben buraya girip, bakmasını istemiştim surprizzzz olcakkkkkk bakarsınız teşekkür etmek için foruma üye olur da siz de tanır seversiniz benim canarkadaşımı benimm kadar... ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için...Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama Çok teşekkür ederim Aysumcum tüm forum üyelerine Geçmiş olsun arkadaşım Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. Çok teşekkür ederim Suheda buda benden hepinize........ Çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. teşekkür ederim...... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Mecnun,şey yani xlark tades Çiçeğim senin için... Gitmeden bir sürpriz bırakayım dedim. Bakalım bu çiçek sana birşey çağrıştıracakmı? Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Çok sevgili arkadaşlarım, çok sık bakamıyorum foruma bu aralar sınavlarım dolayısı ile ama o kadar çok çiçek alınıp verilmiş ki ,hepsini zamanında göremedim diye üzüldüm bugün Tüm çiçek verenlere teşekkür ediyorum, egzocum sana da geçmiş olsun bi tanem insan bir msn yi tıklatır ya.. Sanırım ders çalıştığımı biliyorsun ondan gelmedin..Arkadaşlar yokum en az bir hafta daha ama gönlüm sizinle, çiçeğim ise hepinize... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönüldaşıma,Bekir'e,Diloş'a,Siyax'e,Natalia'ya,Mineu'ya,Aysum'a,Gloria'ya,Leylam'a,Kralx'e,Taurus'a,Frozen'e,Sardunyam'a,Sedelina'ya,Erbay'a,Egzorsist'e,murtisan'a,İlyada'ya,Kleo'ya,Radya'ya,BrainSlapper'e,aslan34'e,Respektif'e,Redblack'e,asiyenasılkurtlur'a.......Ve Ağam'a ve adını şuan hatırlayamadığım tüm forumdaşlarıma.. Suhedacım Teşekkürler canım Çok sevgili arkadaşlarım, çok sık bakamıyorum foruma bu aralar sınavlarım dolayısı ile ama o kadar çok çiçek alınıp verilmiş ki ,hepsini zamanında göremedim diye üzüldüm bugün Tüm çiçek verenlere teşekkür ediyorum, egzocum sana da geçmiş olsun bi tanem insan bir msn yi tıklatır ya.. Sanırım ders çalıştığımı biliyorsun ondan gelmedin..Arkadaşlar yokum en az bir hafta daha ama gönlüm sizinle, çiçeğim ise hepinize... Seni burada görmek çok güzel Çok yorulduğunu biliyorum az kalmasına seviniyorum.Güllerde senin gibi çok güzeller hemen alıyorum Bunlar da benden sizin için... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 ...Bu çiçeğim de bugün doğum günü olan Gül'üm için... Mutlu yıllar tatlım benim... ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.