Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bi çiçek de benden gelsin dedeciğime :hug: Benden çiçeğini hiç esirgemeyen Tauruscugum Mutiscigim :grin::wub:

879fg4.jpg

Bu da tüm arkadaşlarıma :wub:

875lb6.jpg

Gönderi tarihi:

aldım tatlım :kiss::hug:

Gönderi tarihi:
Bu yağmur sonrası erguvan yalnızca Taurusmutis'e sevgilerimle...

2010103-1114923875.jpg

Erguvan şehrinden birine verilebilecek en güzel çiçek..;) Çok teşekkür ederim gönlü güzel arkadaşım..:clover:

Bu çiçekte sadece sana Şüheda..:clover:

10406311sy0.jpg

Gönderi tarihi:
Bi çiçek de benden gelsin dedeciğime :hug: Benden çiçeğini hiç esirgemeyen Tauruscugum Mutiscigim :grin::wub:

879fg4.jpg

Canım benim..:hug::clover: Çiçek torunuma çıtır çıtır bir çiçek vereyim bende..;)

48361631796cbce8d6fgg5.jpg

Gönderi tarihi:
RA_dya bu çiçek sadece sana.. ;)

İyiki varsın.. :)

lilium_regale.JPG

Sen de öle Sedat teşekkür ederim çok güzeller :)

Gönderi tarihi:

Bugünkü vahşet konusunda hissettiklerimin bir ifadesi olusa, bu sardunyamın yazdıkları olurdu....düşünceleri ile herkesin hislerine tercuman olan Sardunyam'a vermek istiyorum........

normal8marta6wn8ev2.jpg

Gönderi tarihi:
[/color]

Canım benim..:hug::clover: Çiçek torunuma çıtır çıtır bir çiçek vereyim bende..;)

48361631796cbce8d6fgg5.jpg

Çok hoş :hug::clover:

Gönderi tarihi:

Kleo çok teşekkür ederim canım, çiçeğin çok güzel ve en sevdiğim gül rengi... beyaz ve toz pembe... :wub:

buda benden sana gelsin, duygularımızın karşılık bulması ne güzel... :)

cicek02km5.jpg

(not: verilen çiçekleri alıntıladığımız zaman forumda yüklenen resim sayısı arttığından forum daha çok yavaşlıyor, hepimizin daha rahat kullanması için, daha hızlı bir forum için çiçeklere teşekkürü alıntı yaparak yapmamaya özen gösterelim) :clover:

Gönderi tarihi:
Kleo çok teşekkür ederim canım, çiçeğin çok güzel ve en sevdiğim gül rengi... beyaz ve toz pembe... :wub:

buda benden sana gelsin, duygularımızın karşılık bulması ne güzel... :)

(

sardunyam bende çok teşekür ederim.... :wub:

Gönderi tarihi:
leylam ve glorya'ya......

canım benimmmmm çok teşekkür ederim,

BUGÜN SİZLER İÇİN BAHÇEMDEN ÇİÇEKLER SEÇTİM :)

bugün iki tane pembe gülüm var bahçemde bunlardan birincisi senin için tatlımmmmm Kleocuğum :hug:

rose2.jpg

Bu ikinci pemboş gül de da Leylacığım, bitaneciğim için...

pink-rose.jpg

Bu hanımellerinin kokusu var ya inanılmazzzz... Misssss misss...

Sıkıştığım tüm anlarımda seni yanımda bulmak beni çok mutlu ediyor canım arkadaşım, ödevimde kullanmam için gonderdigin yeni kaynaklar çok işime yarayacak, teşekkür ediyorum, sen birtanesin Tauruscummm ;)

142206970_fadd68fa72.jpg

Bu papatya da canım Abicim'e... İyi ki varsın :hug:

papatya-full.jpg

Bu karanfilleri de Sedelina için ayırdım, bunlar sarı ama kırmızıları da var istersen, bir dahakine de onlardan gönderirim :)

sundropmarigold_yellow.jpg

Açelyalara bayılırım, hem de her TÜRÜNEEEEEEEEE :stuart: iyiki de varlar bahçemizde... Sardunyam, Açelyalar da senin için :P

1222_4189_~96azalea.JPG

BU KIRMIZI LALELERDE BENDEN TÜM FORUMA... :P:D

130685245_dcdd23836f.jpg

Gönderi tarihi:
canım benim teşekkür ederim,

BUGÜN SİZLER İÇİN BAHÇEMDEN ÇİÇEKLER SEÇTİM :)

bugün iki tane pembe gülüm var bahçemde bunlardan birincisi senin için tatlımmmmm Kleocuğum :hug:

gloria'm canım :wub: teşekkür ederim..... :hug:

Gönderi tarihi:

Ayy fıstıklarım burdaymış ama maalesef ben kalamayacağım :( lakin az kaldı... e maden GELMİŞKEN Bİ SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLİMM, SİZİ SEVİYORUMMMMMM... EEE ŞİMDİ GİDİYORUM, O HALDE GİDERKEN DE Bİ SÖYLİMMM :w00t: SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMM :kiss::wub::hug:

Gönderi tarihi:
Ayy fıstıklarım burdaymış ama maalesef ben kalamayacağım :( lakin az kaldı... e maden GELMİŞKEN Bİ SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLİMM, SİZİ SEVİYORUMMMMMM... EEE ŞİMDİ GİDİYORUM, O HALDE GİDERKEN DE Bİ SÖYLİMMM :w00t: SİZİ ÇOK SEVİYORUM :wub:

EE madem sen gitmeden hemen ben de söyleyeyim,seni çok seviyorum :wub::hug: ve sizi çok seviyorumm

gloria :wub::hug:

leylam :wub::hug:

Gönderi tarihi:
Bu hanımellerinin kokusu var ya inanılmazzzz... Misssss misss...

Sıkıştığım tüm anlarımda seni yanımda bulmak beni çok mutlu ediyor canım arkadaşım, ödevimde kullanmam için gonderdigin yeni kaynaklar çok işime yarayacak, teşekkür ediyorum, sen birtanesin Tauruscummm ;)

142206970_fadd68fa72.jpg

...

Kokusu geldi burnuma ya..ee tabi normal,odamda herzaman 3-4 dal hanımeli bulundururum bardak içinde..;) Muhteşem kokuyorlar ya,çok teşekkür ederim Gloria'cım..:clover:

Senin gibi çalışkan bir öğrenciye yardım etmiş olmayı onur sayarım Gloria'cım..Azmine hayranım..:thumbsup:

Leyla'cım;Çiçeğini göremesem de güzel bişi olduğuna eminim.Teşekkür ederim..:clover:

Size..

446258815c7848f4e23nb6.jpg

Gönderi tarihi:
Bu karanfilleri de Sedelina için ayırdım, bunlar sarı ama kırmızıları da var istersen, bir dahakine de onlardan gönderirim :)

teşekkurler,uzun süredir çiçek almıyordum iyi oldu :online2long:

Gönderi tarihi:
teşekkurler,uzun süredir çiçek almıyordum iyi oldu :online2long:

Ah!! Başıma taş geldi..:D

Gönderi tarihi:

5333billed61mfah0.gif

Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için...

Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için

Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için

Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim

Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için.....

Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için

Vee tabiki tüm forum üyeleri için ....

Bilmem o kadar çiçek varmı ama :unsure::):hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.