Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Teşekkürler Suheda.. Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa.. kapmadan kimse bende alayım hemşerim.... yalnız çiçeği,kadını isteyen alabilir.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. çekinmeden aldım dedem saol canım benim BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, ....... Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... saol murtim teşekkürler Çiçek sunarak ve kabul ederek yürek okşayan tüm dostlara... keşke tüm insanlar bu kadar ince olabilse.... tebrikler ve teşekkürler ilyada tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. öğrencim çiçek verir de almaz mıyım teşekkürler egzorsist Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 diledim aldım teşekkürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Ben de aldım,teşekkürler.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Teşekkürler Suheda..Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa.. Bu güzelliği kaçırır mıyım? Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Dileyen herkese canım arkadaşım çiçek yollamış, almaz mıyım? Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 keşke tüm insanlar bu kadar ince olabilse tebrikler ve teşekkürler ilyada canım, sen çok şeker ve de nazik olduğundan bizleri de kendin gibi görüyorsun senin gibi narin..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Herkes gönlüne göre seçer artık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Herkes gönlüne göre seçer artık lale yokmuydu neyse o zaman ben alt soldan birinci sarı gülü seçim o zaman, sarı gül benim haaa, kimse dokunmasınn teşekkür ederim ilyadacığım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Herkes gönlüne göre seçer artık ben hepsini alayım teşekürler....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ben hepsini alayım teşekürler Kleo birini bana bırak yav naptın öyle.. Teşekkürler ilyada... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Herkes gönlüne göre seçer artık Teşekkürler arkadaşım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 lale yokmuydu neyse o zaman ben alt soldan birinci sarı gülü seçim o zaman, sarı gül benim haaa, kimse dokunmasınn teşekkür ederim ilyadacığım Tarlası bile feda sana..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Kleo birini bana bırak yav naptın öyle..Teşekkürler ilyada... Rica ederim;) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Teşekkürler arkadaşım canım sen de sağol Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Tarlası bile feda sana..... yaaaaa.. ama ben şimdi çok mutlu oldummmmm bu da benden sana gelsin ilyadacığım öpücüklerrrrr murticiğim bu arada çiçeklerini geç gördüm, çok ama çok teşekkür ediyorum, bu da senin için Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. Teşekkürler Suheda.. Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa.. herkese teşekkurler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... canım arkadaşım teşekkür ederim egzorsist, yumote, taurusmutis, ilyada, ra dya, size de teşekkürler buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yaaaaa.. ama ben şimdi çok mutlu oldummmmm bu da benden sana gelsin ilyadacığım öpücüklerrrrr murticiğim bu arada çiçeklerini geç gördüm, çok ama çok teşekkür ediyorum, bu da senin için canım, kim söyledi kırmızı gül sevdiğimi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 canım, kim söyledi kırmızı gül sevdiğimi yüreğinin güzelliğine yakıştırdım kırmızı gülü sevdiğine sevindimm sardunyam teşekkür ederim çiçek için canım benim, bu çiçeği de sana hediye ediyorum murti o çiçekten kan damlıyomuş görmediydim ben onu geri alim sana başka çiçek hediye edimm tauruscumm seni unutur muyum hiç, bu çiçeğim de sana sedoşum bu güzel çiçekler de sana yumoşum, bunlar senin için erbaycımm bak bunları özel sectim senin için hepicinizi cok seviyorummmm Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 sevgiyi hakedebilenlere... içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 sevgiyi hakedebilenlere...içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. ben bennnn aldım çiçeklerinden çok teşekkür ederimm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Herkes gönlüne göre seçer artık Teşekkürler İlyada.. canım arkadaşım teşekkür ederim egzorsist, yumote, taurusmutis, ilyada, ra dya, size de teşekkürler buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese... Teşekkür ederim Sardunyam.. tauruscumm seni unutur muyum hiç, bu çiçeğim de sana Teşekkür ederim Gloria'cım.. sevgiyi hakedebilenlere...içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. En baştakinin kararını,beni sevenler versin.Diğer yazdıkların için alıyorum.Teşekkürler.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 sevgiyi hakedebilenlere...içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. Sağol canım hemen aldım ve verdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.