Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... bende aldım erbay arkadaşım sağol Sağol Murti_San , çiçek verenlerin çokkk olsun arkadaşım bu da benden sana, teşekkürler iLyAdA aldım bu güzel çiçeğini . seninde çiçek verenlerin çok olsun ... Teşekkür ederim arkadaşım.. Bu da şu anda burada olan ve akşam olmadan girenlere gelsin.. aldım arkadaşım sağol..........! Tşk ederim arkadaşım Payıma düşeni aldım aldığına sevindim arkadaşım sağolasın......! teşekkürler murtisan sevgiler teşekkürler yumoteciğim sevgiler bizden ............. Liste bir önceki listenin aynısıdır..Ekleme yada çıkarma yok.. ben listede vardım galiba aldım sağolasın hiç unutmadın teşekkürler arkadaşım ........... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Teşekkür ederim arkadaşım.. Bu da şu anda burada olan ve akşam olmadan girenlere gelsin.. azıcık geciktik diye ne olmuş yani?? anlamam ben alırım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Ah kıyamam ne oldu sana?Geçmiş olsun Sen estikçecim Aldım çiçeğinden teşekkürler canım bunlarda benden sana... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... canımmmm kıyamam. çok geçmiş olsun. senin için..... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Ablanı unuttun bugün Hadi bugün benden sana gelsin redblack Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... kelebek geçmiş olsun dikkat et kendine bende aldım seni seven bir abin olarak. bu çiçeklerde Çanakkale Şehitlerine Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Sen beni pek sevmemiştin ama ben yine de aldım.. Geçmiş olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Forumdaki bütün arkadaşlarım için,bahar geldi ya şaka maka.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Canim hasta hasta cicek gonderirmis,gecmis olsun kelebegim cabuk iyiles Abicim,demek bahari getirdiniz oraya da,sevindim,tesekkurler Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... geçmiş olsun canım..kendine iyi bak... bu çiçeklerde Çanakkale Şehitlerine çanakkalede büyüklerimden 3 şehit vermiş( 2 kişi annem tarafından,1 kişi baba tarafından) biri olarak onlar adına alıyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 RA_dya buçiçekler sana belki kendini daha iyi hissetmeni sağlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Çok naziksin Kleopatra teşekkür ederim... Bunlarda senin için Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Çok naziksin Kleopatra teşekkür ederim... Bunlarda senin için teşekkür ederim..inşallah sıkıntın azalmıştır Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 bana ne..kıslar çiçek vermes..hem sen benim bayramımda bile çiçek vermedin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 iyi bee vermezsen verme bende senin seneye bayramını kutlamam bir daha Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 şimdi yakın zamanda kutlanacak günler var antalya manzarası göndereyim sana Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 neden güzel değilmi........? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 antalya bizim şehirimiz değilki artık orası rusların, almanların Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Ah kıyamam ne oldu sana?Geçmiş olsun Sen estikçecim Aldım çiçeğinden teşekkürler canım bunlarda benden sana... canımsın sen benim hemşirem ya.... bi yandan öksürüp bi yandan da çiçeklerini kokluyorum...solmuş bedenime baharı getirsinler.... ve sen bu kadar mutsuzluğu haketmiyosun...dua ediyorum hep senin için..bir an önce iyi olman için... canımmmm kıyamam. çok geçmiş olsun. senin için..... çok tatlı bi kalbin var senin redblack... teşekkür ederim canım... senin çiçeğini de alıyorum gönlüme... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. Aydınlığa ihtiyacım var ben alıyorum arkadaşım sağolasın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Sen beni pek sevmemiştin ama ben yine de aldım.. Geçmiş olsun.. teşekkür ederim.. ama Herkes yanılıyosun...ben senii çok seviyorum... bir espri sevmediğim anlamına gelmiyo ki.. hem ben seni biliyorum..kalbini.... teşekkürler... Canim hasta hasta cicek gonderirmis,gecmis olsun kelebegim cabuk iyiles canım ablam benim....inşallah....ben yine kalktım yerimden ama.... napıyım sıkılıyorum yat yat bi yere kadar.... bak çiçeğimi almışsınız nasıl incelttiniz ruhumu.... canımsın sen benim..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.