» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 tüm foruma teşeekkürler kardeşim, Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... canımmm, çok sağol Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. hemen alayım geçsin güzel tabi ki:)) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Tüm foruma uzak kaldığım zamanlar için...Ama geçerli bir mazeretim var, babam yanımda ve rahatsız hastanede koşturuyorum... Sevgi ve muhabbetle... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Yazık bu güzelim çiçekler burada bekletilir mi hiç Çiçeklerim sahipsiz kalmamış, ne güzel Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. tüm foruma Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... Tüm foruma uzak kaldığım zamanlar için...Ama geçerli bir mazeretim var, babam yanımda ve rahatsız hastanede koşturuyorum... Sevgi ve muhabbetle... Tüm çiçek veren arkadaşların çiçeklerini aldım hepinize teşekkür ederim . elleriniz dert görmesin ... yüzünüz ve gönlünüz hep gülsün..................! Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Tüm foruma uzak kaldığım zamanlar için...Ama geçerli bir mazeretim var, babam yanımda ve rahatsız hastanede koşturuyorum... Sevgi ve muhabbetle... Babana acil şifalar diliyor ve çiçeğini alıyorum sevgili ilyada, Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Ülkemizin geleceği,zaten kendileri çiçek olan çocuklara çiçeğim.Bayramları kutlu olsun Bir de içinde ki çocuğu hala yaşatanlara UNUTANLARA!!! Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Mustafa Kemal Atatürk Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. Dostum teşekkürler biraz geç fark ettim kusura bakmazsın umarım. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Çiçekleriyle yüreklere dokunan tüm arkadaşlara teşekkürler.İlyadam arkadaşım,tekrar geçmiş olsun... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime, sevdiğime ve sevdiklerime.. Mia ve Delifırtına'ya Dün burda olmadığım için çiçeğimi bugün gönderiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan bütün çocuklarımıza ve içindeki çocuğu yaşatan bütün koca bebeklere Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... Çiçeğin ve paylaşım için çok teşekkürler sevgili sardunya...Kesinlikle haklısın ve insana enerji beslemeyen herşeyden uzak durulmalı olabildiğince... Ve olabildiğince de bu enerjiyi bulduğuna sıkı sıkıya sarılmalı insan... Bunları hissettiriyor olmanın ötesinde, İyi bir gözlemci, Duyarlı bir kişiliğin ve doğru tespitlerin ile yaşama pozitif anlam katabilen sana gelsin bu çiçeğim... (Uzun süre dayanması için suyu ile birlikte gönderiyorum...) Sevgiler... çiçek gönderen herkese teşekkür ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Babana acil şifalar diliyor ve çiçeğini alıyorum sevgili ilyada, KesKiNkAleM çok teşekkürler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Çiçekleriyle yüreklere dokunan tüm arkadaşlara teşekkürler.İlyadam arkadaşım,tekrar geçmiş olsun... arkadaşım çok çok teşekkürler.. öpüldün... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 [/b][/color] http://img87.imageshack.us/img87/6122/345943905da621e2d6cmdn0.jpg' alt='345943905da621e2d6cmdn0.jpg'> Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. Canım dedem ben de senin çiçeğini almaya geldim Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... Tesekkür ederim ablacım saol Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 ilyada geçmiş olsun... sana ve...... tüm foruma....... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. Canım babacım.. Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... Tşk ederim ablacım.. Unutulmamak çok gzl.. Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. Bugün benim için çok önemli bir gün.. Babacım, çiçeği geç gördüm ama etkisi geçmemiştir umarım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Canım dedem ben de senin çiçeğini almaya geldim ...Bugün benim için çok önemli bir gün.. Babacım, çiçeği geç gördüm ama etkisi geçmemiştir umarım.. Canlarım benim.. Madem bugün kızım için önemli birgün,bu çiçeğin biri kızıma biri torunuma.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Tüm foruma uzak kaldığım zamanlar için...Ama geçerli bir mazeretim var, babam yanımda ve rahatsız hastanede koşturuyorum...Sevgi ve muhabbetle... ilyada'cım çok geçmiş olsun. Babacığın inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur, acil şifalar dilerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime, sevdiğime ve sevdiklerime.. Ben payıma düşeni aldım..Tşkler Sevgili Sedat Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. Tşk ederim abicim Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... Canım ablacım tşk ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Kankileeeeerr;Bakın size ne verdim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Canlarım benim.. Madem bugün kızım için önemli birgün,bu çiçeğin biri kızıma biri torunuma.. Tsk ederim Yeşim sen alma kıs Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... ve sana enerji verenleri ise kalbine göm...sıkı sıkı sarıl... ne hoş bir yazı...teşekkürler annem... Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. bunu bugün aldım..bugün çok mutlu olduğum bir olay oldu... onun adına alıyorum...teşekkürler... Tüm foruma uzak kaldığım zamanlar için...Ama geçerli bir mazeretim var, babam yanımda ve rahatsız hastanede koşturuyorum... Sevgi ve muhabbetle... ablacım...geçmiş olsun..!Allah'ım acil şifa versin....teşekkürler... Tüm foruma... teşekkürler... ilyada geçmiş olsun...sana ve...... tüm foruma....... aldım kleom ben de bi dene... yok kıss...çaktırmıyorum iki dene aldım... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 aldım kleom ben de bi dene... yok kıss...çaktırmıyorum iki dene aldım... al canım ya...hepsini al..kimse almadı,kuruyacaklar diye üzülüyordum bende.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Canlarım benim.. Madem bugün kızım için önemli birgün,bu çiçeğin biri kızıma biri torunuma.. Babacım.. Çiçek çok güzel.. Bu özel.. Fırvırcığım Naty'e.. İsminde meymenet yok ama eline çok yakışıcak.. Sadece babama.. Tüm foruma... Yeni üyelere... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.