Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 teşşekkür ediosss kankimlee bnn...bunlar da bisdenn sanaa.. sağol canım...=) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=)ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... İpekciğim ve dedeciğim aldım çiçeklerinizden. Canım senin papatya bahçene daldım bugün ve sana papatyalardan taç yapıcaktım ama sonra vazgeçtim yazık dedim onca güzel papatyayı öldürmemeli sevimli arkadaşım için ne yapsam dedim vee buldum işte burda Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 saol bi tane kardeşim.... hep böle devam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 İpekciğim ve dedeciğim aldım çiçeklerinizden. Canım senin papatya bahçene daldım bugün ve sana papatyalardan taç yapıcaktım ama sonra vazgeçtim yazık dedim onca güzel papatyayı öldürmemeli sevimli arkadaşım için ne yapsam dedim vee buldum işte burda o kadar mutlu ettin ki beni...teşekkür ederim..bulduğun şey gerçekten çok güzelll..canım benim... saol bi tane kardeşim....hep böle devam =) bu arada sana da teşekkür ederim prensesim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Dedecim ve sen estikçe ben titretim ( isim ne ya böle uzun oluo ) tsk ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Dedecim ve sen estikçe ben titretim ( isim ne ya böle uzun oluo ) tsk ederim iiyi bakalım teşekkür ederim..kısa yoldan tatlı cadı der kaan abim ama sen bülürsün... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Pekii.. Tatlısı kalsın direk cadı diyim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Pekii.. Tatlısı kalsın direk cadı diyim nihüüü.... tamam hadi bakalım sen de sadece cadı de... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 sen estikçe ben titrerim canım benim ne güzel bir bahçe orası, yumotemi de alalım, sen ve ben gidelim mi oraya... çok teşekkür ederim canım kızım benim. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 sen estikçe ben titrerim canım benim ne güzel bir bahçe orası, yumotemi de alalım, sen ve ben gidelim mi oraya... çok teşekkür ederim canım kızım benim. tamam gidelim..... ihtiyacımız olan bi yer...ne kadar da güzel demii...=) bende sana teşekkür ederim ablam...(canım annem) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Pekii.. Tatlısı kalsın direk cadı diyim ama onun ismi tATlı CaDI NATALİA lütfen başka isimler takmayalım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Kaan'cım;Titrek Cadı desek.. Kızma sakın rüzgarla konuşan kız,şaka yapıyorum.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Kaan'cım;Titrek Cadı desek.. Kızma sakın rüzgarla konuşan kız,şaka yapıyorum.. ben mi kızıcam size...estağfurullah...=) ben alışkınım...ne kadar cadı varsa hepsinden geçtim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Bu çiçekler tüm dostlarıma benden armağan olsun... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ben bekledim...dolayısıyla bir tane aldım.. teşekkür ederim ne çiçekmiş ama... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ben mi kızıcam size...estağfurullah...=) ben alışkınım...ne kadar cadı varsa hepsinden geçtim onun herhalde kalbi çok titrek dedecim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 onun herhalde kalbi çok titrek dedecim sağol kaan abi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ya bende bekledim elimde olmayan nedenlerden dolayı ilgimi çekti.. Bende alsam mı ki çiçekten Sedat Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ben de bekledim Sedat.. Güzel olmuş ellerine sağlık.Çiçek için teşekkürler.. Tan sana da teşekkür ederim,imzandaki arabaya bayıldım.. Kaan;sen bana dede mi dedin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ya ben artık kabul etmiorum kimseyi.. bu ne ya herkes sana dede dio Sen sadece Gül, yumoş ve benim dedemsin.. Bu Böyle Bilineee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Eyvah eyvah,Naty'im kızdı.. Tmm fıstıkım sadece sizin dedenizim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=)ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... teşekkürler sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... çok sağol ellerine sağlık aldım çiçeğini ..... Bu çiçeğimde benden sana ince davranışından dolayı....Sevgiler. Ayrıca Tüm Sİte arkadaşlarıma veriyorum .Herkes alabilir çiçeklerden Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 teşekkürler sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... çok sağol ellerine sağlık aldım çiçeğini ..... Bu çiçeğimde benden sana ince davranışından dolayı....Sevgiler. Ayrıca Tüm Sİte arkadaşlarıma veriyorum .Herkes alabilir çiçeklerden teşekkür ederim...saana murti diyorlar...bende o şekilde hitap etmek istiyorum izninle... senin çiçeklerinde çok güzel murticim...çok sevindim bende çiçeğimi aldığın için... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 teşekkür ederim...saana murti diyorlar...bende o şekilde hitap etmek istiyorum izninle... senin çiçeklerinde çok güzel murticim...çok sevindim bende çiçeğimi aldığın için... tabi murti diyebilirsin .. çiçekleri beyendiğine sevindim . tabi ne demek çiçek verilirde alımaz mı ! çiçek sende sağol .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.