Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bi çiçek de benden gelsin dedeciğime Benden çiçeğini hiç esirgemeyen Tauruscugum Mutiscigim Bu da tüm arkadaşlarıma Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bu da tüm arkadaşlarıma bende aldım teşekkür ederim........... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bu da tüm arkadaşlarıma saol tatlım şekerim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bu yağmur sonrası erguvan yalnızca Taurusmutis'e sevgilerimle... Erguvan şehrinden birine verilebilecek en güzel çiçek.. Çok teşekkür ederim gönlü güzel arkadaşım.. Bu çiçekte sadece sana Şüheda.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bi çiçek de benden gelsin dedeciğime Benden çiçeğini hiç esirgemeyen Tauruscugum Mutiscigim Canım benim.. Çiçek torunuma çıtır çıtır bir çiçek vereyim bende.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 RA_dya bu çiçek sadece sana.. İyiki varsın.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 RA_dya bu çiçek sadece sana.. İyiki varsın.. Sen de öle Sedat teşekkür ederim çok güzeller Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bugünkü vahşet konusunda hissettiklerimin bir ifadesi olusa, bu sardunyamın yazdıkları olurdu....düşünceleri ile herkesin hislerine tercuman olan Sardunyam'a vermek istiyorum........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Nasıl güzel kokuyor bakar mısınız.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 [/color] Canım benim.. Çiçek torunuma çıtır çıtır bir çiçek vereyim bende.. Çok hoş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Kleo çok teşekkür ederim canım, çiçeğin çok güzel ve en sevdiğim gül rengi... beyaz ve toz pembe... buda benden sana gelsin, duygularımızın karşılık bulması ne güzel... (not: verilen çiçekleri alıntıladığımız zaman forumda yüklenen resim sayısı arttığından forum daha çok yavaşlıyor, hepimizin daha rahat kullanması için, daha hızlı bir forum için çiçeklere teşekkürü alıntı yaparak yapmamaya özen gösterelim) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Kleo çok teşekkür ederim canım, çiçeğin çok güzel ve en sevdiğim gül rengi... beyaz ve toz pembe... buda benden sana gelsin, duygularımızın karşılık bulması ne güzel... ( sardunyam bende çok teşekür ederim.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 leylam ve glorya'ya...... canım benimmmmm çok teşekkür ederim, BUGÜN SİZLER İÇİN BAHÇEMDEN ÇİÇEKLER SEÇTİM bugün iki tane pembe gülüm var bahçemde bunlardan birincisi senin için tatlımmmmm Kleocuğum Bu ikinci pemboş gül de da Leylacığım, bitaneciğim için... Bu hanımellerinin kokusu var ya inanılmazzzz... Misssss misss... Sıkıştığım tüm anlarımda seni yanımda bulmak beni çok mutlu ediyor canım arkadaşım, ödevimde kullanmam için gonderdigin yeni kaynaklar çok işime yarayacak, teşekkür ediyorum, sen birtanesin Tauruscummm Bu papatya da canım Abicim'e... İyi ki varsın Bu karanfilleri de Sedelina için ayırdım, bunlar sarı ama kırmızıları da var istersen, bir dahakine de onlardan gönderirim Açelyalara bayılırım, hem de her TÜRÜNEEEEEEEEE iyiki de varlar bahçemizde... Sardunyam, Açelyalar da senin için BU KIRMIZI LALELERDE BENDEN TÜM FORUMA... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 canım benim teşekkür ederim, BUGÜN SİZLER İÇİN BAHÇEMDEN ÇİÇEKLER SEÇTİM bugün iki tane pembe gülüm var bahçemde bunlardan birincisi senin için tatlımmmmm Kleocuğum gloria'm canım teşekkür ederim..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Çok teşekkür ederim,canım Gloriam.. bu senin için.. Bu da Kleocuğum için.. Bu da bütün forum arkadaşlarıma.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Bu da Kleocuğum için.. canım teşekkür ederim.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Ayy fıstıklarım burdaymış ama maalesef ben kalamayacağım lakin az kaldı... e maden GELMİŞKEN Bİ SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLİMM, SİZİ SEVİYORUMMMMMM... EEE ŞİMDİ GİDİYORUM, O HALDE GİDERKEN DE Bİ SÖYLİMMM SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMM Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 EE madem sen gitmeden hemen ben de söyleyeyim,seni çok seviyorum ve sizi çok seviyorumm Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Ayy fıstıklarım burdaymış ama maalesef ben kalamayacağım lakin az kaldı... e maden GELMİŞKEN Bİ SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLİMM, SİZİ SEVİYORUMMMMMM... EEE ŞİMDİ GİDİYORUM, O HALDE GİDERKEN DE Bİ SÖYLİMMM SİZİ ÇOK SEVİYORUM EE madem sen gitmeden hemen ben de söyleyeyim,seni çok seviyorum ve sizi çok seviyorumm gloria leylam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Bu hanımellerinin kokusu var ya inanılmazzzz... Misssss misss... Sıkıştığım tüm anlarımda seni yanımda bulmak beni çok mutlu ediyor canım arkadaşım, ödevimde kullanmam için gonderdigin yeni kaynaklar çok işime yarayacak, teşekkür ediyorum, sen birtanesin Tauruscummm ... Kokusu geldi burnuma ya..ee tabi normal,odamda herzaman 3-4 dal hanımeli bulundururum bardak içinde.. Muhteşem kokuyorlar ya,çok teşekkür ederim Gloria'cım.. Senin gibi çalışkan bir öğrenciye yardım etmiş olmayı onur sayarım Gloria'cım..Azmine hayranım.. Leyla'cım;Çiçeğini göremesem de güzel bişi olduğuna eminim.Teşekkür ederim.. Size.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Rica ve teşekkür ederim,çok güzel.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Bu karanfilleri de Sedelina için ayırdım, bunlar sarı ama kırmızıları da var istersen, bir dahakine de onlardan gönderirim teşekkurler,uzun süredir çiçek almıyordum iyi oldu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 teşekkurler,uzun süredir çiçek almıyordum iyi oldu Ah!! Başıma taş geldi.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.