Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum çok özletmee canımm bugün hep özlemden konuşuyorum neoluyo yaf... =( Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum çok özletme hakkatten canım teşekkür ederim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum Umarım tatile çıkıyorsundur ve umarım herşey dilediğin gibi olur.Özletme demiyeceğim zira halühazırda özlemiştim zaten.Çabuk ve iyi gelmen dileğiyle.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Sadece Yeşim'ciğime ve Naty'me.. Canım babacımmm.. Tşk ediyorum.. bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum Nereye kıss tatlışş.. Özletme kendini.. Kusencim canım tsk Özletme kendini Dedecim Yeşim almasa da olur.. Ben aldım İlla bi laf atcak.. Gıcıksın kızım sen.. Kıskanççççç.. Alıntı
Φ KURBANLIK KOÇ Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bakın arkadaşlarım,bahsettiğim yer burası.Burada herkes birbirine çiçek,ot falan veriyor meee..Keyfinize bakın.. Arkadaşlar;Siz burada takılın,ben bayram tatiline çıkıyorum meee.. Bayram bitsin dönücem Çekinmeyin otlayın,bakın taze otta var.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum hemen ben aldım bak teşekkürler .... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum fazla uzun sürmemsi dileğiyle mutlu yıllar... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 BENİİM ÇİÇEĞİMM TÜMM FORUM ARKADAŞLARIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIMM HERKESEE... KABULL EDENLARE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... KABUL ETMEYENLERİN DE CANI SAĞOLSUN.... HEM YENİ YILINIZI HEM BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN BU ÇİÇEKLERLE KUTLAMAK İSTEDİM... SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMM.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 iyi ya ben bir tane aldım hemen kanki. bütün dileklerin aynısını diliyorum sana.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 BUGÜN SON KEZ GİRİYORUM FORUMA... BAYRAMDAN SONRAYA KADAR TABİKİ... ŞİMDİDEN HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR VE MUTLU YILLAR DİLİYORUM ARKADAŞLAR... HANIMLAR BEYLER BU ÇİÇEK SİZİN İÇİN... MİNEX ÇİÇEKLİ PASTANI ALDIM KİMSEYE KALMADI ÇOK OBUR GÖRDÜM KENDİMİ CANIM... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 çok saol.kule kule (şu forum çok şey ifade ediyo benim için yaaa ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 BENİİM ÇİÇEĞİMM TÜMM FORUM ARKADAŞLARIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIMM HERKESEE... KABULL EDENLARE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... KABUL ETMEYENLERİN DE CANI SAĞOLSUN.... HEM YENİ YILINIZI HEM BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN BU ÇİÇEKLERLE KUTLAMAK İSTEDİM... SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMM.... Teşekkür ederim Mine'cim.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 herkese mutlu bir bayram ve güzel bir yıl dileyerek siz değerli arkadaşlarıma çiçeğimi armağan ediyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 herkese mutlu bir bayram ve güzel bir yıl dileyerek siz değerli arkadaşlarıma çiçeğimi armağan ediyorum Ben aldım,teşekkür ederim arkadaşım.Güzel bir bayram ve yeniyıl dilerim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 BENİİM ÇİÇEĞİMM TÜMM FORUM ARKADAŞLARIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIMM HERKESEE... KABULL EDENLARE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... KABUL ETMEYENLERİN DE CANI SAĞOLSUN.... HEM YENİ YILINIZI HEM BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN BU ÇİÇEKLERLE KUTLAMAK İSTEDİM... SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMM.... Ben kendi payıma düşeni aldım teşekkürler Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 ben alıyom herkesin çiçeğini .. başta seninkini kamkim muck muck. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 çiçeğimii alann herkeseee çook teşekkür ediyorum.... baştaa sen kamkim... bnden dee muck muck Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 benim çiçeğimi alanların ve çiçek gönderenlerin hepsini seviyorum, özelliklede kankilerimin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 BENİİM ÇİÇEĞİMM TÜMM FORUM ARKADAŞLARIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIMM HERKESEE... KABULL EDENLARE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... KABUL ETMEYENLERİN DE CANI SAĞOLSUN.... HEM YENİ YILINIZI HEM BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN BU ÇİÇEKLERLE KUTLAMAK İSTEDİM... SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMM.... banane banane bende alacam saol arkidişim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 BENİİM ÇİÇEĞİMM TÜMM FORUM ARKADAŞLARIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIMM HERKESEE... KABULL EDENLARE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... KABUL ETMEYENLERİN DE CANI SAĞOLSUN.... HEM YENİ YILINIZI HEM BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN BU ÇİÇEKLERLE KUTLAMAK İSTEDİM... SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMM.... canım ben aldım bi tanee..... :) BUGÜN SON KEZ GİRİYORUM FORUMA... BAYRAMDAN SONRAYA KADAR TABİKİ... ŞİMDİDEN HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR VE MUTLU YILLAR DİLİYORUM ARKADAŞLAR... HANIMLAR BEYLER BU ÇİÇEK SİZİN İÇİN... MİNEX ÇİÇEKLİ PASTANI ALDIM KİMSEYE KALMADI ÇOK OBUR GÖRDÜM KENDİMİ CANIM... bayramdan sonraki günü özlemle beklicem oburr (annem..) ablam benim... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 hepinizin bayramınıve yeni yılını kutlar bu çiçeği kabul edenlere gönderiyorum..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 hepinizin bayramınıve yeni yılını kutlar bu çiçeği kabul edenlere gönderiyorum..... SU yum teşekkür ederim canımm... aldım çiçeğini...seninde yeni yılın ve bayramın kutlu olsunn... al bu minik çiçeğimde senn olsun.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 seninde canım........... senin esintin beni titretti...... sanada mutlu yıllar hayırlı bayramlar.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 hepinizin bayramınıve yeni yılını kutlar bu çiçeği kabul edenlere gönderiyorum..... aldım bitane bende Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 hepinize bayram çiçeği buda yılbaşı için iyi yıllar... hayırlı bayramlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.